(30-11-2021, 08:04)Talisker Wrote: Esti la prima comanda la distanta sau cum? :D
Vrei sa tii cutia pe post de trofeu? La genul acesta de produs electrocasnic e clar ca 99% sanse sunt ca vanzatorul sa lipeasca direct AWB si/sau factura pe cutie si sa o trimita asa, nu are nicio noima sa incerce sa iti trimita o cutie "ca scoasa din cutie" pentru ca produsul care te intereseaza pe tine este..
Tocmai pt ca nu sunt la prima comanda online am spus cele anterioare și îți dau cateva scurte exemple:am primit o oala sub presiune "Instant Pot" comandata tot noua din Anglia, cutia oalei și cutiile accesoriilor au fost făcute un singur colet toate ambalate frumos în alta cutie mai mare și protejate adițional cu folie cu bule, tocmai pt a le primi în stare perfecta, sa simți ca ai primit un produs Nou, începând chiar de la cutie. La fel un robot aspirator, drept e ca ceva mai scump, comandat de la noi, cutia lui la fel protejata în alta cutie, deci se poate. Bineînțeles că pe lângă cazul de fata, am mai avut și alte exemple negative, pe care nu le-am acceptat și le-am sesizat, asta pt ca diferenta dintre noi doi e simpla și se rezuma la standardul de calitate al fiecăruia dintre noi. Dacă acceptam ca "merge și asa", asta înseamnă că acceptam un standard scăzut de calitate și atunci ne meritam soarta, sa nu ne mai plângem ca în partea asta a Europei ni se trimit toate rebuturile de afara și sa visam la o tara "ca afara", cand noi de fapt ne mulțumim cu puțin. Dacă tu ești multumit sa primești o cutie toată rupta și zdrelita pe la colturi, nesigilata și cu urme de desfacere și asta este standardul tău, este ok, însă nu e și cazul meu. Mai mult, sunt cateva elemente neconforme dpmdv aici care conglomerate ma duc cu gândul la un produs resigilat, returnat sau expus, ori eu nu asta am comandat: 1:cutia uzata, toată rupta și julita pe la colturi. 2. Nici un sigiliu de la producător vizibil pe cutie . 3.lipit sticker-ul curierului EXACT (cu precizie) peste muchia de deschidere a cutiei și peste "urechile" de deschidere...ciudata coincidenta, nu? 4. Dupa înlăturarea părții superioare a foliei curierului și scoaterea foii AWB, se observa clar sub partea inferioara a foliei curierului ca "urechile" de deschidere ale cutiei sunt tocite, uzate, deci cutia asta a mai fost desfăcuta, nu a fost sigilata și doar aplicata folia curierului exact pe muchie. Un coleg spunea ca da, importatorul poate desface și verifica conținutul cutiei, pe lângă faptul ca nu mi s-a comunicat asta, hai sa fim serioși acum, cutia asta clar nu arata ca o cutie noua, recent doar desfăcuta pt scurte verificări și sigilata la loc. Toate cele de mai sus coroborate, pe mine ma duc cu gândul la un produs ori returnat, ori expus, diferit de ce am cumpărat eu(produs nou). Respect opiniile și standardele fiecăruia, însă asta nu înseamnă că toți ar trebui sa le avem la fel. Mulțumesc!