(28-11-2017, 16:33)Denis Wrote: Levo asteptam impresiile.
... Ce mai pot sa zic , ... am testat doar Ethiopia Moka Sidamo - si nu singur ! ... e buna dom'le , ( Denis ... enjoy , ai nimerit -o ...

... ) cafeaua are miros patrunzator , este undeva mediu prajita, usor spre light , pare proaspata ( in mod absolut curios ... cum naiba se mentine in pungile alea ... dar , care au si supapa ! ... ) , eh , acum sa nu va asteptati la ceva de dat pe spate , insa este chiar o cafea buna ... peste multe alte proaspat prjite , se merita achizitia ... daca este asa cum e asta , recomand ...

Gustul ... mi-a iesit fara bitter aprope deloc , echilibrata ca si corpolenta , ne exceleaza la fructe , mai degraba caramel si ceva vanilie fina ... , fara alte arome de lemn sau pamant / padure si alte chestii ... e buna , ... clar.
Insa ... pentru o comparatie ce ne-a intrigat putin , am tras si un shot de Passalacqua / Harem ... putin inechitabil - 10 origini = o orchestra intreaga vs. single origin = un inrumentist ... ( a castigat detasat Passalacqua , am baut-o eu ... :D si sotia Ethiopia ... dar nu este deloc de aruncat sau alte mofturi ... e buna , sincer...

.
Costa Rica Tarrazu nu am servit , doar am examinat ca miros , bob ( are si un pic de RDT nativ ... dar nu mult ) , ce sa zic ... promite si aia ...si eu care ma gandeam sa asezonez Olympus-ul ...

... ( tre'sa caut altceva acum ...)
... Pentru cine nu si-a dat seama , in stanga imaginii este Passalacqua Hrem, iar in dreapta Ethiopia Moka Sidamo ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...