Welcome Back Log In Create Account

Cafenele in Arad

Salutare tuturor. Ma bucur si sunt cu adevarat impresionat de fenomenul specialty coffee din zona Arad. Daca la orase gen Timisoara, Cluj-Napoca si chiar Oradea am vazut ca acest fenomen era deja de vreo 3-5 ani in plina ascensiune la noi a ajuns mai tarziu trendul.
Eu unul am numarat urmatoarele locatii din Arad:
  • Kaffeine - zona centrala pe strada Eminescu, cafea de la Pressco, personal super fain
  • Cafein - tot in Centru langa Biseria Rosie Luterana
  • Makor - in spatele Teatrului Clasic Ioan Slavici. Cafea de la The Barn, Sloane.
  • Mocsa - tot zona centrala, inspre Teatru. Cafea de la 29 Roastery.
  • Viny - zona Podgoria
  • Bonjour - cafea de la Origo. Locatie fancy. personal fain.
  • Zoz - cafea de la Olivo. Locatie hipster, industriala.
Si pe langa astea avem prajitoria de la Sofronea de langa Arad care mi se pare super OK din toate punctele de vedere:
Rosters Coffee.
Lelit Mara X / Gaggia MDF55 / multa rabdare

Reply
Mai adaug una: Alternativ - zona centrala, pe malul Muresului

Reply
(21-10-2025, 13:19)miskatona Wrote: Mai adaug una: Alternativ - zona centrala, pe malul Muresului

Da, alaltaieri am fost acolo, f ok
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU.  Aeropress+Timemore C3

Reply
Da, intre timp mai avem asa:
  • Alternativ Coffee - cafea de la The Barn si alti producatori. Au si party-uri din cand in cand. Locatia e probabil cea mai hippie (in sensul bun) din oras. Au si bere de la Hop Hooligans, inghetata artizanala. E ce trebuie.
  • Overdose - omul pune multa pasiune. Cafea destul de OK dar locatia e foarte aiurea.
  • Falezza - cea mai noua locatie din Arad. Pe malul Muresului, langa sala Polivalenta. Design interior frumos, cani de la Logo Cups. Nu am fost in locatie.
  • Cafecito - o locatie pe str, Unirii, in Centru, vad ca au multe siropuri si chestii "pe baz ade cafea". Personalul pare super tanar. Asta poate fi si bine si rau. Nu am fost in locatie.
Lelit Mara X / Gaggia MDF55 / multa rabdare

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)