Hello There, Guest! Login Register


Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee)

(Yesterday, 22:49)dragos.stoian Wrote: @Levo, ce stii de cafeaua Mauro, e sudica din regiunea Calabria, ai incercat-o?

Si ce zici de Passalaqua Mekico (100% Arabica), ai recomanda?

... Mauro n-am incercat , dar Mekico stiu ca este de multi ani bine vanduta / chiar preferata , mai ales prin  Germania ... acum , depinde cum va place ... ( personal optez ptr. retzete cu ceva robusta in compozitie ... pe post de condiment Cool )

P.S .  - ... trebuie sa soseasca si Barbera Mago in RO ( proaspata )  ... dar , este varianta din Napoli - a lui Don Francesco - si nu cea din Messina / Sicilia  a lui Don Antonio - fratello ( ... aceea este  Barbera.it care nu ajunge in RO ).
Bosco Posillipo | Bezzera Strega | Pavoni Expo | Honne | Olympus KR-E | ECM S64 | MK III | Kinu M47, M68 | Gene CBR 101...
 
Reply
salut
mango de pe espresso international a cui e ? Smile
Bezzera Magica S MN/Eureka Specialita 16 CR/Motta Tools
 
Reply
(2 hours ago)ariany_78 Wrote: salut
aia mango de pe espresso international a cui e ? Smile

... Salve,

 e tot a lui Don Francesco ... adica . prajita in Napoli ( Barbera.com )
cea siciliana ( ... a fetelor ) nu stiu din ce motiv , nu ajunge in RO . ( difera atat culorile / designul ambalajelor , dar mai ales gustul cafelei - fiind mai apreciat cel din Napoli - pe surse ... Big Grin ... )
Bosco Posillipo | Bezzera Strega | Pavoni Expo | Honne | Olympus KR-E | ECM S64 | MK III | Kinu M47, M68 | Gene CBR 101...
 
Reply
Tre Forze the best ! Smile
Bezzera Magica S MN/Eureka Specialita 16 CR/Motta Tools
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: mmariusc, 2 Guest(s)