Welcome Back Log In Create Account

15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti )

(04-02-2019, 19:25)SCatalin Wrote:
(31-01-2019, 15:50)Teodora_Sloane Wrote: Este vorba despre Ethiopia Qore Honey proceesed.
Am avut privilegiul sa o gust inainte de anul nou si e intr-adevar deosebita, a intrat in top 3 personal pe 2018. 

Top 3 pe tot anul in retrospectiva e ceva, multe cafele din care sa alegi.

Reply
A fost expediata cafeaua prajita ieri?

Multumesc!
ECM Classika PID si dispozitiv ECM profilare, Eureka Atom 60E
Lelit PL81T (ex), Eureka Specialita 15BL (ex)

Reply
(06-02-2019, 14:03)BogdanDN Wrote: A fost expediata cafeaua prajita ieri?

Multumesc!
Da. Toata cafeaua prajita ieri a fost expediata azi dimineata.De obicei o expediem in ziua prajirii insa ziua de prajire de ieri s-a prelungit pana mult dupa orele de lucru ale curierilor. Toate comenzile vor ajunge maine sau poimaine, in functie de cat de departe de Bucuresti sunteti.

Reply
Salut!
Pentru ca s-au adunat comenzi pentru Ethiopia Qore si ieri cat am prajit si dupa, deja am epuizat stocul prajit ieri. Inca primim comenzi de la voi pentru acest sortiment asa ca vom tine formularul deschis pana sambata si vom praji Sambata,09.02, la (dupa) evenimentul Espressoman. Le vom livra luni. Multumim pentru comenzi.

Reply
Ma bucur ca sunt printre fericiți [emoji16]
Dar în același timp îmi pare maxim rău că nu pot ajunege la întrunire.

[Image: 2d5a23d69e5b25a7601026914dd09a23.jpg]
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
Salutare, espressomani!
Saptamana asta nu am apucat sa mai facem formular PRE-comanda asa ca facem POST-comanda.
Adica marti, 12.02,  am prajit Ethiopia Boji Washed si avem 20 de pungi de 250g de dat.

Daca v-ati indragostit de cealalta Ethiopie a noastra, Qore, sa stiti ca Boji nu este cu nimic mai prejos. In echipa noastra si printre clientii nostrii parerile sunt impartite, unii considera ca Boji e cea mai buna cafea gustata in ultima vreme, altii cred asta despre Qore. Oricum ar fi, amandoua sunt exceptionale.
Profilul aromatic este dulce, floral si siropos iar in degustarile noastre am regasit note de iasomie, ceai alb, pepene galben si o aroma placuta de gem de caise care persista si pe retrogust. 

Pretul este de 50 Ron (TVA inclus) /punga 250g. Comanda minima 2 pungi, livrare gratuita. Comenzile se plaseaza pe formular http://www.sloanecoffee.com/espressoman 

Pe vineri revenim cu formularul pentru prajirea de saptamana viitoare cand ne mutam pe continentul american. Nu ne mutam noi doar cafelele vin de acolo  Wink

Reply
Salutari, Espressomani!
Saptamana asta luam o mica pauza de la cafelele africane si prajim doua cafele naturale din America Latina,
El Salvador Los Pirineos si Brazil Fazenda Moinho.
Cafelele vor fi prajite maine, 19 februarie, si le vom livra incepand cu maine dupa-amiaza. Comenzile care intra dupa aceasta data vor fi onorate in ziua comenzii, in limita stocului disponibil.

Cu El Salvador Los Pirineos v-ati mai intalnit la inceputul anului si cei care ati fost la evenimentul Espressoman ati intalnit-o si pe rasnita de espresso, fiind cafeaua cu care ne-am tot jucat toata ziua. Pretul unei pungi de 250g  cu reducerea espressoman este de 50 Ron (tva inclus).

