17-05-2025, 12:30
In decembrie am trecut la Pavoni si de atunci doar ocupa spatiu pe blat.
Cumparat in noiembrie 2022 de la Taste Crafters.
Utilizat in regim casnic 3-4 espresso/zi, ocazional spumat lapte, backflush saptamanal si lunar cu Pulycaff. Prezinta zgarieturi de la cesti pe zonele de inox.
E un Thermoblock ce ajunge la temperatura setata destul de repede, portafiltru devine fierbinte cam in 15-20 minute.
Din PID se poate schimba temperatura si offsetul, 1-5 secunde de preinfuzie, dozarea volumetrica (nu e prea exacta).
Presiunea OPV se poate regla printr-un surub de langa grup.
Valva OPV schimbata anul trecut, am crezut ca ea ii problema pentru care presiunea nu ramane stabila sub 11 bar cu sita blind. Dupa ceva documentare am descoperit ca ii ceva “normal” la Ascaso. In timpul extractiei presiunea ramane destul de stabila, dar cu sita blind are momente cand scade pentru un scurt timp (se poate observa in videoul atasat).
Inclus in pachet:
- portafiltru original cu 2 scurgeri
- portafiltru bottomless compatibil
- sitele originale presurizate si nepresurizate
- 3 site IMS (BigBang 18g, Competitiom 18g si 20g)
- o sita VST 18g
- 4 puck screen
- tamper Normcore(+ arcurile extra) si cel original al espressorului
- nivelator Motta
- shot mirror
Poze si video aici: https://drive.google.com/drive/folders/1...MUjL8kqf_y
Valabil doar in Cluj Napoca si judetele invecinate, nu am cutia original si nu trimit prin curier.
Pret: 5000 RON negociabil
Nu vand accesorii separat!
Cumparat in noiembrie 2022 de la Taste Crafters.
Utilizat in regim casnic 3-4 espresso/zi, ocazional spumat lapte, backflush saptamanal si lunar cu Pulycaff. Prezinta zgarieturi de la cesti pe zonele de inox.
E un Thermoblock ce ajunge la temperatura setata destul de repede, portafiltru devine fierbinte cam in 15-20 minute.
Din PID se poate schimba temperatura si offsetul, 1-5 secunde de preinfuzie, dozarea volumetrica (nu e prea exacta).
Presiunea OPV se poate regla printr-un surub de langa grup.
Valva OPV schimbata anul trecut, am crezut ca ea ii problema pentru care presiunea nu ramane stabila sub 11 bar cu sita blind. Dupa ceva documentare am descoperit ca ii ceva “normal” la Ascaso. In timpul extractiei presiunea ramane destul de stabila, dar cu sita blind are momente cand scade pentru un scurt timp (se poate observa in videoul atasat).
Inclus in pachet:
- portafiltru original cu 2 scurgeri
- portafiltru bottomless compatibil
- sitele originale presurizate si nepresurizate
- 3 site IMS (BigBang 18g, Competitiom 18g si 20g)
- o sita VST 18g
- 4 puck screen
- tamper Normcore(+ arcurile extra) si cel original al espressorului
- nivelator Motta
- shot mirror
Poze si video aici: https://drive.google.com/drive/folders/1...MUjL8kqf_y
Valabil doar in Cluj Napoca si judetele invecinate, nu am cutia original si nu trimit prin curier.
Pret: 5000 RON negociabil
Nu vand accesorii separat!
Lelit Bianca, La Pavoni Europiccola Luso, Staresso Mirage, DF64, Kinu Simplicity
ex: PL41TEM, Ascaso Steel Uno PID
ex: PL41TEM, Ascaso Steel Uno PID