Hello There, Guest! Login Register


Accesorii IKAPE

#1
Brick 
Deoarece nu am gasit prea multi utilizatori de accesorii ale brandului IKAPE am decis sa incep eu acest thread cu ocazia primei mele comenzi catre ei asa ca o sa fac si un mic "reveu" la cele 3 ustensile pe care mi le-am comandat si anume un WDT, un tamper si un inel de dozare.

Ca sa incep cu procesul de comanda si livrare, marfa vine din China, cu ceva firma de-a lor ( la mine a fost YuneExpress). Marfa a parasit China dupa 3 zile si o zi mai tarziu cu avionul trackerul spune ca a ajuns in Ungaria unde a fost facuta si vama fara taxe sau mailuri suplimentare. De aici recunosc ca a inceput aventura pentru ca la o zi dupa ce a fost efectuata vama trackerul spunea ca pachetul a fost predat curierului local iar eu ma gandeam ca cel mai probabil va intra in tara pe la Oradea si in 1-2 zile sa ajunga la mine, dar nu. Dupa 4 zile in care statusul nu s-a modificat deloc recunosc ca deja am inceput sa ma gandesc daca pachetul mai vine sau nu , luand legatura cu cei de la DPD ( ei au fost firma de curierat local) m-au informat ca ei nu au niciun fel de informatie despre comanda mea. Astazi dupa exact 10 zile de la plasarea comenzii m-au contactat cei de la DPD sa imi livreze pachetul care spre surprinderea mea , din Ungaria, a trecut intai prin Bulgaria si apoi a intrat in Romania. 

Ok, trecand peste partea de logistica produsele in sine m-au surprins placut, tamperul este greu, facut as zice in totalitate sau aproape tot din metal, pe scurt nu simti ca este o chinezarie ieftina. Talpa este spiralata, avand un diametru de 58.35 mm se potriveste cu usurinta intr-un portafiltru de 58mm.
WDT-ul a venit insotit de stand magnetic plus 2 seturi de ace cu diferite dimensiuni ( 0.4mm si 0.25mm). De asemenea are si un sistem de ajustare a acelor pentru a mari suprafata de actiune a acelor. 
Inelul de dozare  este magnetic ofera suficient spatiu de uniformizare, un minus fiind inaltimea lui ce nu permite rasnirea in furca rasnitei (cel putin la a mea Eureka Specialita). Cel mai probabil pentru aceasta era mai ok celalat model cu o inaltime ceva mai mica dar acela nu avea magnet.

In ceea ce priveste ambalarea, toate au venit in cutia prorpie , invelite in folie cu bule, si toate puse intr-o cutie de carton. Preturile le puteti vedea in linkurile de pe site la care se adauga si o reducere permanenta de 20%, chiar daca ei pe site spun in fiecare zi ca reducerea tine fix pana in ziua respectiva. 
Tot ce trece de 45$ are livrarea gratuita,si avand in vedere ca totul a durat 10 zile si nu a fost ceva venit cu vaporul in 1 luna jumate dupa care intermediat de posta romana nu pot spune decat ca am ramas placut impresionat.

Link poze produs 
Espresso:Stone Mine & Eureka Mignon Specialita/ Felicita Arc
Brew: Kinu M47 classic 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)