Aceasta Brazilia Fazenda Moinho este noua in portofoliul nostru insa deja este pe terminate, cererea ei de catre cafenele depasindu-ne asteptarile, prin urmare am decis sa o prajim si pentru voi inainte sa dispara.
 Balansata si dulce, cu un profil curat, cu aroma florala si gust de fructe tropicale si mandarine, aciditate fructata scazuta si un corp matasos aceasta cafea surprinde prin faptul ca vine din Brazilia. Acest lot provine din varietalul Yellow Bourbon, cunoscut pentru dulcetea sa, si este procesat natural ceea ce ii scoate la iveala notele de fructe tropicale. Este o cafea usor de preparat  si iertatoare cu extractiile inexate, care va rezulta intr-o ceasca delicioasa chiar si atunci cand decideti sa experimentati retete noi sau cand nu va arde de profilari complicate.
Pretul unei pungi de 250g cu reducerea espressoman este de 35 Ron (tva inclus).

Reply
Am uitat sa pun link-ul catre formular dar e acelasi, il puteti salva la preferate  :03:
https://www.sloanecoffee.com/espressoman

Reply
(18-02-2019, 19:27)Teodora_Sloane Wrote: Am uitat sa pun link-ul catre formular dar e acelasi, il puteti salva la preferate  :03:
https://www.sloanecoffee.com/espressoman

Comandat, una si una
GC E24 + PID + OPV 9 bar + Dimmer | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
Espressomani, 
A venit momentul sa anuntam o noua transa de prajire, iar marti, 26 februarie, doua dintre cele mai indragite cafele se vor regasi din nou in lumina reflectoarelor si caldura cuptorului: 

1. Kenya Kahindu AA - complexa, suculenta, fructata si dulce, cu aroma pregnanta de cirese coapte, note de piersica, vanilie si after taste condimentat de piper rosu - pret 55 Ron (TVA inclus) /punga 250g

2. Colombia Jaime Ariza #25 - dulce de la prima gura la ultima, cu un corp zemos si o aciditate placuta, note de zmeura si cirese negre, toffee, ciocolata neagra si o usoara aroma difuza de ferment. - pret 45 Ron (TVA inclus) /punga 250g

Comanda minima 2 pungi, livrare gratuita.  
Formularul de comanda http://www.sloanecoffee.com/espressoman

Reply
Salutari, espressomani!
Din partea noastra, domnisoarele Sloane, va oferim odata cu venirea primaverii o promotie unica. 
Kenya Mesgo grading pack (750g) - 90 Ron (tva inclus)  Aici formularul de comanda https://sloanecoffee.com/KenyaPack

De ce unica?

In primul rand pentru ca nu avem stoc sa o facem decat o singura data. 

In al doilea rand pentru ca aceasta cafea provine de la o singura ferma, pe numele ei Mesgo, detinuta de familia Mugo.  In Kenya, cafelele provenite de la o singura ferma sunt deosebit de rare, mai bune si mai scumpe. Majoritatea cafelelor Kenyene provin de la statii de spalare care aduna cafeaua de la toti micii fermieri din zona, intr-un sistem de cooperativa, ca in CAP-urile de pe vremuri.

In al treilea rand pentru ca motivul existentei acestei cafele in stocul nostru este o ambitie educationala de a mea si a altor cativa prajitori din Berlin. La ultima vizita in Kenya am degustat sute de cafele, printre care si cafelele acestei ferme, Mesgo. Pe masa existau toate cele 4 grade de cafea care intra in zona de specialty, AA, AB,C si PB. Ce inseamna asta am povestit la evenimentul espressoman de acum cateva weekenduri insa pentru cine nu a fost, puteti citi aici Grading & class.pdf. si aici https://www.perfectdailygrind.com/2018/1...e-grading/.Pe scurt, au dimensiuni diferite, AA fiind cea mai mare (sita de 17 si 18) , C cea mai mica (sita de 14 si 15).

