Welcome Back Log In Create Account

CATALOGUL DE IASI

Pentru ieseni si nu numai, initiez acest topic. Cu un 'prezent' va faceti cunoscuta intentia de a ne reuni la o cafea, la o impartasire de impresii si pareri de resort, una-alta , chestii-socoteli de-ale noastre. De-om fi macar cat degete la o mana ... ca restul, cafea-locatie-mofturi le dam noi pe fata ca arama , dupa!
Hai, adunarea!

PS. Se cauta profesor.
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill +  tamper full inox, prajitor GeneCafe

Reply
"prezent'' din partea mea.
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill +  tamper full inox, prajitor GeneCafe

Reply
Prezent si eu in catalogul de Iasi
Espressor Gaggia Classic 2015, rasnita electrica Eureka Mignon Specialita,  rasnita manuala Porlex Tall, sita IMS nepresurizata, tamper CNC. 

Reply
Adevarul ca sunt putini ieseni pe forum. Sper sa nu fiti singurii... Zona Moldovei e in general slab reprezentata :(
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Sunt optimist, potential este, suntem 2, deja e de bine. Hai,urmatorul!

Reply
Pentru discutii, pareri, comentarii in direct, va invit aici: http://tinychat.com/scientist1

Reply
Lasa virtualul si invita espressomanii ieseni pe la o cafenea din Copou :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
In aceasta seara, Scientist si invitatii sai, in direct, de la ora 19 numai aici: http://tinychat.com/scientist1

Reply
http://www.palasmall.ro/eveniment/ziua-i...afelei_721

Reply
Apropo de evenimentul din Iasi, iata si un clip de acolo:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Timp+l...yn+Monroe+

Reply
Deci azi e ziua internationala a cafelei. La multi ani espressomani!
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic

Reply
Nou pe aici dar prezent !

Reply
Inca un iesean "adoptat"! :) Am revenit pe forum dupa o perioada de absenta.
Nuova Simonelli Aurelia

Reply
Bun revenit Dan13. Dar ai lipsit ceva nu glumă :)

Reply
Saluti! Am lipsit dar cu folos! :) Am fost plecat din tara si am lucrat in cateva prajitorii de cafea din afara pt a invata cat mai multe lucruri despre cafea. :)
Nuova Simonelli Aurelia

Reply
Am editat semnatura, caci nu se permit link-uri. Dar din ce vad, ai pus pe picioare o prajitorie interesanta si poti deschide pe aria Bursa / Prajitorii un topic nou cu numele prajitoriei, iar in primul post ai ocazia sa prezinti toate detaliile tehnice relevante - prajitor, soiuri, grad de prajire, filosofie etc, insa nu in stilul unei reclame neaparat ci ca o poveste frumoasa si tehnica pentru noi forumistii :) Iti doresc mult succes!

Reply
Am inteles, scuze pt link! Nu e momentul inca de prezentare pt ca nu e finalizat proiectul! :) O sa scriu la momentul potrivit. Multumesc!
Nuova Simonelli Aurelia

Reply
Buna, espressomani ieseni!

Sper ca mai este valabil catalogul acesta... Ma inscriu si eu cu un ''prezent''. Suntem deja cinci. Poate ne intalnim intr-o buna zi...
Folosesc: Bezzera Strega | Mazzer Robur | IMS 14/20 | EP HQ 14/21+ | tamper Concept Art/[Joe Frex] dinamometric | Latiera Motta Europa 50 cl
Am folosit: Baratza Sette 270 | Expobar Brewtus IV | Mazzer Major | Mahlkoenig Vario Home

Reply
Sunt si eu pe aici

Reply
salutare tuturor!!!

Reply
Salutare! Spun si eu "prezent". :)
Gaggia Evolution, Bezzera 20g & 8g, Hario Mini Mill Slim

Reply
Salutare dragi ieseni!
Ma inscriu si eu provizoriu in catalog, pentru sambata urmatoare (25 apr.) :)

Am un eveniment in Iasi pe care il termin la ora 20. Bem o cafea impreuna? Am vorbit deja cu Dan13 de la The Beginning si mi-a spus ca ne putem intalni la Jassyro, fiind singurul loc unde se bea o cafea buna in Iasi, dupa Beginning desigur :))) Numai ca la Dan e doar to go, atat.

Ce ziceti?

Reply
Bună,

Mă înscriu şi eu pe lista de participanţi la întâlnire.
Toate bune până atunci!
Folosesc: Bezzera Strega | Mazzer Robur | IMS 14/20 | EP HQ 14/21+ | tamper Concept Art/[Joe Frex] dinamometric | Latiera Motta Europa 50 cl
Am folosit: Baratza Sette 270 | Expobar Brewtus IV | Mazzer Major | Mahlkoenig Vario Home

Reply
Eu la ora 20 termin evenimentul in Palas Mall (apropo, puteti castiga un container mare de port, cu bere Heineken :) ). Ajung pe jos la acea cafenea sau iau taxi? Mai vine si Dan, cum spuneam...
Dar vad ca deschizatorul catalogului de Iasi, scientist, tace malc... :)

Reply
Va salut cu "prezent'' :)

Reply
Dan spune ca la Jassyro închid La ora 20... Cică ne-ar ramane Cts din Palas, care au o cafea din Olanda...

Reply
Facem act de prezenta.

Reply
Prajitorul din Oz  zice:
''Duminica e zi de odihna, de rasfat, de baut cafea.
Duminica, 2 Octombrie, ne vedem in Gradina Botanica sa ne delectam cu cele mai fine cafele, preparate in cele mai spectaculoase moduri.2 Octombrie | ora 12:00 | Gradina Botanica
Intrare pe baza de invitatie. Invitatiile sunt disponibile la prajitorie incepand cu data de 26 Septembrie.''
Ne bagam?

Reply
Prezent, cu bunavointa lui Sientist, espressoman ucenic, cu un Selezione CASA , asa scrie pe el
Isomac Tea II, DF 64, Kinu Phoenix, OCD Lelit

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)