19-08-2022, 15:02
Merci, credeam ca mai scade TDS-ul. La fel e si la filtrul meu. Ma interesa sa mai reduc din munca canii zerowater.
|
Apa pt espressor (apa plata, filtre de apa, solutii de dedurizare a apei)
|
(19-08-2022, 15:02)Eugen16 Wrote: Merci, credeam ca mai scade TDS-ul. La fel e si la filtrul meu. Ma interesa sa mai reduc din munca canii zerowater.Salut Eugen
) de la care pe langa cana filtranta mai are o cana care-i invarte apa si dupa vreo 10 minute e asemanatoare cu apa de izvor. Eu am o palnie care face un fel de vortex, dupa care se spune ca apa seamana cu apa de izvor dar in cazul palniei efectul tine foarte putin, numai cateva minute.

(teoretic nu ar fi buna nici de ciorba). Ca timp, filtrarea a durat de 4-5 ori mai mult. Dupa filtrare Brita TDS 674 
(19-11-2022, 11:10)edri Wrote: Test cana filtranta Brita Fill&Serve...Producatorul zice destul de clar in specificatii:
M-am gandit ca filtreaza numai de la un anumit prag in sus, asa ca am mai pus la filtrat ce am gasit prin casa
Ma steptam sa fie ceva clor (desi nu se simte), in apa de la robinet si sa fie filtrat.
(19-11-2022, 11:53)edri Wrote: @renatoa Multumesc pentru raspuns. Ce filtru care adauga magneziu ai?
Da, e un TDSmetru basic, masoara rezistenta. La cei cu cani Zerowater parea sa dea rezultate diferite. Poti recomanda un model de TDSmetru care masoara prin mai multe metode?
@Mihai L Multumesc, ma gandeam si eu ca o fi calciu si magneziu, particule mai mici de 30 micrometri, in apele astea cu acelasi TDSMa steptam sa fie ceva clor (desi nu se simte), in apa de la robinet si sa fie filtrat.
(19-11-2022, 13:19)renatoa Wrote: Daca nu simti clorul din apa de la robinet, ceva e in neregula... ori in tratarea apei din reteaua voastra, ori la papile