Welcome Back Log In Create Account

Achizitie grup Piese - personalizare Brewtus si altele

Salut,
Ma alatur si eu cu pulsorul si inca cate ceva, am pus pe tabel.

Sper ca pulsorul, sita dus si garnitura e61 se potriveste si pe al meu Quick Mill Milano...
Mersi

se potriveste sigur la bijuteria asta de espressor.....bine finisat espressorul, specific Quick Mill....
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.

Acum am deschis si eu spreadsheet-ul si vad ca s-au adunat cam multe la rubrica "altele".  Sper sa nu fie probleme din cauza produselor din afara listei initiale.
Ati stabilit o data pentru plasarea comenzii sau asteptam pana duminica?

Am vorbit ieri si pulsoarele si vaselina sunt pe comanda. Imi pare rau, dar n-am mai insistat cu restul. 
Cand avem o data aprox de livrare stabilim cum le distribuim.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

perfect, sunt in stand-by.
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.

Mersi frumos!
Nu cunosc proportiile, sursa are regim angro?

Tapatalkkal küldve az én LG-H850 eszközömről
Quick Mill Milano HX,E61+Eric / IMS Competition 18g; IMS The Single; Marzocco 7g / The Force Tamper / Honne Home Edition / Gene CBR101 Roaster ### Handpresso Pump / Hario Mini Mill
FOR SALE: Rancilio Silvia w.Auber PID / Mahlkonig Vario / Quick Mill Torino

deci sa inteleg ca tot ce in "altele" nu a fost comandat?
sa stiu sa caut in alta parte - sa nu astept in zadar.
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Cam da, au ramas pulsoarele si vaselina, in speranta ca le avem anul asta.
"altele" adaugate de tine se gasesc pe site-ul piese-espressor, deci poti sa faci o comanda normala. Pulsoarele insa, nu sunt pe site, din cauza asta a trebuit sa comandam mai multe.

okay, merci.
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Am sters produsele din categoria ”Altele”. Le-am comandat si acum sa vedem in cat timp ajung...
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Pe la sfarsitul saptamanii pulsoarele ar trebui sa plece din Italia. Sapt viitoare, cand ajung, ar trebui sa vedem cum facem.
Va rog sa treceti localitatea in tabel, poate ne mai grupam.

Am completat eu localitatea la cei pt care am stiut

razvanMB pui o intrebare la Quick Mill pt joystick-uri? te rugam :)
https://www.chriscoffee.com/Joystick-Ass...jt995g.htm
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Da, si eu as vrea pentru ale mele, sa vedem cum se potrivesc si ce preturi au. Mai ales pentru Rapida ar fi interesant :)
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

La multi ani!

Ceva vesti in legatura cu pulsoarele comandate?
Saptamana a doua o sa lipsesc din tara.
Quick Mill Milano HX,E61+Eric / IMS Competition 18g; IMS The Single; Marzocco 7g / The Force Tamper / Honne Home Edition / Gene CBR101 Roaster ### Handpresso Pump / Hario Mini Mill

Ar trebui sa fie disponibile pentru comanda pe site zilele acestea.

Buna,
Ma ajuta cineva amabil sa inteleg evolutia proiectulul?
Mersi

Nu e un proiect anume... Dar multi posesori de Brewtus si-au dat seama ca poti cumpara un Dual Boiler exceptional ca si performante, mai ieftin decat alta cohorta de DB-uri, iar cu banii economisiti sa-ti iei o rasnita de top si in plus sa-ti custom-izezi estetic espressorul asa cum ti-ai fi dorit de fapt sa arate.

Lucratorul in lemn cu care am tinut legatura si caruia i-am trimis carcasa spre analiza, mi-a comunicat zilele acestea ca a facut o achizitie de nuc american, una dintre cele mai frumoase esente de lemn, si imediat cum vine, are toate datele pentru a incepe prototipul unei carcase superpremium. Ramane sa vedem pretul, timpul de executie, calitatea finisajelor. Faptul ca lucreaza si intr-o cafenea, e un plus, caci are o viziune mai buna.

Simultan, mai am un proiect de acest gen cu o alta mare firma de mobila din Romaina, cu filiala in Bucuresti (thx HoratiuC), unde managerul este un pasionat de cafea, si unde urmeaza sa ajung curand. Din aceste doua variante favorabile comunitatii, sigur vom gasi macar una pe gustul nostru. Sa vedem si costurile dar le estimez absolut acceptabile.

Mai raman manerele (portafiltru, maneta E61, roti) care vor necesita mai multa atentie insa sigur vom reusi. Altfel, saptamana viitoare o sa probez noile manere de la Lelit sa vedem daca se potrivesc si pe Brewtus.

[Image: 8PyGic6.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Mersi Lyvyoo pentru aceste detalii, chiar m a tentat ideea ca pe fotografia atasata, insa ma refeream la achizitia de grup a pulsoarelor din acest thread care de parca pare a proiect parasit.[Image: 51bd8a1bba7d51b134ac70cf16f12e4f.jpg]

In alta otdine de idei, daca as pune "proiectul de lemn" in practica, ar trebui sa aplic si la Honne, altfel nu se pare lucru bine facut ;)

Fac un mic update:

Pulsoare: nu stiu ce s-a mai intamplat, poate ne face Zaheyu un update

Joystick-uri: nimic nou - mai poti Liviu sa vorbesti in Germania? Cred ca mai dureaza pana se duce Razvan MB la Quick Mill

Duza abur: doar comanda la Tidaka pare sa fie sansa. Le-am sugerat celor de la Barshaker sa aduca ei de la Tidaka piese/accesorii daca pot

Manson anti burn - eu si inca cativa am luat in comanda de la coffeehit

Vaselina - am luat in comanda lui Ciprian

Site dus/portafiltru Nanotech - site portafiltru au adus cei de la Barshaker, probabil dupa Pasti vor aduce si site de dus

Garnituri Cafelat - nimic, cred ca doar printr-o viitoare comanda la Elektros
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Voi vorbi si cu RazvanMB caci are o relatie buna la fabrica (e acum acolo), sa vedem daca ne poate ajuta cu o comanda de pulsoare si joystick-ui. Apropo de joystick, bogdan_geor le-a montat pe cele de la Beantec, dar nu acasa ci la service-ul piese-espressor si a iesit frumos bratul.

Tidaka n cred ca va aduce cineva prea curand si oricum e mai ieftin sa ne organizam noi.

Carcasele de lemn sunt in evolutie, eu avand doua contacte din Bucuresti si Galati care "m-au amenintat" saptamana trecuta ca voi primi zilele acestea fotografii cu variantele de esente de lemn. Inca astept...  Am vazut niste esente frumoase la @MilanSunCoffee in Timisoara, dar e greu sa tot trimiti carcase pe curier pentru masuratori si teste. Macar vor veni de acolo niste manere de portafiltre superbe, inox + lemn....
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Ramasese ca ma suna cand ii vine comanda. Incercati si voi cu un telefon, ca eu sunt cam scarbit. Daca m-a pacalit atata timp inseamna ca are probleme...

Eu am crezut ca initiatorul topicului sau altcineva de pe lista se va ocupa de comanda, nicidecum cei de la piese-espressor cu care deja am avut o experienta neplacuta.
Asadar, pe al meu il voi ceda cuiva cu mai multa rabdare care nu a apucat un loc in lista :)

Incep sa vina semnalele concrete.

Am primit o confirmare de la mesterul din Galati care lucreaza in lemn, un om foarte comunicativ ce lucreaza si intr-o cafenea, deci stie cu ce se mananca un espressor.

Asadar, pentru ca avea si alte lucrari, tocmai ce s-a aprovizionat cu nuc american si un ulei care sa il faca mai frumos. Voi pune pozele la final de postare. Carcasa mea a fost la el pentru masuratori. Precizarile lui legate de acest proiect ar fi urmatoarele:

- material: lemn masiv - nuc american
- carcasa din lemn nu va avea nodurile din poze, acolo fiind special utilizate 
- culoarea va fi exact cea a pieselor din poze
- imbinarile se doresc a fi arcuite cumva in spate, in genul carcasei originale, nu tip randunica sau patratoase ori prea rustice, ci in stil "finger joint"
-  greutatea probabila (maine actualizez) undeva pe la 2.5-3kg
- grosimea placii 18 mm
- lateralele si spatele perforate, in diagonala ma gandeam eu ( ca aerisirile de la ventilatii) sa nu se vada albul rezervorului
- timp de executie 2-3 saptamani 
- pret cu transport inclus - 1050 lei. Nu este ieftin dar nici scump avand in vedere lemnul de nuc american, costurile de achizitie, mucna omului, dar mai ales ca un producator cere 1500-2000E in plus daca vrei optiunea lemn, iar manere si roti din lemn se gasesc si la noi cu 300 de lei setul plus ca urmeaza accesoriile Panthera de la Milan, inox cu lemn   Angel

Opinii?

Lemnul in stare natur nefinisat cu ulei:

[Image: BQ6W3qv.jpg]

Dupa finisare:

[Image: EzAky7y.jpg][Image: SuKTFDv.jpg][Image: 5g00ipu.jpg]

Arata super. Astept rezultatul final. Da, pretul e ok tinand cont de tipul de lemn, cantitatea prelucrata si implicit volumul de munca.
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Rezultatul final nu va exista atat timp cat cineva nu sparge gheata :) Adica nu exista prototipuri :)

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)