Pentru ca sansele de a gusta gradatiile diferite ale aceleasi cafele sunt foarte rare, acest grup de prajitori care am fost in Kenya am decis sa cumparam impreuna toate productia acestei ferme si  sa o impartim intre noi ca sa oferim clientilor nostrii oportunitatea de a vedea si gusta si ei ce inseamna aceste diferente de sortare. Cutia de PB fiind una singura a ramas in Berlin, la prajitoria care si-a permis sa ia un stoc mai mare. Noi fiind mai micuti si mai amarati am reusit sa luam doar o cutie din fiecare din cele 3 ramase, AA, AB si C. 

Cafeaua in sine este extraordinara, AA-ul are in jur de 89 de puncte.
Diferentele simtite de noi ar fi ca AA are o aciditate mai ridicata si un corp mai structurat, cu notele aromatice mai definite, AB este cea mai dulce cu notele fructate mai pronunate iar C este cea mai corpolenta si cu aciditatea cea mai scazuta.

Profilul aromatic e acelasi dar notele au intensitati diferite in functie de care din cele 3 grade il degustati : Merisoare, Melasa, Martipan, Rodie, Ciocolata neagra cu chilly, Mere coapte. Evident, nu este o stiinta exacta si chiar suntem curiosi ce veti simti voi si care vor fi diferentele simtite intre grade. Nu se poate cumpara decat cutia de degustare cu totul care contine 1 punga 250g de Kenya Mesgo AA, 1 punga 250g Kenya Mesgo AB si 1 punga  250g Kenya Mesgo C. 

Pretul pachetului este de 90 RON (tva inclus), cu o reducere de 30-32% depinde cum se mai joaca Euro cu noi. O puteti face cadou sau va puteti rasfata facandu-va un cadou.

Din nou, aici aveti formularul de comanda https://sloanecoffee.com/KenyaPack

Reply
(28-02-2019, 15:10)Teodora_Sloane Wrote: Din partea noastra, domnisoarele Sloane

toate cele 3 domnisoare Sloane! chiar si eu.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
(28-02-2019, 17:36)bogdan_geor Wrote:
(28-02-2019, 15:10)Teodora_Sloane Wrote: Din partea noastra, domnisoarele Sloane

toate cele 3 domnisoare Sloane! chiar si eu. 
E bine de stiut ca pentru binele colectiv esti dispus la transformari din astea extreme.

Reply
Dar heeei, te asteptam si in tabara impachetarii comenzilor 
Acolo e distractia maxima 
:D

Reply
Dragi espressomani,
noi suntem la prajitorie si ne pregatim ca maine sa prajim si sa impachetam si trimitem comenzile voastre, stim ca sunteti nerabdatori.

Din pacate, pe unii dintre voi va vom ruga sa mai aveti un pic de rabdare. Ne-am calculat aiurea etichetele si ne-am dat seama ca nu avem destule etichete pentru toate pungile, mai exact pentru comenzile care au fost plasate azi si inca 9 cutii. Cei care ati comandat saptamana trecuta puteti sta linistiti, miercuri dimineata coletele pleaca spre voi.

Am dat comanda de restul etichetelor insa tipografiile se misca foarte greu in perioada asta asa ca abia pe joi-vineri vom reusi sa livram toate comenzile.
Oricum cafeaua trebuie lasata la degazat 7-10 zile ca sa va bucurati cum trebuie de ea, deci nu e un capat de tara. Vi le trimitem si in pungi albe goale daca nu mai aveti rabdare :).

In alta ordine de idei, din cele 70 de cutii cate vor fi iesit de toate, 9 sunt inca fara stapan. Lasam formularul deschis pana isi gasesc si ele o bucatarie sa ii spuna acasa.

