Hello There, Guest! Login Register


Alex Niculae, despre cafea, prajire si procesarea cafelei

#1
A fost un moment foarte interesant la Bucharest Coffee Festival, mai mult de o ora de discutie publica, la microfon, cu Alex Niculae, campionul nostru in prajire, care in ultima vreme sta numai prin Asia la diverse training-uri pentru cei de acolo, intr-o explozie in ceea ce priveste dorinta de cunoastere a cafelei. Intamplator, eu eram intervievatorul Smile  

Ii multumesc din suflet lui Marius Nica de la CLuj pentru ca mi-a trimis aceasta filmare, un baiat extraordinar.  Clipul sau are 30 de minute. 

Colegul lui Marius, Sergiu Rus, a filmat si el chiar o ora, dar dand live pe Facebook calitatea clipului a fost slabuta. Voi uploda curand si acest clip.

Nu avem un sunet bun (dati orium pe HD), l-am mai curatat si eu de noise, dar puneti-va castile eventual, merita: 

si al doilea de o oraLelit Bianca, Hedone Honne Espressoman Slim Edition. Vacanta: Kinu M47 + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 (in vanzare)
 
Reply
#2
Și de.unde gustam ceva? Ca de filme e plin Youtube. Smile)))
<La Pavoni Europiccola Lusso > < Isomac Tea e61 HX > < 1957 Eureka Rapallo vintage lever> < Kinu M47> <Macap MC7> < Aeropress > < Brewista smart scale >
 
Reply
#3
Vara asta, din ce se aude. Dar la cat de solicitat e in Asia, cred ca va fi imposibil sa ramana constant la butoane. Noroc cu cropster  Smile Doar si la Guido prajeste Vladut de multe ori, pe cropster.

Apropo de clipurile de mai sus, nu ezitati sa ridicati argumente contra sau idei usor diferite, o dezbatere fiind oricand binevenita.
Lelit Bianca, Hedone Honne Espressoman Slim Edition. Vacanta: Kinu M47 + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 (in vanzare)
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)