Hello There, Guest! Login Register

Bean Cellar by Coffee Sensor la pret redus pentru comunitate

Salut.
Intrucat preturile pe site sunt in general cele de export, pun la vanzare exclusiv pentru comunitate, seturi de Bean Cellar, formate din stand de nuc + 6 fiole de pastrat boabele + capace aluminiu.
La mine, in fiecare fioala incap 24 grame de Ethiopia de exemplu.

Pret pe site: 60 EUR - aprox. 300 lei fara shipping.
Pret comunitate Espressoman: 200 lei.
Transport inclus prin Fan Courier.

Poza: https://ibb.co/njQ0KJj

Numarul de bucati dispoinibil este limitat, stocul este unul redus, nu am facut un batch mare cu ele.
Multumesc.
May God be with us.

Reply
Ma intereseaza. 
Am lasat PM. 
Multumesc.
DC Studio ¦ Honne Home ¦ Skwlkr

Reply
Capacul e simplu, nu ca la Weber, corect?
Vesuvius Evo Leva + Bentwood Vertical 63, Pullman BigStep Custom 54.9mm, Lunar 2021, V60/Orea/April Brewer, Pearl 2021, Cafflano Kompresso+Kinu M47

Reply
Simplu.
Cel Weber...e complicat cu el si nu stiu cat renteaza costul, tinand cont ca la mine 6 tuburi rezista 2 zile maxim dupa care le reumplu...doar un exemplu.
Cu stima.
May God be with us.

Reply
Adica ? cu supapa? si la 24 grame mai conteaza ? Cand 90% din CO2 se duce dupa prima zi...
Nu se presupune ca se umplu "cartusele" cu cafea degazata deja ?  Huh Confused

Reply
Don't spoil it.
Intradevar nu prea vad rosul, atat timp cat acest stand nu suporta de exemplu 12 fiole, unde poate durata de depozitare ar fi mult mai mare.
Eu fac zilnic si 4 cafele, deci o umplere dureaza o zi si putin din a doua :)
Multumesc si am raspuns la toate mesajele private, sper sa se concretizeze si sa fie multumiti de calitate si efect pe counter top.
God bless,
Tudor P.
May God be with us.

Reply
Salutare! Oare doar "eprubete" unde se pot gasi? Daca nu e secret de stat, ne poti indica vreun furnizor?
Sage Dual Boiler, Atom 65, 1Z Presso K-Plus, Hario V60, Aeropress, Cold Brew dripper

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)