Espressoman infocat
Slobozia
Raspunsul la alegerea ta nu prea ti-o poate da nimeni pentru ca intrebi ceva gen: care e mai bun si se strica mai greu? ferrari sau lamborghini? Avand in vedere ca te uiti la niste espressoare top, incerci sa gasesti un motiv rational pentru a lua unul sau altul, iar asa ceva e greu. Eu cred ca raspunsul ar fi sa cumperi ce iti spune inima, si o sa traiesti fericit cu el, oricare ar fi alegerea dintre cele enumerate mai sus. (parerea mea neavizata, fara sa detin unul dintre ele ar fi: vrei espresso simplu bun de fiecare data -> LMLM, vrei sa experimentezi cu diverse cafele des -> GS3)
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro
Espressoman infocat
Bucuresti
Exista vreun reprezentant Artisancoffee pe forum ? As avea cateva intrebari !
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim ; #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele
Espressoman Administrator
Bucuresti
Cine detinea userul si-a dat demisia :) Ar trebui sa il preia cineva in curand.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumesc , am inteles ! Eu pun intrebarile aici , daca se considera ca ar trebui mutate pe un alt topic...nu e nici o problema ! Nu mai intreb despre discounturile pentru membrii forumului , banuiesc ca informatiile sunt asteptate de toti membrii...macar de curiozitate

! Toate intrebarile provin din informatiile de pe site-ul lor !
1) Care e deosebirea intre LM Mini de 24 700....25 600...26 400...29 600...32 700 LEI ?
2) Ce inseamna doar 1 produs pe stoc , cel expus din showroom , pe care pun mana toti vizitatorii sau cel din showroom plus unul sigilat in depozit ?
3) Ce inseamna pe fond rosu ''ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!'' ? Ca pentru urmatoarele trebuie sa astepti sau ca nu se mai reaprovizioneaza ?
Mai am si alte intrebari dar pe moment e suficient , astept cu rabdare ''preluarea'' userului

!
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
Espressoman infocat
Bucuresti
Au cafenea la showroom si au program in weekend. Incearca sa suni ca sa te asiguri ca nu gasesti doar un barista acolo. Exista multe automobile in circulatie mai ieftine decat espressorul pe care vrei sa il cumperi, deci ar merita sa faci un "drive-test".
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979
Espressoman infocat
Bucuresti
Cu siguranta inainte de achizitie voi face si proba reala .
Faza e ca acelasi lucru se poate face si in alta tara , nu numai in Romania ! La fel si achizitia !
Espressoman infocat
Bergen (Norway)
22-02-2023, 23:41
(Edited 22-02-2023, 23:42 by Darsidius.)
5 rasnite kinu+POB, Fellow Aiden, Roest Ultra
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
Ai de unde alege, nou sau second. Eu am ales, sper sa reusesc anul asta sa-l iau:
Rocket Espresso Epica Premium
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumesc ! Din pacate nu am luat nimic SH in viata , asta e , poate am pierdut poate nu ! Am preferat totul nou . As lua orice SH de la unul ca mine

