Welcome Back Log In Create Account

Comanda grup

Am primit si urmeaza sa platesc factura.
Expobar Brewtus IV, Kinu M47, Quamar Q13 

ok si eu am primit si am rugat sotia sa faca azi plata!

Pretul pentru modelul pompa rotativa la achizitia de grup: 5960 lei.
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Si eu am primit factura, voi face plata in seara aceasta, cand ajung acasa.
Expobar Brewtus IV, Honne Home, Cafflano Kompresso, Kinu M47,  Hario V60 Drip Scale

(03-11-2016, 11:15)cristia74 Wrote: Am primit si urmeaza sa platesc factura.

Am facut si plata.
Expobar Brewtus IV, Kinu M47, Quamar Q13 

Si eu am trimis datele si astept factura.
Bezzera Strega Top, La Spaziale S1 Mini Vivaldi ll, Ceado E37S, HG one 

Primit factura, plata efectuată.
Kinu M47, Expobar Brewtus IV, IMS Precision filter 12/18 g, IMS Precision shower screen coated, Espro calibrated tamper.

Acum mă duc să fac plata...
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Plătit.
Expobar Brewtus IV, Fiorenzato F64e, Tamper Motta,ex.Vibiemme Domobar Lever, ex.Gaggia Espresso Pure, ex Mazzer Super Jolly,ex.La Cimbali Cadet

Plătit
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Am facut si eu plata!
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Am platit si eu.

Am platit si eu!
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario Home, IMS 18G

Am ajuns cam tarziu acasa, dar am reusit sa platesc si eu factura.
Pare ca suntem toti. Felicitari tuturor pentru mobilizarea exemplara. [Image: cool.gif]
Expobar Brewtus IV, Honne Home, Cafflano Kompresso, Kinu M47,  Hario V60 Drip Scale

de acu aici e grup de sustinere reciproca pana la venirea jucariilor. :)
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Frumos, exemplu de seriozitate! [Image: smile.gif] 
Multumim celor care ne-au sustinut si celor de la caffea.ro (banuiesc ca si ei sunt multumiti)!

Mulțumim mult lui Ovidiu (@Costa79) si forumului, fără de care nu am fi putut obține reducerea si mai ales informațiile.!
Kinu M47, Expobar Brewtus IV, IMS Precision filter 12/18 g, IMS Precision shower screen coated, Espro calibrated tamper.

Cred că ar trebui să ne facem un partid. Al oamenilor de cuvânt! Mulțumesc și eu lui Ovidiu si lui Liviu!

Da, un grup bine organizat. Multumiri Costa79!

Chiar nu  trebuie sa imi multumiti, a fost un efort colectiv si fiecare a participat.
S-a intarit inca o data sintagma : " unde-s multi puterea creste!".
Nu uitati asta pe 11 Decembrie! [Image: smile.gif]

Poate se repeta aceeași sintagma de mai sus(#259) si pentru micuțul E61.... :-)

Felicitari de reusita. La inceput m-am indoit ca o sa va strangeti suficienti si o sa reusiti sa va puneti de acord, dar se pare ca m-am inselat. :)

Pls cei care scrieti de pe tapatalk, scoateti semnatura aplicatiei, ca am tot editat posturile care o aveau. Multumesc.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Scuze, semnătura a fost rectificata!

Oferta prezenta este inca deschisa?
Achizitia poate fi facuta si pe coordonate de firma?

Da, la ambele intrebari. Era vorba de un minim de colegi ca si group buy, nu de un maxim :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Doresc si eu sa ma asociez acestei oferte. Ma intereseaza Expobar Brewtus IV (Office Leva Dual Boiler) cu PID, pompa vibratoare si rezervor. Voi mai cumpara si un Mahlkonig Vario 2015.

Pot sa contactez direct firma prin formularul de oferta, cu specificatiile corespunzatoare? Am citit ca efortul este coordonat, ca succesul se datoreaza acestei coordonari, si procedura care a generat succesul trebuie respectata.

Multumesc.

Atâta timp cât nu s-a făcut livrarea către importatorul din RO, aproape sigur te poți lipi si nu prea avea cum să se facă așa repede. Aștepta o confirmare de la Costa.

@mihneasusan, Multumesc!

(05-11-2016, 21:26)hfpop Wrote: Doresc si eu sa ma asociez acestei oferte. Ma intereseaza Expobar Brewtus IV (Office Leva Dual Boiler) cu PID, pompa vibratoare si rezervor. Voi mai cumpara si un Mahlkonig Vario 2015.

Pot sa contactez direct firma prin formularul de oferta, cu specificatiile corespunzatoare? Am citit ca efortul este coordonat, ca succesul se datoreaza acestei coordonari, si procedura care a generat succesul trebuie respectata.

Multumesc.

Asa cum se vorbea in paginile din spate, strict pentru aderarea la acest group buy, trimite cererea ta catre madalina.mamaligan@caffea.ro cu subiectul "Achizitie grup Expobar Brewtus". Pentru alte accesorii sau rasnite, foloseste formularul dedicat din zona de discount-uri.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

@Lyvyoo: Multumesc mult. Done.

Atat timp cat nu s-a dat comandata catre producator, si caffea.ro va poate introduce pe lista,  oricine se poate alatura grupului. Urmati instructiunile lui Liviu de mai sus, nu asteptati vreo confirmare din partea mea, eu cateodata nu am acces la net, diferente de fus orar etc. Usa e deschisa pt oricine. Noi ne-am atins scopul.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)