Welcome Back Log In Create Account

Comanda grup

Eu am propus datele de 1 noiembrie sau 20 noiembrie pt a contacta importatorul, am asteptat un feed-back si de la voi. Poate ne va oferi un discount pe baza a 5 comenzi grupate, 10 persoane nu cred ca ne vom strange.
Suntem 5 pe lista acum, propun sa contactam importatorul pe 1 noiembrie si sa vedem pozitia lui.
Rog cei interesati sa imi dea PM cu numele, adresele de mail , nr telefon si sa mentioneze fiecare ce aparat doreste .
Voi cere si detalii de plata si livrare, de altfel sper sa specifice aceste lucruri prin email la toti din grup.
Daca aveti alte propuneri, pareri, intrebari va rog sa le mentionati.
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Si eu consider ca termenul de 1 noiembrie este suficient pentru exprimarea intentiei, dupa care sa contactam importatorul pe email pentru a vedea daca putem obtine reducerea si pentru un grup de 5 persoane.
Pentru a nu crea asteptari gresite, vreau sa mentionez ca pretul maxim pe care sunt dispus sa il platesc pentru achizitia din RO este de 1150 EUR. Daca nu reusim sa obtinem acest pret si pentru un grup de 5 eu voi alege alta cale de a achizitiona espressorul, probabil optiunea din Spania.
Expobar Brewtus IV, Honne Home, Cafflano Kompresso, Kinu M47,  Hario V60 Drip Scale

Tocmai ce am vorbit cu un reprezentant al importatorului si i-am explicat ca suntem doar 5 persoane care ne-am exprimat intentia ferma de a face o achizitie comuna. Mi s-a spus sa asteptam pana pe 10 Noiembrie, poate se strang 10 persoane, ceea ce inseamna ca pot fi si din afara forumului. Si eu sunt nerabdator, insa consider ca merita sa mai asteptam 2 saptamani pentru a afla daca putem face achizitia din Romania, cu beneficiile aferente. Daca vreunul din cei 5 nu mai poate astepta, ar trebui sa anunte, ca sa nu ne incurcam unul pe celalalt. In cazul in care mentinem un numar de minim 5 doritori, voi suna eu pe data de 10 Noiembrie la importator. La finalul discutiei, mi-au dat de inteles ca exista posibilitatea sa ma sune mai devreme.Sunt convins ca si ei vor sa vanda, asa ca sunt sperante...
Expobar Brewtus IV, Kinu M47, Quamar Q13 

Eu rămân cu promisiune fermă! Sunt sigur că măcar noi 5 de până acum suntem serioși. Poate reușim să convingem importatorul!
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

+1 Sunt si eu doritor cu, comanda ferma!

Sent from my iPad using Tapatalk
Kinu M47, Expobar Brewtus IV, IMS Precision filter 12/18 g, IMS Precision shower screen coated, Espro calibrated tamper.

Ok suntem 6 acum, eu sunt increzator ca se va rezolva pana la urma. De asemeni consider 1150 Eur un pret corect in conditiile date. Contactam importatorul pe 1 noiembrie sa vedem parerea lui, poate va avea si alte comenzi, care ar putea umple spatiul pana la 10.  Hotaram atunci functie de raspunsul lui daca mai asteptam pana pe 10 noiembrie. Omul tb sa comande 10 ca sa ne poata oferi pretul de 1150. Poate se mai gasesc 2-3 cumparatori din alta parte (Organon??!!! ), 1-2 aparate poate tine si el pe stoc eventual. Ideea e sa ramanem uniti si sa avem putina rabdare.
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Deci suntem 5 pentru expobar pompa vibratoare plus un doritor pentru modelul cu pompa rotativa. :D Sansele cresc, doar sa asteptam pana pe 10 noiembrie.
Expobar Brewtus IV, Honne Home, Cafflano Kompresso, Kinu M47,  Hario V60 Drip Scale

Hai băieții!
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Eu revin cu un update. Am primit o oferta pentru un Expobar second-hand la un pret foarte bun. Astept sa primesc si pozele, si o verificare tehnica. Dar pana la 1 Noiembrie o sa vin cu un raspuns ferm.
Deocamdata eu ies din acesasta comanda de grup, daca gasesc ceva ce nu imi place la aparatul second, o sa revin pana la 1 Noiembrie.
Expobar Brewtus IV, Quamar Q13E, La Spaziale Astro 12D, AeroPress, V60.

OK Gremy, tine-ne la curent, pana la 1 nov sa ne anunti decizia ta. Sunt banii tai la mijloc, cantareste bine avantaje si dezavantaje. Masoara de 2 ori, taie o data.

(25-10-2016, 18:36)Costa79 Wrote: Contactam importatorul pe 1 noiembrie sa vedem parerea lui [...] Omul tb sa comande 10 ca sa ne poata oferi pretul de 1150. 
De fapt trebuie vreo 20-30, inclusiv cele 10 :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

@mihneasusan - am mutat întrebarea ta pe topicul potrivit http://www.espressoman.ro/forum/Thread-P...essoare-HX ca sa nu amestecam lucrurile aici.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Ok. Mulțumesc. Mă deprind mai greu cu regulile forumului dar încerc să nu repet greșelile.

@gremy : ai rezolvat ceva cu varianta SH?

Salutare tuturor!

Dupa cateva google it am gasit acest site:

http://www.coffeetainment-winkel.nl/a-26...us-rotary/

Voi ce ziceti, oare e real? Sau lipseste un "1" din fata pretului?
Izzo Alex Duetto 2 + Lelit PL043MM + Reneka Micro Sieve + Pitcher Motta Europa 350+500ml + Tamper Motta

Daca e brewtus 3, ar putea fi adevărat.
Cunill tauro, Philips Saeco 8323, French press, Aeropress, Hario mini

Pai scrie clar, este 3.

Eu sigur ma retrag din comanda. Astept noul meu Expobar pe saptamana viitoare. Acum primeste un full-service.
Expobar Brewtus IV, Quamar Q13E, La Spaziale Astro 12D, AeroPress, V60.

OK atunci, pe 1 noiembrie contactam importatorul sa vedem dc pt cei 5 ramasi ne mai poate oferi ceva.

prin oricare din metode, se pare ca se va imbogati clubul Expobar cu noi membri. :)
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Noi membrii, dar avizi de informații...
Kinu M47, Expobar Brewtus IV, IMS Precision filter 12/18 g, IMS Precision shower screen coated, Espro calibrated tamper.

salut, ma alatur si eu, comanda ferma.
poate nu e locul aici dar intreb totusi: unde gasesc cel mai bun pret pt Mahlkoenig Vario Home?
multumesc
Bezzera Strega Top, La Spaziale S1 Mini Vivaldi ll, Ceado E37S, HG one 

În secțiunea reduceri de pe prima pagină, la Ascaso, Expobar,. ..(comunitate/parteneriate si reduceri...). Există și varianta bursa. Acum este una de vanzare cu 1250 lei dacă nu mă înșel.
Si nu in ultimul rand, bine ai venit clubul viitorilor posesori de Expobar!

(31-10-2016, 16:06)mihneasusan Wrote: În secțiunea reduceri de pe prima pagină, la Ascaso, Expobar,. ..(comunitate/parteneriate si reduceri...). Există și varianta bursa. Acum este una de vanzare cu 1250 lei dacă nu mă înșel.
Si nu in ultimul rand, bine ai venit clubul viitorilor posesori de Expobar!

multumesc mult ! pentru mine ar fi primul espressor "serios"
Bezzera Strega Top, La Spaziale S1 Mini Vivaldi ll, Ceado E37S, HG one 

Si pentru mine un posibil motiv de divorț.[BOMB] Asta pentru că de Crăciun o să avem bradul de plastic din pod si cadouri sub forma de bomboane de pom...[FACE WITH TEARS OF JOY]. Dar o să bem latteuri fără cofeină, asta dacă nu o să îmi iasă niste rateuri pline de adrenalină😇.

Maine este ziua Z. Oare ce raspuns primim?

Am trimis cererea oficiala pe forum, suntem 6 doritori fermi (dintre care unul cu pompa rotativa- Radone). L-am mentionat si pe Vladoo ,care si-a exprimat intentia 50%. Din pacate doar 2 utilizatori mi-au trimis PM cu datele personale cerute si optiunea de pompa dorita, insa vom retrimite detalii daca obtinem un raspuns afirmativ.
Eu mai doresc si achizitia unor accesorii ( cantar, cesti, portafiltru fara fund, perii, decalcifiant, sita oarba etc) in valoare de 500-700 lei si as sugera ca toti care mai doriti accesorii de pe caffea.ro sa le includeti in comanda pt espressor, vom avea o valoare mai mare la comanda. L-am mentionat si pe Radone cu intentia pt Vario.
Sa speram intr-un raspuns pozitiv! [Image: smile.gif]

Salut,
Daca nu este prea tarziu, doresc sa ma alatur si eu acestei comenzi de grup.

Multumesc!
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario Home, IMS 18G

Niciodata nu e prea tarziu, voi adauga si numele tau pe lista, da-mi te rog detalii pe PM cu nume, adresa mail , nr tel si tipul de pompa dorit.

stati asa, poate intru si eu la reducere cu Strega [Image: smile.gif] Costa suna-l pe Ionut si intreaba.
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)