Welcome Back Log In Create Account

Adaptor site VST de 7grame

Pentru ca am avut ceva material (inox) ramas de la tamper si ceva timp liber m-am gandit sa-mi fac un adaptor pentru tamperul de single sa pot presa mai bine cafeaua. Acum pucul se preseaza foarte bine si iese intreg ca la sita de dublu. Curgerea e ca la carte si gustul imi pare chiar un pic mai bun decat inainte.

Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic

Reply
Mimunat! Grozav! VST n-am da' un adaptor tot imi fac!
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill +  tamper full inox, prajitor GeneCafe

Reply
Frumos lucrat ! Cum il scoti ?
Am si eu doua site de single. Urasc sa le folosesc.
Aia din poza e o sita de single sau de duble. E in regula asa, cu ditai spatiul liber pana la dus? Nu colcaie apa acolo intro veselie?
O idee ar fi sa mai iei din adaptor si incerci sa faci cafeaua cu adaptorul pus !

Reply
(08-02-2013, 09:39)hateganul Wrote: Frumos lucrat ! Cum il scoti ?
Am si eu doua site de single. Urasc sa le folosesc.
Aia din poza e o sita de single sau de duble. E in regula asa, cu ditai spatiul liber pana la dus? Nu colcaie apa acolo intro veselie?
O idee ar fi sa mai iei din adaptor si incerci sa faci cafeaua cu adaptorul pus !

Da, e un pic greu de scos. Are o buza de prindere dar e cam mica. M-am gandit si sa fac cafeaua cu adaptorul pus dar am renuntat la idee. Iesea inelul prea mic (in jur de 7-8 mm) si nu mai puteam sa presez bine.

Reply
Pentru extragere poti sa-i dai 2-3 gauri oblic si sa-i pui suporti d-aia cum is la rafturile din dulap...

Reply
(08-02-2013, 10:07)hateganul Wrote: Pentru extragere poti sa-i dai 2-3 gauri oblic si sa-i pui suporti d-aia cum is la rafturile din dulap...

Nu.E mult mai simplu. Am incercat acum la cafeluta de dimineata. Rastorn portafiltrul si iese adaptorul singur. Cafeaua ramane presata in sita.:)

Reply
Sa inteleg ca ai reusit sa pui VST la Lelit?Blush

Frumos si tamperul.

Reply
Da. Eu am un Lelit cu portfiltru de 58.

Reply
(08-02-2013, 11:33)astinga Wrote: Sa inteleg ca ai reusit sa pui VST la Lelit?Blush
Frumos si tamperul.
Da, e vorba de Lelit PL41PlusT.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Ai putea sa ne dai niste cote pentru adaptor? 
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Reply
Asa arata al meu:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Multumesc. Maine ma duc la strungar. De cand am descoperit Marzocco de 7g nu m-am mai atins de duble.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Reply
Du-te cu sita la strungar sa-ti faca adaptorul dupa marimea ei. S-ar putea sa nu se potriveasca la dimensiuni cu VST-ul.

Reply
(01-06-2015, 16:36)Zaheyu Wrote: Multumesc. Maine ma duc la strungar. De cand am descoperit Marzocco de 7g nu m-am mai atins de duble.
Cu atat mai mult te vei atasa de ea cu adaptor.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)