, prietenii stiu cat de diliu sunt cu intretinerea a...orice dar de la altii nu .
De ce ai prefera Rocket fata de GS3 ?
Espressoman infocat
Milano
Presupun ca știi ca leverul ala angrenează un potențiometru, e practic un fel de padela pusa pe verticala. Nu are nicio treaba cu vreun arc.
L-am văzut la WoC, am făcut câteva probe cu cei de la stand, nu as da bani în plus pentru lever, as lua varianta cu padela, dacă as fi fixat pe produs. Nu mai îmi amintesc dacă puteai salva ce ai făcut cu mana sau nu...
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita: Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
Vorbim de produse premium, contează si cum se incadeaza in peisaj. In plus la Rocket Espresso R NINE ONE/Epica ai repetabilitate.
Espressoman
Bucuresti
(23-02-2023, 11:40)sebas Wrote: Vorbim de produse premium, contează si cum se incadeaza in peisaj. In plus la Rocket Espresso R NINE ONE/Epica ai repetabilitate.
Cu atat mai mult cu cat este vorba de un produs premium, inserarea levierului in lipsa arcului si a pistonului e ca si cum ai pune gresie care imita lemnul... Ok, e o chestie de gust, deci subiectiva, dar totusi...
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
23-02-2023, 13:27
(Edited 23-02-2023, 13:52 by sebas.)
Vorba lui Markus: nu iese bere ci espresso! Da, difernte mici, subiective, o chestiune de alegere si o precizie mai buna.
Espressoman infocat
Milano
Pe mine personal m-a dezamăgit pentru ca aveam alte așteptări până să pun mana pe el. Nu ma pot pronunța in ceea ce privește calitatea sau finețea cu care poți regla curentul trimis către pompă. Acum dacă în cunoștință de cauză îl apreciezi, perfect.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Espressoman infocat
Bucuresti
(23-02-2023, 14:35)vlaicu Wrote: Pe mine personal m-a dezamăgit pentru ca aveam alte așteptări până să pun mana pe el.
Care ?
Espressoman infocat
Milano
Pai are un levier care nu e levier. Arata ca unul dar e practic o maneta.
Și dacă nu ma înșel, o alta găselniță pe care nu am înțeles-o, rezervorul de la one are doi senzori (warn si crit), cel de la epica doar unul. In timp ce trageam un shot am rămas fără apa și s-a oprit. Asa îmi explicau ca pe one au 2 senzori..
Deh, progres.
Sunt subtilități, na. Oricum aparatul e ca un tanc construit, destul de mare și din ce vad e mai mare decât gs3.
Nu am avut ce cafea sa testam si sincer nici tipul nu avea prea multe detalii tehnice, mai mult poezia comerciala.
Bucuresti
Asta e noua in piata - levier care nu e levier :)
S-au inspirat de la Linea Mini cu padela care nu e padela, ca sa zic asa :)
Acum vreo 5 ani chair il intrebam pe radudani in forum daca nu cumve merge un mod ca levierul e 61 sa nu mai fie levier ci regulator de presiune :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bergen (Norway)
24-02-2023, 14:17
(Edited 24-02-2023, 14:18 by Darsidius.)
@
Lyvyoo sigur ca da, se rezolva:
https://youtu.be/1uPouljgKZM?t=119
https://www.youtube.com/watch?v=JlgXGrb4lVE
De ce il tot aduci des pe radudani in discutie? e clar ca nu mai posteaza pe forum de ani.
Bucuresti
Pentru ca imi place sa pomenesc oameni care au adus contributii fundamentale in acest forum, care oricum ne urmaresc si acum si care pe anumite subiecte ce revin imi amintesc ca au avut opinii argumentate la acea vreme. Si acum se poate discuta, dar in privat, caci asa a fost alegerea lor.
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
(24-02-2023, 14:14)Lyvyoo Wrote: Asta e noua in piata - levier care nu e levier 
S-au inspirat de la Linea Mini cu padela care nu e padela, ca sa zic asa
Si mie mi s-a parut initial naspa la LM padela "fake", dar dupa ce am folosit-o mi-a trecut. De fapt e chiar un plus, pentru ca am putut s-o upgradez pentru preinfuzie pe pozitia din mijloc.
Sunt curios cum e la Rocket, pare sacrilegiu sa faci lever fake. Dar parca seamana mai mult cu un dozator de bere :D
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
Espressoman infocat
Bucuresti
(20-02-2023, 16:50)adrian1 Wrote: Au cafenea la showroom si au program in weekend. Incearca sa suni ca sa te asiguri ca nu gasesti doar un barista acolo.
Am fost azi ! Se pare ca in weekend nu se poate vedea nimic , doar in timpul saptamanii ! Eu nu voiam barista ci sa vad produsele , mea culpa !
E drept ca am preferat sa nu dau telefon inainte dar mie mi se pare putin ciudat sa nu expui in permanenta asemenea ''minunatii'' .
Espressoman infocat
Bucuresti
UPDATE ! Se pare ca nu vorbim singuri aici

! Probabil e o situatie mai speciala pe moment , de care a vorbit si
Lyvyoo .
Am primit o informatie , printr-un simplu mesaj sau telefon se poate face o programare , deci disponibilitate exista .
Espressoman infocat
Bucuresti
Se pare ca atunci cand imbatranesti , incepi si sa mai asculti ce spun altii

! Procesul de achizitie inca nu s-a incheiat dar a suferit cateva modificari .
Dupa ce am mai citit pe forumurile de afara nu exista ce vreau eu , orice espressor...la aproape orice nivel are/poate avea probleme , de diferite genuri de la tehnice la...rezultatul din ceasca .
Am recitit topicul de mai multe ori , majoritatea colegilor recomanda espressoare cu mai multe posibilitati de control , poll-ul arata cum arata !
Deci Mini si GS3 nu mai intra deloc in calcul !
Vreau unul mai ''cu de toate'' , sunt orientat pe moment catre unul , sa vedem daca se concretizeaza achizitia , nu vorbesc inca

!
Voi reveni pe topic cu rezultatul final .
Espressoman infocat
Bergen (Norway)
Ai putea lua un bugster, merge bine cu honne. Ai si support local pe viata.
Espressoman infocat
Bucuresti
Poate fi una dintre variante , nu ar fi chiar prima mea alegere pe moment si as prefera sa nu am nevoie de suport

!
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumesc pentru suport si pentru toate opiniile !
Rocket R NINE ONE , plus multe altele , au ajuns acasa

!
Din punctul meu de vedere subiectul si-a atins scopul . Sunt extrem de multumit atat de cum se prezinta la prima vedere , cat si de interactiunea cu furnizorul .
Espressoman infocat
Slobozia
felicitari, extractii reusite !
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro
Espressoman
Bucuresti
Felicitari, sa il folosesti cu placere!
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumesc RazvaNNN si Cradun !