Welcome Back Log In Create Account

Achizitie de grup Duomo

Off topic, din corespondenta cu coreenii, au dat de inteles ca vor face Duomo si pe alte dimensiuni decat 58? M-ar interesa pe 54 pentru DC, multumesc.

Reply
Ii poti intreba direct pe pagina de Facebook, e mai simplu.

Multumim Barshaker pentru efort!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Este vreo diferenta (notabila) fata de scula de la Kribli-Grabli?

[Image: DSC09071-600x600.jpg]
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO

Reply
Salut, eu as vrea 2 bucati -Razvan Varabiescu sunt, una vreau sa o fac cadou, sa nu credeti ca o cumpar de back up! Cool

Reply
(07-12-2019, 02:11)kum Wrote: Este vreo diferenta (notabila) fata de scula de la Kribli-Grabli?

Duomo merge si pe post de fidget spinner :D

Reply
Exista topic dedicat pentru comparatii si impresii despre functionalitate.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
Ma interesa o comparatie strict intre cele 2 (kribli + duomo) ca sa vad daca ar merita 800 de lei in plus fata de cei 200 si ceva cat am dat pe kribli. Topicul ala l-am citit si chiar am si eu o scula DYI pentru Flair.
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO

Reply
Au dat la stiri, pachetul a ajuns in Bucuresti :) 
De aici directia Oradea si apoi pleaca spre noi  :36:
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Buna vestea, chiar sunt sanse reale sa il avem sub brad...
Cum facem cu plata? Il contactam pe Myr sau asteptam sa ne abordeze el?
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
Nu e ca la fete, asteptam sa ne abordeze el cu toate detaliile :)

Reply
(13-12-2019, 21:38)Lyvyoo Wrote: Nu e ca la fete, asteptam sa ne abordeze el cu toate detaliile Smile

Deja ma simt curtat de Mos  Smile

Reply
le-ati primit?
impresii?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
AU AJUNS!
Azi trimit mesaj pentru toti!
Incerc sa-l predau curierului maine, cu predare luni.
https://www.instagram.com/stories/barshaker.ro/
--Only God Can Judge Me--

Reply
Multumim Barshaker pentru amabilitate, rapiditate, reducere si grija fata de espressomani. De aici din casele noastre de espressomani transmitem Sarbatori Fericite si sa-nceapa dansul! Cu Duomo... (pe topicul dedicat) Smile

[Image: oF5nZjB.jpg]

Reply
Pe 54 mm ar fi fost mai frumos. [emoji16]
Invidia suna urat :)
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47  ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche  ► 2019.09 Dalla Corte  S + u ⋑ ı o, Niche 

Reply
A ajuns şi la mine.
Barshaker a fost din nou Moşul Espressoman şi ne-a făcut bucuria.
Mulţumim.
Acasa: Expobar Brewtus IV,  K30 Vario sh, Duomo Eight, Bravo Distributor & Tamper, Tampercube, Acaia Lunar, site VST, IMS
In deplasare: Kinu M47, filtre Kalita

Reply
Acum l-am ridicat si eu.
Multumim Barshaker pt implicare si pentru amabilitatea de a sta sambata la impachetat colete, pentru a ajunge la noi inainte de Craciun
Sarbatori fericite!

Reply
Salutari,
Noi multumim suportul si feedbackurile primite!
Sarbatori fericite!

Reply
Salut, mai aveti disponibil unul?
Rasnita: Eureka Mignon Specialita / Kinu M47 Phoenix
Espressor: Ambient Espresso Minima (ex-Lelit PL82T)

Reply
Din pacate nu.

Reply
Mai bine :) Ce, Kribli nu ne mai place? :)
Chiar ma gandeam sa fac o comanda pentru Kribli + tamper de la KazaCoffee, cum vi se pare combinatia?
Rasnita: Eureka Mignon Specialita / Kinu M47 Phoenix
Espressor: Ambient Espresso Minima (ex-Lelit PL82T)

Reply
Mai e cineva interesat? La 10 bucăți ar veni ~650 RON. 
https://coffeez.kr/33
VBM Domobar Super Electronic, Bentwood Vertical, Matrix Shower, 18g VST, Normcore Tamper, Felicita Arc

Reply
Daca se strang 96 e doar 430 de lei :)
Dalla Corte Studio + Mahlkoenig E65W GBS

Reply
se adauga tva si taxe vamale la pretul ala
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
Pachetul e declarat "sample" cu valoarea de 50 USD.
VBM Domobar Super Electronic, Bentwood Vertical, Matrix Shower, 18g VST, Normcore Tamper, Felicita Arc

Reply
daca organizeaza cineva group buy, vreau si eu o bucata

Reply
M-as inscrie si eu pentru un Duomo.
 ECM Classika Pid / Aram Espresso Maker / Mazzer Philos /  Kinu Titan / Acaia Lunar / Bravo Tools / Aram Ultimatum Tamper / Fellow Stagg EKG / 

Reply
Salutari!

Am vorbit cu Jeff si putem sa facem un group buy nou.
Conditiile sunt cam la fel ca si data trecuta:

Este vorba despre modelul Duomo the Eight v2:

S-a ajuns la un pret final de 835 lei cu tot cu TVA, taxe vamale, taxe de transfer de bani, curier pana la usa fiecaruia si tot ce mai presupune aceasta achizitie.
Am zis daca nu ajungem la 30 de persoane dar macar la 15-20 ca si data trecutam, asumam noi diferenta.
Plata integrala in avans (doar prin transfer bancar).
Sa vedem daca sunt utilizatori interesati, si daca sunt atunci fixam si o data ( pana cand, si apoi cand se va livra produsul ).

Lista cu doritori:
1. utilizator anonim Smile
2...

Multumesc,

Admin Edit: achizitia de grup se face in regim comercial, in numele companiei detinatoare Barshaker.ro, Four Decor SRL, cu tot cadrul legal aferent achizitiilor extracomunitare, cu respectarea prevederilor fiscale nationale si internationale si a normelor GDPR

Reply
(04-02-2021, 15:02)MyR Wrote: Salutari!

Am vorbit cu Jeff si putem sa facem un group buy nou.
Conditiile sunt cam la fel ca si data trecuta:

Este vorba despre modelul Duomo the Eight v2:

S-a ajuns la un pret final de 835 lei cu tot cu TVA, taxe vamale, taxe de transfer de bani, curier pana la usa fiecaruia si tot ce mai presupune aceasta achizitie.
Am zis daca nu ajungem la 30 de persoane dar macar la 15-20 ca si data trecutam, asumam noi diferenta.
Plata integrala in avans (doar prin transfer bancar).
Sa vedem daca sunt utilizatori interesati, si daca sunt atunci fixam si o data ( pana cand, si apoi cand se va livra produsul ).

Lista cu doritori:
1. utilizator anonim Smile
2...

Multumesc,

Ma inscriu !
ECM Synchronika + DF64 Gen 2.5  , Dalla Corte Studio + Bentwood Vertical 63

Reply
1. utilizator anonim Smile
2. vargoneti
...
one more xx to go :)