Espressoman infocat
Bucuresti
28-11-2017, 13:13
(Edited 28-11-2017, 13:27 by vladdooo.)
Salutare,
Legat de thread-urile: personalizare espressor, comanda grup Expobar Brewtus, solutie mai silentioasa pompa vibratoare si joystick in loc de roata aburi si de faptul ca suntem (foarte) multi posesori, m-am gandit sa initializez acest thread.
Scopul ar fi sa negociem cu cei de la Piese Espressor (prin intermediul lui Liviu care am inteles ca are o relatie buna cu Liviu de acolo) o achizitie mai mare de grup pt diverse repere de care avem nevoie pt Brewtus si nu numai. Poate mai reducem si preturile deja vehiculate la unele piese din wishlist. Cred ca ar fi de interes si pt el o comanda mare.
Mai jos lista la care m-am gandit eu pana acum, pe care va rog sa o completati. As zice sa o definitivam pana duminica, pe urma sa facem un excel online in care sa completam cantitati, useri etc.
- Pulsor - am inteles de la Zaheyu ca dl de la piese espressor ni-l poate aduce la 15 Eur+TVA pt minim 10 bucati
- Joystick - am inteles de la adipanaitiu ca dl de la piese espressor ni-l poate aduce la 85-90 EUR - aici sper ca se refera la ambele tevi altfel e mult prea scump fata de ce a gasit Liviu in Germania ~58 EUR/buc
- duza abur 3-4 gauri pt noua teava de abur de mai sus - eventual poate le ia el de la Tidaka
- niste mansoane anti-burn cum trebuie - la fel, sa se potriveasca cu teava
- vaselina siliconica alimentara - a mai fost o incercare de achizitie - poate ne aduce ceva ok pret/calitate
- noile site de dus si de portafiltru de la IMS nanotech
- garnituri cafelat
- oringuri si garnituri pt tevile de abur/apa si robineti
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47
Espressoman infocat
Tg. Mures
@vladooo este o idee buna. Personal nu am incredere in cei de la piese-espressor avand in vedere experienta mea personala cu ei. Am comandat ceva, nu am primit nici un raspuns, am sunat, m-au dus cu vorba samd si a ramas ca la inceput. Corect mi s-ar parea sa spuna daca pot onora sau nu o comanda. Nu e nici o problema daca spui ca nu ai produsul in stoc.
Totusi daca Liviu se implica, banuiesc ca ar fi altceva. Si comanda mai mare, mai multi bani, etc. In caz ca se materializeaza comanda de grup, am sa particip si eu.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43
Espressoman infocat
Piatra Neamt
Eu as zice sa nu platiti in avans.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Tipul de acolo are adaosuri foarte mici pentru piese deci nu prea avem ce comanda de grup sa facem. Am o relație ok în sensul că a fost foarte ok pe decalcifiere, mi-a răspuns prompt la anumite cereri de cotatii, dar lucrează si el pe cașcaval deci mai jos decât e pe site nu cred ca are ce face. Sa vedem ce necesar avem si batem la mai multe usi... Plus ca orice comanda de grup se plătește în avans integral.
Prețul joystick-ului e mereu pe bucată, întrebasem si eu în trecut.
Cel mai bine cred ca ar fi
sa facem un tabel editabil unde fiecare sa bifeze ce are nevoie (joystick, pulsez, pompa smart15, etc.) si după un timp centralizam si vedem unde si ce se poate obține.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Espressoman infocat
Bucuresti
Am rearanjat putin tabelul.
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35
Espressoman infocat
Constanta
28-11-2017, 16:26
(Edited 28-11-2017, 16:29 by Costa79.)
Joystick-ul m-ar interesa mai mult pt abur, dar probabil ca ar arata rau cu un joystick si cu robinet la apa, nu?
Mai ales dc se merge pe varianta cu maner de lemn...
Am pus cu semnul intrebarii in tabel pt ca sunt interesat, dar decizia finala o voi lua cand avem o oferta concreta functie de pret si aspect.
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero, Kinu M47, Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II
Espressoman infocat
Bucuresti
Am avut si eu o comanda de 2 tampere, 2 perii de grup si o sita blind la piese-espressor. A durat ceva mai bine de 2 saptamani livrarea deoarece nu mai aveau tampere pe stoc.
De sunat nu prea suna, insa cand i-am sunat eu mi-au zis estimativ cam cat dureaza. Am ridicat comanda weekend-ul asta din showroom-ul din Bucuresti si am observat de ce raspund asa greu.
