01-04-2016, 01:31
CosminC poti pune poze si clipuri (ar fi interesant sa filmezi cum se comporta) pe topicul deidcat.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
|
Comandă grup termometru E61 "văru coreean"
|
Quote:Oare merita cumparat si pentru DB-uri chiar daca au PID sau e recomandat doar pentru HX-uri?
(01-04-2016, 17:16)Lyvyoo Wrote: ...Pentru curiozitatea noastra forumistica ar fi frumos sa stim niste date inclusiv de la Brewtus. ...
Altfel, personal cred ca vei ajunge la niste probleme existentiale care nu te vor lasa sa dormi...
Toate astea iti iau ochii de la celelalte lucruri care fac cafeaua mai buna si care te duc cu siguranta in calatorii mult mai interesante. ...
(31-03-2016, 22:19)Adonnis Wrote: Eu m-am hotarat cam tarziu asa ca vreau sa dau o noua comanda.
Mai e cineva interesat?
(01-04-2016, 01:31)Lyvyoo Wrote: CosminC poti pune poze si clipuri (ar fi interesant sa filmezi cum se comporta) pe topicul deidcat.Acum lecturez topicul, deocamdata nu imi iasa mai nimic :) trebuie sa inteleg cum se gestioneaza HX-ul, multe sunt neclare acum....
(11-04-2016, 19:42)Silvio Wrote: Ieri am tot incercat sa simulez o comanda pe acest site si dupa trei incercari nereusite de a ma inregistra pe el (nu trec de cod postal cred) m-a lasat rabdarea. Asa ca rog pe cel/cei care au reusit sa lanseze comenzile precedente sa ofere o informatie cu privire la modul in care au facut acest lucru.Scrie pe mail si iti raspunde, eu am primit raspuns in urmatoarea zi de la ei.
multumesc anticipat