Daca tot am inceput cu celalalt topic despre reparatie , pe undeva e evident ca mi-as dori si sa trec la un nivel superior .
Detalii :
- preferam sa bem cappuccino in familie , un minim per total de 6 pe zi
- avem invitati care prefera si espresso si ristretto
- potential in fiecare zi , lucram mai mult de acasa
- preferam o calitate cat mai buna , constanta fara pretentii de ''profilatori'' sau amatori de ''fructate si florale''
- achizitie pana la sfarsitul anului , nu ma grabesc , poate un BF
Ce mi-as dori de la viitorul espressor :
- sa reziste ''100 de ani ''
- de calitate maxima a partii tehnice si cat mai simplu , fara brizbrizuri si ''luminite'' ineficiente care pot cauza mai mult surse de defect decat avantaje cuantificabile
- sa fie un ''dusman al service-urilor'' , eventual sa fie simplu de depanat acasa
- sa se gaseasca usor piese de schimb
- sa produca rezultate foarte bune si constante
- nu sunt interesat de ''chestii'' cu Bluetooth si grafice , prefer gustul din ceasca
La ce m-am gandit pana acum :
- La Marzocco Linea Mini pentru simplitate si calitatea recunoscuta , pare cel mai apropiat de preferinte
- La un buget relativ asemanator Rocket R NINE ONE daca ma apuca in timp ''profilarea '' , in plus imi place foarte mult partea de design si cum lucreaza dar nu respecta partea de simplitate si nu stiu nimic despre fiabilitate...desi pe youtube il lauda toti
- Daca va fi nevoie si la un buget mai ''dureros'' as putea merge si catre La Marzocco GS 3 MP dar asta inseamna ca voi amana achizitia pe anul viitor si nu stiu ce plus mi-ar aduce la preferintele mele , poate doar fiabilitatea maxima recunoscuta care pentru mine e pe primul plan
As aprecia toate recomandarile la obiect ! Multumesc anticipat pentru raspunsuri .
Detalii :
- preferam sa bem cappuccino in familie , un minim per total de 6 pe zi
- avem invitati care prefera si espresso si ristretto
- potential in fiecare zi , lucram mai mult de acasa
- preferam o calitate cat mai buna , constanta fara pretentii de ''profilatori'' sau amatori de ''fructate si florale''
- achizitie pana la sfarsitul anului , nu ma grabesc , poate un BF
Ce mi-as dori de la viitorul espressor :
- sa reziste ''100 de ani ''
- de calitate maxima a partii tehnice si cat mai simplu , fara brizbrizuri si ''luminite'' ineficiente care pot cauza mai mult surse de defect decat avantaje cuantificabile
- sa fie un ''dusman al service-urilor'' , eventual sa fie simplu de depanat acasa
- sa se gaseasca usor piese de schimb
- sa produca rezultate foarte bune si constante
- nu sunt interesat de ''chestii'' cu Bluetooth si grafice , prefer gustul din ceasca
La ce m-am gandit pana acum :
- La Marzocco Linea Mini pentru simplitate si calitatea recunoscuta , pare cel mai apropiat de preferinte
- La un buget relativ asemanator Rocket R NINE ONE daca ma apuca in timp ''profilarea '' , in plus imi place foarte mult partea de design si cum lucreaza dar nu respecta partea de simplitate si nu stiu nimic despre fiabilitate...desi pe youtube il lauda toti
- Daca va fi nevoie si la un buget mai ''dureros'' as putea merge si catre La Marzocco GS 3 MP dar asta inseamna ca voi amana achizitia pe anul viitor si nu stiu ce plus mi-ar aduce la preferintele mele , poate doar fiabilitatea maxima recunoscuta care pentru mine e pe primul plan
As aprecia toate recomandarile la obiect ! Multumesc anticipat pentru raspunsuri .
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim ; #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele
#Brewtus IV , #Honne Slim ; #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele