Hello There, Guest! Login Register

Breville Barista Mini + recomandare espressor nou

Salutări!

Dețin un breville barista mini de vreo 3 ani jumă și se pare ca a cam ajuns la capatul puterilor. Butonul principal nu mai funcționează în parametri și este foarte sensibil la poziționare astfel în cat nu prea mai reușesc să fac extracția cum trebuie.

Prima întrebare ar fi, cam care e statusul service-urilor în România pentru breville? Aparatul nu mai este în garanție, am fost la un service local din Iași unde mi s a zis ca piesa necesara nu o găsește la furnizor iar de reparat șansele sunt foarte mici. Mai există speranță pentru acest espressor sau e cam gata?

Întrebarea a 2 a ar fi legata de achiziționarea unui alt espressor. Recunosc ca nici brevillul nu l am folosit la adevaratul lui potențial dar eram mulțumit de cafeaua obținută și am simțit o diferență majoră de la moka. Nu am un grinder de calitate, în rarele momente când rămâneam fara cafea de specialitate, foloseam ce aveam boabe prin casa + “rasnita” cu care a venit aparatul.
Deci in mare nu imi doresc sa investesc enorm de mult in aparat. Probabil as merge pe un espressor care vine stock cu un grinder sau o varianta fara + sa continui sa cumpar cafea de specialitate și sa o macin la ei. Bugetul ar fi de maxim 2500 de lei și de preferat o marcă care să stea bine și pe partea de service/piese de schimb

Sper ca nu am stâlcit prea mulți termeni și va mulțumesc in avans.

Zi faină,
Catalin

Reply
Repararare sau inlocuirea unui buton nu ar trebui sa fie ceva stiinta nucleara... n-as mai calca pe la un service care imi serveste argumentul ca piesa nu se mai gaseste la producator... :s
Mai ales ca EU a bagat acum directive care favorizea repararea, in loc de inlocuirea electrocasnicelor.

Cauta service-uri de electrocasnice generale sau electronisti, care stiu sa repare orice, inca se mai gasesc din astia, mai ales in Iasi, unde e plin de meseriasi, incepand cu @kamasi, colegul nostru de aici.

Reply
Vezi ca în funcție de piață breville mai vinde și sub numele de solis și gastrotech aceleași produse. Sau poate găsești pe olx unul defect și iei piesa.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Reply
Nu cred ca directiva data luna trecuta genereaza piese de schimb pentru un aparat vandut acum 3 ani. Si probabil iesit si din fabricatie.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Da, nu se aplica retroactiv, vorbeam doar de trend.
Si ca genul asta de service-uri, care te trimit la plimbare daca nu au piesa de la producator... nu le-as da viata lunga... dar le-o da o piatza care s-a obisnuit cu mentalitatea asta.
Poti concepe ca unul din service-urile majore de la noi din oras, care dau pe dinafara de automate stivuite pana la tavan, care isi asteapta randul la reparat... sa nu stie ce e ala grup E61 si sa dea o estimare cat ar costa sa ii faca mentenanta la un an ?

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)