Welcome Back Log In Create Account

Comandă grup termometru E61 "văru coreean"

(17-01-2017, 10:22)SIM78 Wrote: Cumpar termometru coreean, daca face cineva comanda sau se mai face grup, PM.
Multumesc frumos.

Nu stiu daca PM, mai bine sa se anunte aici pe topic, ca sa vada si alti useri interesati daca va strangeti indeajuns.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Salut,
Am si eu niste întrebări legate de aceste termometre.
A testat cineva aceste termometre in raport cu unul calibrat sa se vadă eroarea de masurare si rapiditatea?
Se potriveste cum trebuie adaptorul pentru filet sau mai trebuie facute adaptari?
Brasilia Mini Classic HX, Kinu M47,Motta Europa

(17-01-2017, 10:22)SIM78 Wrote: Cumpar termometru coreean, daca face cineva comanda sau se mai face grup, PM.
Multumesc frumos.
As vrea si eu unul. Ce pret ar fi pe bucata?
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Am citit tot topicul,insa nu sunt lamurit in legatura cu mai multe aspecte-cum lucreaza acest termometru,ce timp de reactie are in raport cu cel de la Eric?In acelasi timp ma intereseaza daca se fixeaza bine in grup sau e vreo improvizatie?Nu de alta,dar nu cred ca mi-ar fi chair ok cu un termometru sau surub la vreo 12 bari zburate in freza. [Image: smile.gif]

(17-01-2017, 13:54)dantt Wrote: Am citit tot topicul,insa nu sunt lamuit in legatura cu mai multe aspecte-cum lucreaza acest termometru,ce timp de reactie are in raport cu cel de la Eric?In acelasi timp ma intereseaza daca se fixeaza bine in grup sau e vreo improvizatie?Nu de alta,dar nu cred ca mi-ar fi chair ok cu un termometru sau surub la vreo 12 bari zburate in freza. :)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Nu sare in freză. Ar fi fost plin Youtube-ul de experiente cu rachete coreene propulsate de E61[emoji378][emoji378] [emoji378] [emoji378] [emoji378] [emoji378] [emoji317] [emoji317] [emoji317] [emoji317]. As fi și eu interesat. Acum sa vedem câți ne-am strânge. Funcționează simplu. Oferă temperatura apei care lovește pucul, temperatura ușor diferită de cea din boiler data de pid la DB-uri mai ales în condițiile unei neîncălziri suficiente a grupului. Pentru DB cu pid este opțional, pentru HX este aproape indispensabil.
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Am sa incerc sa actualizez putin toate detaliile legate de achizitionarea acestui termometru intrucat am vazut multa informatie invechita sau eronata si as dori sa fac acest thread mai usor de gasit pe forum.

In primul rand site-ul de unde se poate achizitiona este urmatorul: 
http://www.designcoffeeroasters.com/ . Este un site special facut pentru "straini".

Plata sa poate face prin PayPal iar compania (Vidastech) trimite colete doar miercurea. Eu am avut ghinion sa fac comanda miercurea deci am asteptat inca o saptamana pana a plecat.

Coletul a facut 2 zile din Korea pana in Bucuresti unde s-a oprit la Oficiul Postal Bucuresti BSI pentru prelucrare. Pe scurt au mai trecut inca 5 zile pana cand am primit coletul.

Povestea mai lunga este ca mai intai am primit o scrisoare de la Posta Romana cu un aviz de instiintare ca am un colet la Vama. Aici aveam doua variante:
- sa imputernicesc Posta Romana pentru a ma reprezenta in vama (taxabil cu 20RON) trimitand un email la declaranti.vamali@posta-romana.ro cu dovada platii, copie dupa CI si declaratia de imputernicire (furnizata odata cu avizul in plic) si sa astept un curier direct acasa.
- in cazul in care nu voiam sa imputernicesc Posta Romana pentru reprezentare in vama trebuia sa astept 5 zile lucratoare dupa care ar fi urmat sa mai primesc un alt aviz de instiintare pentru a ma prezenta personal la un oficiu postal cu asistenta vamala din Bucuresti pentru indeplinirea formalitatilor vamale.

Pentru 20 lei in plus prima varianta parea cea mai ok. 

Costuri:
- cost termometru + transport = $69 + $20 = 390RON debitati din cont (ING/PayPal)
- cost TVA vama = 71 RON
- cost taxe de procesare Posta Romana = 20 RON
Total: 481 RON

Cateva poze cu elementele coletului gasiti aici: https://goo.gl/photos/RHC4Memr7KcwmS656 . Am primit o groaza de stickere foarte interesante [Image: biggrin.gif]. Nu am mai pus poze si cu termometrul pentru ca nu cred ca mai sunt necesare.
Lelit Bianca | Eureka Mignon Specialita | Kinu M47 + brew upgrade | IMS Competition

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)