Espressoman infocat
bucuresti
Mi-am luat un iPad cu gandul sa intru pe Clubhouse, dar amicul meu m-a amagit si a dat invitatia altcuiva.
Aveti o invitatie pentru Clubhouse?
Rog PM si returnez favorul imediat cum /cand primesc propriile invitatii.
P.S. Ceva sugestii de camere/discutii interesante legate de cafea pe Clubhouse?
Lelit PL81T Grace, rasnita G-IOTA BLK, Bilaletti Moka Express 3 tz, Hario V60 - 02.
Espressoman infocat
Bucuresti
Salut, am eu cateva invitatii. Trimite-mi pe privat nr tau de telefon si te ajut :)
Dalla Corte Studio + Mahlkoenig E65W GBS
Espressoman infocat
Arad
Puteti sa-mi spuneti si mie ce e acel Clubhouse? Este tot un fel de forum?
Bezzera Unica; Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi
Espressoman infocat
Bucuresti
(20-07-2021, 11:22)Gabi_M Wrote: Puteti sa-mi spuneti si mie ce e acel Clubhouse? Este tot un fel de forum?
Din ce am aflat, e un fel de forum
live adică discuții de grup (moderate?) în care fiecare poate vorbi. Am auzit și de camere/discuții unde trebuie să plătești să ai acces.
Sunt intrigat de concept și m-am înscris și eu pe lista de așteptare dar deocamdată nu am primit invitație.
Espressoman infocat
Constanta
Probabil o aiureala cu acces restrictionat ca sa ii dea aer de exclusivitate si valoare. Nu am verificat, e doar o presupunere
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
Aero...
Bucuresti
(20-07-2021, 14:15)r1r2000 Wrote: Probabil o aiureala cu acces restrictionat ca sa ii dea aer de exclusivitate si valoare. Nu am verificat, e doar o presupunere
Mai degraba au incercat sa adune un nucleu de oameni de interes.
De ce l-ai asculta pe Vasilica de la colt? [emoji23]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono