Hmm... zilele astea m-am tot gandit la prajitorii.
Si printre gandurile bune despre gustul cafelelor, achizitionate de la prajitorii nostri, deja stiuti, persista si un gand care, m-a tot bantuit.
Cred ca este constructiv pentru prajitori ca ei, sa afle ce credem noi despre ce si cum fac ei si mai ales la ce ne asteptam in prezent si viitor.
Asa ca, va invit sa prezentam aici asteptarile noastre in tot ce priveste prajitoriile.
O sa incep cu "o" asteptare a mea incercand sa si detaliez.
"STABILITATE"
Cand zic asta ma gandesc la:
- de fiecare data cand cumpar cafeaua mea preferata ma astept sa aibe acelasi gust.
- mai permisiva in ce priveste deteriorarea in timp; nu e chiar normal ca dupa cateva zile sa ai ulei pe boabe(asta strica tot); in mintea mea chiar si 10 zile e putin
- micelele existente ar trebui sa ramana asa cum sunt; fara experimente pe ele; daca se vrea un experiment nou, se poate experimenta la 2-3 luni un sortiment nou
Deocamdata asta imi trece prin minte dar sper ca si ceilalti forumisti sa vina cu asteptarile lor iar prajitorii sa incerce sa ne inteleaga.
In acelasi timp, sunt convins ca exista explicatii la ce am scris eu mai sus dar, la multe cafele din market, ce am scris mai sus nu se intampla asa ca, sper sa se rezolve si la cafelele noastre preferate
P.S. Intentiile mele, cu acest post, au fost dintre cele mai bune si sper ca totul sa fie perceput ca atare
Si printre gandurile bune despre gustul cafelelor, achizitionate de la prajitorii nostri, deja stiuti, persista si un gand care, m-a tot bantuit.
Cred ca este constructiv pentru prajitori ca ei, sa afle ce credem noi despre ce si cum fac ei si mai ales la ce ne asteptam in prezent si viitor.
Asa ca, va invit sa prezentam aici asteptarile noastre in tot ce priveste prajitoriile.
O sa incep cu "o" asteptare a mea incercand sa si detaliez.
"STABILITATE"
Cand zic asta ma gandesc la:
- de fiecare data cand cumpar cafeaua mea preferata ma astept sa aibe acelasi gust.
- mai permisiva in ce priveste deteriorarea in timp; nu e chiar normal ca dupa cateva zile sa ai ulei pe boabe(asta strica tot); in mintea mea chiar si 10 zile e putin
- micelele existente ar trebui sa ramana asa cum sunt; fara experimente pe ele; daca se vrea un experiment nou, se poate experimenta la 2-3 luni un sortiment nou
Deocamdata asta imi trece prin minte dar sper ca si ceilalti forumisti sa vina cu asteptarile lor iar prajitorii sa incerce sa ne inteleaga.
In acelasi timp, sunt convins ca exista explicatii la ce am scris eu mai sus dar, la multe cafele din market, ce am scris mai sus nu se intampla asa ca, sper sa se rezolve si la cafelele noastre preferate
P.S. Intentiile mele, cu acest post, au fost dintre cele mai bune si sper ca totul sa fie perceput ca atare