Hello There, Guest! Login Register

Bine v-am gasit!

Bine v-am găsit!
Numele meu este Eugen, sunt din Dulșe Targul Ieșilor si spre deosebire de majoritatea colegilor, care au ajuns aici in cautarea Espressoului Perfect, eu am ajuns pe acest minunat forum, cautand Maiaua Perfecta.
Pasii mi-au fost purtati aici de colegul @G.Serban,motiv pentru care ii sunt profund recunoscator, si pentru care am in fiecare zi un gand bun.Va recomand sa popositi, cand aveti un pic de timp, pe blogul sau Joy Ride Coffe, cu siguranta o sa va placa si o sa aveti ceva de castigat.
Datorita muncii voastre neobosite, de cand sunt membru al forumului, am realizat urmatoarele:
- in fiecare zi ma bucur de o paine exceptionala, facuta in casa.
- dimineata, nu mai beau cafea, o savurez.
- de la Razvan MB si de la Teodora Sloane, am invatat cateva noi tips & tricks de marketing(eu credeam ca le stiu pe toate..)
- am descoperit si berea artizanala, pe care o mai savurez uneori, desi e sensibil mai scumpa decat un vin bunisor. Dar uneori merge doar bere si atunci ma sacrific... Macar asa, in momentele de bere, am scapat de" probably the worst beer in the world".
- si nu in ultimul rand, am cunoscut oameni exceptionali.
Pentru cafea, am cumparat un set V60, in speranta ca voi castiga ceva in lupta cu colesterolul si se pare ca da, dar mai vorbim dupa urmatorul set de analize. V-am ascultat sfatul si am cumparat o rasnita Comandante, de care sunt deocamdata foarte multumit.Am aplicat si pentru un Arco Combo, pe motiv de motorizare. Lenea e cucoana mare...
Pentru espresso, am luat de BF, cel mai versatil espresor din lume, un Cafllano Kompresso, convins fiind de Razvan MB care are la serviciu cateva rafturi pline cu Dalla Corte si acasa prepara aproape exclusiv la Kompresso. Deci e clar, care e mai bun... Acum incerc sa vad cum pot sa-i fac upgrade si sa-i montez o teava de frotare... Daca nu reusesc, il dau la schimb lui Razvan pe un Studio,ca tot nu le foloseste. Asta, apropo de tips & tricks...
In incheiere, vreau sa va spun ca, citind cu atentie multe pagini de pe forum,cu explicatii foarte bune, am reusit din prima incercare sa fac atat un v60, cat si un espresso exceptionale, amandoua.Deci, sunteti profesori buni.
Va multumesc pentru ca m-ati primit in comunitatea voastra si va doresc Extractii Reusite, tuturor!

Reply
Bine ai venit, Eugen!
Multumim pentru urari si sa te bucuri de echipamente si de o cafea excelenta!
Succes!
Sette 270 Wi, ProBarista DF64, Crem ONE Profiler, VST all range, OCD v2, AVX 58.5 mm, VST Tamper, Kazak Tamper 58.4mm, WDT Red Leverer Tool Needle Powder Dispenser

Reply
Bun venit pe forum!
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)