Hello There, Guest! Login Register

Accesorii IKAPE

Brick 
Deoarece nu am gasit prea multi utilizatori de accesorii ale brandului IKAPE am decis sa incep eu acest thread cu ocazia primei mele comenzi catre ei asa ca o sa fac si un mic "reveu" la cele 3 ustensile pe care mi le-am comandat si anume un WDT, un tamper si un inel de dozare.

Ca sa incep cu procesul de comanda si livrare, marfa vine din China, cu ceva firma de-a lor ( la mine a fost YuneExpress). Marfa a parasit China dupa 3 zile si o zi mai tarziu cu avionul trackerul spune ca a ajuns in Ungaria unde a fost facuta si vama fara taxe sau mailuri suplimentare. De aici recunosc ca a inceput aventura pentru ca la o zi dupa ce a fost efectuata vama trackerul spunea ca pachetul a fost predat curierului local iar eu ma gandeam ca cel mai probabil va intra in tara pe la Oradea si in 1-2 zile sa ajunga la mine, dar nu. Dupa 4 zile in care statusul nu s-a modificat deloc recunosc ca deja am inceput sa ma gandesc daca pachetul mai vine sau nu , luand legatura cu cei de la DPD ( ei au fost firma de curierat local) m-au informat ca ei nu au niciun fel de informatie despre comanda mea. Astazi dupa exact 10 zile de la plasarea comenzii m-au contactat cei de la DPD sa imi livreze pachetul care spre surprinderea mea , din Ungaria, a trecut intai prin Bulgaria si apoi a intrat in Romania. 

Ok, trecand peste partea de logistica produsele in sine m-au surprins placut, tamperul este greu, facut as zice in totalitate sau aproape tot din metal, pe scurt nu simti ca este o chinezarie ieftina. Talpa este spiralata, avand un diametru de 58.35 mm se potriveste cu usurinta intr-un portafiltru de 58mm.
WDT-ul a venit insotit de stand magnetic plus 2 seturi de ace cu diferite dimensiuni ( 0.4mm si 0.25mm). De asemenea are si un sistem de ajustare a acelor pentru a mari suprafata de actiune a acelor. 
Inelul de dozare  este magnetic ofera suficient spatiu de uniformizare, un minus fiind inaltimea lui ce nu permite rasnirea in furca rasnitei (cel putin la a mea Eureka Specialita). Cel mai probabil pentru aceasta era mai ok celalat model cu o inaltime ceva mai mica dar acela nu avea magnet.

In ceea ce priveste ambalarea, toate au venit in cutia prorpie , invelite in folie cu bule, si toate puse intr-o cutie de carton. Preturile le puteti vedea in linkurile de pe site la care se adauga si o reducere permanenta de 20%, chiar daca ei pe site spun in fiecare zi ca reducerea tine fix pana in ziua respectiva. 
Tot ce trece de 45$ are livrarea gratuita,si avand in vedere ca totul a durat 10 zile si nu a fost ceva venit cu vaporul in 1 luna jumate dupa care intermediat de posta romana nu pot spune decat ca am ramas placut impresionat.

Link poze produs 
Espresso:Stone Mine & Timemore Sculptor 078S/ Felicita Arc
Brew: 1zpresso zp6 special 

Reply
Hello. Cum se comportă tamper-ul? Este ușor de curățat? Mă gândesc că pudră ajunge în interiorul acestuia. 
Caut de ceva vreme un palm tamper cu arc, de 58.5 și nu găsesc nimic cu baza plată. Ai cumva o imagine cu baza sau tamperul desfăcut? Am găsit acest tamper 
https://a.aliexpress.com/_EIvmm6r mă gândesc că este asemănător. Aș băga baza la strung să o îndrept :-))
Mersi fain!
Modbar AV, Mahlkonig E65 GBW, Crem One Profiler, Timemore Sculptor 078S, Fellow Ode gen2, Orea V3, 

Reply
Salut, se curăță ușor cu o periuță, menții marginea ridicata la maxim și îl poți curata pe toate părțile. 
Din ce îmi aduc eu aminte au și varianta cu baza flat.
Espresso:Stone Mine & Timemore Sculptor 078S/ Felicita Arc
Brew: 1zpresso zp6 special 

Reply
Eu il am pe acesta, https://vi.aliexpress.com/item/100500553...18020VoMln&gatewayAdapt=glo2vnm , 
e ripple tamper, nu cred ca au cu baza plata.
Am si unul cu baza plata, dar il prefer pe cel ripple.

Reply
Mersi fain. Așa este, nu au cu baza plată.
Modbar AV, Mahlkonig E65 GBW, Crem One Profiler, Timemore Sculptor 078S, Fellow Ode gen2, Orea V3, 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)