Hello There, Guest! Login Register

Cărți despre cafea si nu numai ️

Salutare,

Nu știu dacă am mai avut acest topic insa după ce am citit cartea de mai jos am decis să-l deschis eu.
Recomand tuturor pasionaților aceasta carte :
[Image: 6ec345f948f79932d8eb16c8fdca8608.jpg]

Trece prin istoria cafelei, specii și varietăți pana la moduri de spălare, prăjire și preparare.
Current: Rocket R91, Honne Slim Custome, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX

Reply
... Smile ... Citit de -acu' un an ... recomand , mai ales incepatorilor ...

[Image: Yesou1z.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
+ The world atlas of coffe de James Hoffman, ambele!
Bezzera Unica PID | Niche Zero | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST 

Reply
+1
Merci pentru participare. Cum spune și Levo coffee obsession este pentru începători și ajuta la înțelegerea corecta a ceea ce înseamnă cafea de specialitate.
Current: Rocket R91, Honne Slim Custome, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX

Reply
The ultimate coffee book: for beginners and professionals (Englisch) - Johanna Wechselberger

Are și varianta in germana (chiar mai multe in germana). Aici găsiți cărțile ei. Desigur sunt probabil și pe Amazon & Co.

https://dieroesterin.at/produkt-kategorie/buecher/

Eu le-am citit înainte sa găsesc forumul sau poate undeva concomitent. M-a ajutat mult sa pot urmări discuțiile din threaduri, caci aveam deja “baza”.
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47  ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche  ► 2019.09 Dalla Corte  S + u ⋑ ı o, Niche 

Reply
Mai are altcineva alte recomandari de genul? Poate nu neapart doar carti, dar si articole de cercetare, de bloguri, etc etc?
Lelit MaraX+Eureka Mignon Specialita
Cafflano Kompresso

Reply
Coffee Atlas of Ethiopia este interesant de citit. Pentru partea de hărți este nevoie de formatul fizic, altfel pdf-ul din link este suficient.

Aș vrea să citesc Sip 'n' Slurp și cartea publicată de Coffee Colective. Cafeneaua M60 importă cafeaua lor și au un exemplar de frunzărit. Poate între timp au și de vânzare.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)