Hello There, Guest! Login Register

Cafeaua care mi-a schimbat viata!

Salutari tuturor.
Vreau sa va impartasesc povestea mea. In urma cu vreo 2 luni am vazut un post pe facebook al celor de la Guido. Eram un bautor de cafea normal sau mai bine zis prost informat care s-a hranit cu pastilele celor de la Tchibo cam un an de zile pana intr-o zi cand am desfacut una dintre ele si mi-am zis de ce sa nu incerc eu alta cafea....si sa nu mai depind de nu stiu ce anume bea. Situatia s-a imbunatatit putin dar parca tot la ibric era mai buna cafeaua.
Abia dupa ce i-am vizitat pe cei de la Guido am descoperit ce inseamna cu adevarat o cafea si dupa repriza de cupping am plecat acasa cu un aeropres si cu juma de kg de cafea pe care i-am rugat sa mi-o macine. Intre timp mi-am luat o minune de Porlex Tall, pe care o iubesc, si nu am mai fost nevoit sa imi cumpar cafea macinata.Au trecut , dupa cum ziceam, doua luni si iata-ma proaspatul si fericitul posesor al unui Gaggia clasic cu tamper lelit si gata de pus pe treaba.
Va multumesc pentru forum si pentru tot ce faceti. Sper sa afle cat mai multa lume ce inseamna o cafea adevarata!
Revin cu impresii dupa ce fac primul espresso!
Daca nu imi iese stiu unde sa apelez!!!
Seara frumoasa tuturor.
Gaggia Classic, Porlex Tall, Aeropress, Tamper Lelit Pl100

Reply
Bine-ai venit! Esti pe maini bune. Si pe un drum nou. Cremoase si gustoase iti doresc!
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill +  tamper full inox, prajitor GeneCafe

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)