Buletinele de analiza cuprind si continutul de bacterii si alte adausuri animale.
Daca trebuie sa vizitam acum personal locurile de captare la fiecare marca de apa, pai cred ca dam in altceva...
Asta imi aduse aminte de o chestie similara, simpatica... intr-un an, in drum spre Geneva, imi fac drum sa trec si eu prin Evian, sa apuc sa imi umplu termosul cu ceva mai de soi...
O statiune mica, cocheta, un soi de Calimanesti... las masina intr-o parcare si incep sa caut, ma asteptam sa fie tasnitoare la fiecare coltz de strada... aiurea... intreb de ape... se uitau aia la mine ca la un martian... dadeau din umeri si treceau mai departe. Le eaux, les bains, les sources... pardon?
Era bine sa dau de vreo vaca, ma luam dupa ea sa vad unde se adapa :)
(25-02-2021, 16:42)Lyvyoo Wrote: @renatoa
...sustin diversitatea de opinii ... cineva ar sumariza un topic intens discutat prin propriul filtru...
Eu vorbeam de fapte, date certe, subiective, nu opinii...
In cazul de fata lista apelor si standardele de calitate... apare o apa noua, o adaugam acolo... sau in cazul bucovina, introduceam nota explicativa.
Il trimiteam acolo pe oricine mai venea sa intrebe odata la 2-3 luni chestii la care s-a raspuns deja, dar ii e lene sa le caute in 1000 postari.