Welcome Back Log In Create Account

Cafea prajita Kestar

Bună ziua, 

Imi puteți spune cei care ați folosit cum este cafeaua prăjită de la Kestar?
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

Reply
Foarte ok! Plus ciocolata hand made super!

Reply
Toate vad ca sunt prajite pentru "espresso; filtru"... nu stiu daca ordinea sugereaza vreo preferinta, adica in special pentru espresso, si apoi "merge si la filtru"... din cate aud numai "de bine" despre cat de reusite sunt prajirile omni pe la noi ... Confused
Vad acolo cafele care nu as incerca niciodata sa le prajesc pentru espresso... la anaerobe ma refer... Huh

Cum @HoratiuC este din Bucuresti, iar Kestar are acum si cafenea... eu as incerca pe viu, nu m-as lasa pe impresiile altora.

Reply
(18-02-2025, 19:21)renatoa Wrote: Toate vad ca sunt prajite pentru "espresso; filtru"... nu stiu daca ordinea sugereaza vreo preferinta, adica in special pentru espresso, si apoi "merge si la filtru"... din cate aud numai "de bine" despre cat de reusite sunt prajirile omni pe la noi ... Confused
Vad acolo cafele care nu as incerca niciodata sa le prajesc pentru espresso... la anaerobe ma refer... Huh

Cum @HoratiuC este din Bucuresti, iar Kestar are acum si cafenea... eu as incerca pe viu, nu m-as lasa pe impresiile altora.
La comanda, in remarcile finale, se poate scrie daca vrei prajire pentru filtru sau pentru expresso.

Reply
Iau de ceva timp decaf CO2 pentru espresso, sunt multumit, recomand. Recomand si ciocolata.
BPlus Apollo şi La Pavoni Europiccola, Outin Nano / Cafelat Robot şi Kinu Phoenix, Cafflano Kompresso şi Porlex Mini

Reply
Ati baut ceva bun de la ei?
Lelit Bianca | Niche Zero

Reply
Cafelele se duc repede la kestar, daca e una buna se duce vorba intre home roasteri si se topeste sacul in mai putin de o luna.
Nu mai zic de microprajitoriile care iau saci mici de 30 kg.
Asa ca e mare riscul sa nu mai fie in oferta actuala daca ti se va recomanda ceva.
Oferta permanenta probabil sun doar blendurile, care numai ei stiu cum le fac sa fie consistente... vara ca iarna Smile

Reply
Am luat de mai multe ori,prajirea e in zona omni ,am nimerit cateva cafele bune,nu mai sunt in stoc acum.
Poti comanda 2-3 origini diferite la 250g,si vezi daca se potrivesc pe gusturile tale. Poti merge si la cafenea,dar eu as incerca acasa pe rasnita/espressorul meu.

Reply
Sunt oameni deosebiti iar comenzile sunt onorate prompt.
Specifica la comanda daca doresti o prajire light. Eu o fac intotdeauna.

Pot sa-ti spun ca comand regulat de la ei, am un sortiment care mi-a placut atat de mult incat m-am asigurat ca o sa-l pot comada tot anul. Comand multa cafea din Etiopia.

Reply
(05-02-2026, 23:19)odor4fun Wrote: am un sortiment care mi-a placut atat de mult incat m-am asigurat ca o sa-l pot comada tot anul. .

Ce tip de asigurare ai semnat și cat e prima de asigurare? :)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)