Espressoman infocat
Bucuresti
03-04-2017, 12:45
(Edited 03-04-2017, 13:19 by SIM78.)
Zona central, fițe, porțiile larg deschise, o curte frumoasa cu dale din piatra, o atmosfera de centru vechi, frumos, foarte frumos. Incerc sa mă amestec prin mulțimea care fumau rezemați cu cate o cafea, ( ups m-am lăsat de țigări, grăbește pasul, să nu te pună dracului sa ceri vreo țigară).
În viteză incerc să-mi dai seama unde e festivalul "Floarea din cescuta", multe uși și pe stânga și pe dreapta, uni intrau, alți ieșeau cu cafele fără cafele. Când să mă infing in prima usa. Stop, frana. Dincolo de ușă ceva arta, nu cafele, zic STOP, fac o cartografiere a culoarului, vad coada, ce se vinde? Mă îndrept spre coada si mă pun la rand, așa am fost învățat de mic, sa stau la coada la înghețată Polar, ce sa vezi, chiar la inghetata stăteam, îmi zic "unde dracului am intrat" că la intrare scria mare despre CAFEA, ies din rand, cu intenta sa ies din culoarul pacalelilor și să nu mă mai uit in spate.
Norocul meu că pe stânga era o ușă deschisă și am văzut espressor și pungi cu supapa de aerisire și pe dreapta la fel. EVRIKA am găsit locațiile.
Tot mă învârteam ca un, "da nu mai zic", și nu găseam unde s-a înscris "bubucalu", aflu de la persoana drăguță, de pe culoar care degusta o cafea, normal, concursul se desfășoară la etaj.
Mă gândesc să caut ușa care da la scari sau sa plec acasă, da pentru "bubucalu", hai să caut, zis și făcut, a doua ușa a fost câștigătoare. Ce zic - crem la crem, au organizat un etaj pentru concurs sa fie spatiu pentru vizitatori și prieteni celor care participă. ȘOC, la fel ca jos, standuri de prezentare, numai că aici cei cu fițe, Made in Romania, un gust amar, când am reperat colțul alocat pentru concurs, îmi cer scuze sincere "bubucalu", am plecat, bătaie de joc, daca concursul se ținea pe culoar, reveneam cu plăcere să te văd în acțiune.
Asta a fost experiența mea cu locația de fite.
Și la polul opus, participanți la festival cu standurile, concurenti și vizitatori, de nota 20.
Edit: pentru LYVYOO : locație fițe - Toți sub același acoperiș, în aceași clădire, se găsea un hambar, fosta uzina, la cort, au ales locația aia că e "vezi centru" Bucureștiului, mai trebuia camera oglinzilor :).
Cafflano Kompresso, Clever Dripper, Kinu M47, Brewista Kettle.