Hello There, Guest! Login Register


Acum sau de BF?

#1
Salut,
In urma cu putin timp am luat un kinu si un setup de v60. Ma inteleg tare bine cu metoda asta de preparare insa de la inceput mi-am dorit espresso. Citesc forumul de ceva vreme, oricat l-as rascoli tot nu reusesc sa ajung la o concluzie. 
Stiu ca 41tem e cea mai buna alegere pentru inceput, insa tinand cont ca trebuie sa prepar si cu lapte inclin si catre pl92t. Stiu ca nu poti compara mere cu pere, insa un criteriu important pentru mine este momentul BF. Nu am vazut anii trecuti daca pe langa reducerea valabila tot anul de pe forum, black friday vine cu ceva consistent la un aparat cum e pl92t. Cu timpul o sa ajung si la Niche, insa deocamdata, fiind incepator, sunt multumit de kinu. 
Daca aveti vreo parere sau o recomandare m-as bucura.
Multumesc!
Lelit PL91T | ​Kinu M47 Phoenix | Hario V60 | Hario Drip Scale | Thin Spout Timemore Kettle.
 
Reply
#2
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid143018
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#3
Inainte sa-ti raspunda Liviu, o sa-ti ce i-am mia zis astazi unui alt coleg nou.
Fiindca deja beneficiem de niste reduceri de la importatori, reducerile oferite de balck friday nu vor fi semnificativ mai mari. 
Ce se  mia intampla este ca reducerea sa fie ori la un bundle/pachet, ori in accesorii. 

Mai exista si colegi care fac tratament de upgradita cu negru de vineri si e posibil sa vezi in sectiunea market place mai multe aparate entry level (alea de care s-au lecuit...).  

Insa, daca nu vrei sa cauti lecuire de upgradita si tu in 1-2 ani, iti iei din prima un aparat care sa te multumeasca si sa raspunda nevoilor tale (lapte=dualboiler, tempreture surfing=pid).

92t nu este entry level si nu prea apar in marketplace. Nu ma crede pe mine, crede-l pe Search Smile
Lelit PL162T Bianca - in vanzare
Comandante C40 | V60 | Aeropress
 
Reply
#4
(22-10-2020, 19:15)slavic1983 Wrote: (lapte=dualboiler, tempreture surfing=pid).
Si HX "face lapte", chiar foarte bine.
Lelit Mara X, Hedone Honne, Kinu M47 Phoenix, Bravo Tools, Felicita Arc
 
Reply
#5
Buna,

Sunt noua pe forum si bineinteles iubitoare de cafea. Dupa mai multe discutii in familie, am hotarat ca este momentul sa ne achizitionam un esspresor manual si pentru acasa. Daca se apropie BF, poate gasim ceva foarte bun cu un raport calitate pret corect. Cum ne place cafeaua de specialitate, am considerat ca trebuie sa facem un research riguros pentru a alege o varianta cat mai buna. Ca si pareri de la oameni care lucreaza in domeniu, ne-au indreptate catre: Barista Max Breville, Gaggia sau Sage. Din cate am inteles, neaparat ar trebui sa achizitionam si o rasnita separata. Nu suntem neaparat fani esspreso, dar suntem fani cappucino. Precizez ca suntem 3 membri iubitori de cafea. Bugetul ar fi in jur de 2500 de lei. Stiu ca parerile sunt impartite, dar m-ar ajuta mult niste pareri avizate pentru a lua o alegere potrivita.

Multumesc, Wink
Alina
 
Reply
#6
Sunt deja topice intregi in subforum de fata, majoritatea pline de pareri avizate, care insa, nu stiu cum se face, dar sunt mai tot timpul in contradictie Smile
 
Reply
#7
Ai discutii dedicate aici  sau aici.
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#8
(28-10-2020, 18:24)Lyvyoo Wrote: Ai discutii dedicate aici  sau aici.
Multumesc frumos!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)