Welcome Back Log In Create Account

Comanda cutite de la Barshaker

Am comandat cutitele Mazzer Super Jolly df 64mm DLC coated de la Barshaker, care surprinzator acum nu mai sunt afisate pe site, si mi.au trimis aceste cutite. La telefon nu raspunde nimeni, sper ca poate maine.
Voi stiti ceva despre aceste cutite? Sau de ce mi.au dat teapa?
Cutitele respective trimise sunt
https://earlcoffee.co.uk/products/64mm-d...2_6X47E3bg
GC E24 + PID + OPV 9 bar + Dimmer | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
Asta este pagina cutitelor, din arhiva:
https://web.archive.org/web/202601140451...rr-o-64-mm

Indiferent de motive, ai posibilitatea de retur.
De la BS eu nu m-as astepta decat cel mult la o incurcatura, care o vor rezolva cat de rapid se poate.

Reply
Da , si daca te uiti, sunt 2 poze diferite postate de ei. Prima poza e cu cutitele originale, si a 2.a poza e ce am primit
GC E24 + PID + OPV 9 bar + Dimmer | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
Turin DF64 DLC Coated Espresso Burr Set Upgrade – Turin Grinders
le-am gasit si la Turin pe site, exact pe acestea le-am primit.
Deci nici Mazzer nu sunt, dar nici "contrafacute".  Sa vedem ce zice si BS

Reply
Și eu am vrut sa le iau la un moment dat, dar nu mi-am imaginat deloc că ar fi Mazzer sau altceva. 
Din ce am înțeles eu e că sunt pentru Mazzer, pentru DF, etc
Și că ar fi DLC
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
Mazzer style era mai corect formulat.

Reply
cutitele sunt cele pentru G-Iota/Turin DF64 care se pot comanda odata cu rasnitele, sau separat de la ei pe site.
Scriu aceasta postare pentru ca pana la urma totul a fost lamurit cu succes impreuna cu cei de la Barshaker. Sunt intr-adevar cutite utilizabile pentru DF64 si Mazzer, dar nu brandul Mazzer, iar poza in site-ul lor era cea corecta, adica cu cutitele DF64 si nu brand Mazzer (evident si pretul mult mai mic).

Barshaker desigur amabili pentru retur fara nicio problema, insa am bagat cutitele in rasnita si scot mai bine decat cele Italmill de otel de pe df64 si sunt hotarat sa raman cu ele si asta la o aliniere "in fuga". Au si o plaja dubla de reglaj pe partea de espresso fata de Italmill default

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)