Welcome Back Log In Create Account

Accesorii diverse

De vânzare :

- Kribli-Grabli, 58 mm, cu 5 ace duble de rezervă ( instrument WDT pentru omogenizarea măcinăturii în sita din portafiltru ). Preț : 150 lei.

- Pachet : Latieră Motta, 350 ml, alb ; este nouă, în ambalajul original, nu a fost utilizată niciodată ; Termometru Barista Digital - Rhinowares. Ambele au fost cumpărate de la Barshaker. Prețul cerut pentru pachetul format din aceste două produse de foarte bună calitate : 150 lei.

- Pachet : două filtre pt apă, Lelit - 35 l ; ambele sunt noi, sigilate. Preț : 80 lei.

La toate aceste produse, transportul nu este inclus.

[Image: tjb1sZ6.jpg]

[Image: RKIdPz4.jpg]

[Image: ExsRTxD.jpg]

[Image: bCPKr9N.jpg]
 ECM Classika Pid / Aram Espresso Maker / Mazzer Philos /  Kinu Titan / Acaia Lunar / Bravo Tools / Aram Ultimatum Tamper / Fellow Stagg EKG / 

Reply
buna,
nu am observat foto ptr. latiera si termometru
La marzocco Linea Micra, Eureka Atom 65, ECM Technika, ex Vibiemme Domobar Piccolo

Reply
[Image: fENfKjF.jpg]

[Image: HdvK44v.jpg]

[Image: MlB5PXm.jpg]

[Image: bi69qXS.jpg]
 ECM Classika Pid / Aram Espresso Maker / Mazzer Philos /  Kinu Titan / Acaia Lunar / Bravo Tools / Aram Ultimatum Tamper / Fellow Stagg EKG / 

Reply
Buna ziua, pachetul format din latiera si termometrul a fost achizitionat de mine. Ii multumesc mult pentru intelegere si ajutor!
Rocket Cellini Classic, Staresso Mirage & G-Iota DF64, Kinu Classic
Past: Nuova Simonelli Oscar II/Lelit PL62S & Nuova Simonelli MDX, KinGrinder K6;
Gaggia Baby Millennium & Mazzer Major

Reply
pablito Smile , mi-ai luat fata.
mai gasim, nici o problema
La marzocco Linea Micra, Eureka Atom 65, ECM Technika, ex Vibiemme Domobar Piccolo

Reply
Vreau eu Kribli-Grabli!
Lelit Bianca v2 /Kinu M47/ Ceado E37s & quick set gear/sita VST 18,20 g /Tidaka Tools/Timemore Black Mirror2/Bplus Tools/Krible-Gribli 58mm/Bravo Tools/

Reply
Kribli-Grabli si cele doua filtre Lelit pleaca mâine spre colegul @maxx22, iar latiera si termometrul la @pablito.
Produsele au fost vândute la pretul cerut.
Multumesc pentru gazduire, se poate inchide.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)