Erau destul de ocupati cu marfa primita si am avut impresia ca se concentreaza mai mult pe HoReCa decat pe utilizatorul casnic.
In alta ordine de idei, baietii de acolo au fost foarte primitori, am si discutat cate ceva despre cafea si m-au servit si cu un espresso.
Expobar Brewtus IV, Honne Home, Cafflano Kompresso, Kinu M47, Hario V60 Drip Scale
Espressoman infocat
Rm. Valcea
Scopul asocierii intr-un group buy, in cazul de fata, este o comanda mai mare, mai motivanta. Preturile oricum sunt OK. Eu pulsorul l-am gasit la De Vecchi Giuseppe, firma partenera pt piese-espresor, de la care aduce multe repere.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.
Espressoman infocat
Bucuresti
si faptul ca organizam o singura comanda pt toate: in loc de x comenzi pt fiecare tip de reper
Espressoman infocat
Bucuresti
Duminica inchidem lista si facem o incercare sa le cumparam de la piese-espressor
espresso aficionado
de peste Prut
cu livrarea cum faceti? sa zicem am o persoana care poate primi coletul meu in Iasi.
as avea nevoie, eventual, de un presostat. tre sa verific.
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>
Espressoman infocat
Rm. Valcea
Vad ca e peste 100 ron. Sa ti-l comande persoana separat.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.
Espressoman infocat
Bucuresti
Myr, tu ai putea sa ne ajuti cu ceva din lista?
De ex IMS NanoTech
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Reprezentant Barshaker.ro
Oradea
@
vladdooo
Din cele mentionate sau aflate in lista nu avem nimic (inca), dar sunt pe faza, cand pot ajuta cu ceva anunt imediat..
--Only God Can Judge Me--
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumim!
Espressoman infocat
Bucuresti
Ne trebuie 10 pulsoare pt comanda: avem 7 pana acum
espresso aficionado
de peste Prut
(30-11-2017, 18:37)Zaheyu Wrote: Vad ca e peste 100 ron. Sa ti-l comande persoana separat.
e 47 Ron
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>
Incepator avansat
Bucuresti
M-am inscris si eu cu un pulsor - two more to go
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1
espresso aficionado
de peste Prut
pai intru si eu pentru un presostat de 47 ron cu livrare apoi in Iasi?
ca comanda minima e 100 Ron.
Espressoman infocat
Bucuresti
Am adaugat si eu un pulsor. Sa fie acolo...
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV
Slatina
03-12-2017, 23:38
(Edited 04-12-2017, 00:06 by vdub.)
espresso aficionado
de peste Prut
daca cumva intru și eu, am nevoie de presostatul asta
https://www.piese-espressor.ro/piese-exp...&order=ASC
multumesc
Espressoman infocat
Timișoara
Am adăugat și eu 1 buc pulsor
Expobar Brewtus IV, Kinu M47, Quamar Q13
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
+1 pentru pulsor...stiti cumva preturi si dimensiuni disponibile la sitele IMS?
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
Espressoman infocat
Bucuresti
manu, tu nu apari cu pulsor in lista
Espressoman infocat
Bucuresti
04-12-2017, 15:51
(Edited 04-12-2017, 15:51 by vladdooo.)
Incearca Zaheyu sa vb cu piese-espressor pt pulsoare cel putin
Pt joystick-uri as zice sa ne organizam cu comanda la furnizorul gasit de Liviu in Germania
Ar mai fi o varianta - poate ne ajuta
razvanMB cu cele de la Quick Mill
https://www.chriscoffee.com/Joystick-Ass...jt995g.htm la un pret mai decent
Espressoman infocat
Constanta
04-12-2017, 20:05
(Edited 04-12-2017, 20:14 by Mariano.)
daca comandati pulsor de Quick Mill, va rog sa ma puneti pe lista, vad ca se potriveste la fix pe Silvano....http://koffiepraat.nl/forum/viewtopic.php?f=12&t=6355, am un posibil client pentru espressor si nu vreau sa ma injure pentru vibratii si zgomote
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
Espressoman infocat
Piatra Neamt
Esti sigur ca nu il ai deja pe aparat fiind totusi o piesa Quickmill?
Espressoman infocat
Constanta
sigur nu, acum un an de zile voiam sa-i pun rotativa, nu mai suportam zgomotul. Nervii s-au mai tocit, dar urmatorul proprietar sigur va fi mai pretentios....
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.