15-05-2021, 06:18
Salut, caut si eu o rasnita de buget capabila espresso.
Multumesc
Multumesc
Caut Rasnita sub 1000 de lei.
|
Quote:Si de Graef ai gasit laude ?sincer sa fiu nu prea, sunt cam la acelasi nivel cu lelit din ce am vazut pe amazon adica 4* ma gandeam ca modelele alea mai scumpe de graef sa fie mai bune. Dar si acolo se plang unii de materiale ieftine si lipsa de atentie la detalii. Parca le fac din topor.
(22-11-2021, 11:29)motanel_pufos Wrote: nu stiu unde ai vazut kinu la 750 lei dar eu sub 2000 nu am vazut. Si, fiindca nu am folosit asa ceva, intrebarea ramane, cat dai la manivela pt 2 cafele de 16-18 grame fiecare sa zic asa. In minute?
(24-11-2021, 18:24)motanel_pufos Wrote: Daca nu vin si cu rasnita electrica acasa...
Quote:sette 270- rasnita buna luata noua cu garantie- ca se strica dupa cativa ani cui ii pasa nu vrei sa o lasi mostenire. rasneste frumos si pufos direct in PF merge si single dose si cu hopper, e perfecta si usor de folositla asta am vazut ca se gasesc piese la preturi relativ ok, si nu mi-e frica sa ma bag sa schimb.
Quote:G-IOTA DF64unde e 1700, cred ca doar cu reducerea Espressoman, care e diferenta intre cutite otel si alea placate cu titan?