Pai tocmai asta am subliniat, pt forum, preturile sunt excelente, si de apreciat efortul tuturor care a dus la aceste reduceri semnificative.
Sper acum ca nu suparam pe nimeni cu acesta idee de grup order pt brewtus, am vazut ca se practica.
E o chestie buna treaba cu avansul cred, confera credibilitate, caci sa fim serioasi pretul e o suma considerabila. Oricine poate spune ca vrea, sa negociem in numele grupului si l-a sfarsit sa zica ca nu a gasit banii. Domne fereste, se mai pot intampla si necazuri, daca omul e intr-o situatie critica, nu-i poti imputa sa cumpere un espressor de 1000+ eur.
Am si mentionat ca as vrea ca banii nostri sa ramana in Romania, si poate in final asa se va intampla, ramane de vazut cati vom fi la vom hotara impreuna.
Magazinul nu stiu daca accepta transferwise. e f bun serviciul, il foloseste fratele meu, mi-a cumparat ceva din UK si ca sa-i returnez banii mi-a trimis un link de transferwise si am facut plata cu cardul . Am sa cer mai multe detalii si revin, dar banuiesc ca oricare din noi poate cauta si pe google. E sigur cel mai ieftin serviciu, dar ramane sa accepte si magazinul din Olanda.
Am intebat si eu aspectele ridicate de Ovidiu85, care ar fi cel mai eficient cost de expeditie. Eu ma gandeam sa folosim o singura adresa din Bucuresti sau Constanta ( unde sunt cei mai multi doritori) si apoi sa ne ocupam de distributie la nivel local. Daca vin la Bucuresti, nu ma deranjeaza. Daca e mai ieftin decat curierul vin cu masina personala , incarc toate aparatele si le livrez personal pe cele din Constanta.
Voi scrie un mail magazinului din olanda si sper sa raspunda, dar daca nu dau dovada se seriozitate, nu ne ramane decat varianta din Romania.
Update: suntem 4.9
[Image: smile.gif]
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero, Kinu M47, Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II