Reply
Nice touch Smile

[Image: q5SpHCf.jpg]
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Intr-adevar, sotia deja il poarta  :D
Multumim Sloane!
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Pachet sosit si la destinatie, Sibiu. 
Multumesc pentru martisor!
Lelit PL41TEM, Sette270

Reply
A ajuns și la mine. Își așteaptă rândul. [Image: 85ce50220f1741516604bb1915548c77.jpg]
Mulțumesc pentru mărțișor!!!
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
Ce noroc au unii...
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Da,da! Super nice touch! Prietena a fost super incantata !  Smile
Current: ECM Synchronika, Honne, Atom 75, DIP DS68, Kinu M47, Acaia Lunar , Brewista Smart Scale
Past: Lelit PL91T, Lelit PL72, Niche, Sette, Olympus

Reply
Eu nu am găsit asa ceva în cutie. Nu pentru ca nu ar fi acolo, ci pentru ca am fost prea nerăbdător sa vad cum e cafeaua, și am băgat mana printr-o gaura făcută rapid din care am scos o pungă..
Maine, cutia e la birou, caut neapărat mărțișoarele..

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Lelit PL92 + Kinu M47 

Reply
(07-03-2019, 22:26)claudiur Wrote: Eu nu am găsit asa ceva în cutie. Nu pentru ca nu ar fi acolo, ci pentru ca am fost prea nerăbdător sa vad cum e cafeaua, și am băgat mana printr-o gaura făcută rapid din care am scos o pungă..

stiu ca e o nerabdare din asta maxima sa se bea cafea, dar va rog sa stati in post si piosenie macar 10 zile de la prajire.
eu beau tot timpul cafea a doua zi dupa prajire si m am obisnuit, dar nu e buna, mai ales la spalatele de altitudine mare.
deci, mare rugaminte, ateptati cel putin o saptamana - 10 zile pt ce efectiv nu e buna cafeaua, miroase si are gust de underdev, nu curge cum trebuie si va frustrati aiurea in loc sa aveti peste 10 zile o cafea super.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
(07-03-2019, 11:38)flipu2k Wrote: Nice touch Smile

[Image: q5SpHCf.jpg]

Oana s-a muncit mult cu aceste cadouase. Martisoarele sunt facute de copiii cu sindromul Down de la o asociatie, va da Oana detaliile daca sunteti interesati sa ii ajutati. Bobitele de cafea sunt de la noi si lipite de mainile dibace ale Oanei o seara intreaga.

(08-03-2019, 00:52)bogdan_geor Wrote:
(07-03-2019, 22:26)claudiur Wrote: Eu nu am găsit asa ceva în cutie. Nu pentru ca nu ar fi acolo, ci pentru ca am fost prea nerăbdător sa vad cum e cafeaua, și am băgat mana printr-o gaura făcută rapid din care am scos o pungă..

stiu ca e o nerabdare din asta maxima sa se bea cafea, dar va rog sa stati in post si piosenie macar 10 zile de la prajire.
eu beau tot timpul cafea a doua zi dupa prajire si m am obisnuit, dar nu e buna, mai ales la spalatele de altitudine mare.
deci, mare rugaminte, ateptati cel putin o saptamana - 10 zile pt ce efectiv nu e buna cafeaua, miroase si are gust de underdev, nu curge cum trebuie si va frustrati aiurea in loc sa aveti peste 10 zile o cafea super. 

Subscriu la aceasta rugaminte, cafeaua e mult, mult mai buna degazada si dezvoltata complet. Poate ati simtit si voi diferenta cand aveti mai multe pungi intr-o comanda ca cele desfacute dupa 1-2 saptamani sunt mult mai bune decat cele de a doua zi dupa prajire. Ne gandeam la un moment dat sa nu mai trimitem cafeaua decat la o saptamana dupa prajire dar am realizat ca unii espressomani s-ar fi suparat rau pe noi si am decis sa o trimitem a doua zi de la iesirea din cuptor.

Reply
Frumos gestul cu mărțișoarele... Fără cuvinte...
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(08-03-2019, 00:52)bogdan_geor Wrote:

Mulțumesc de informații, voi tine cont pe viitor de ele. Pe lângă curiozitate, în apărarea mea, pot spune ca un alt motiv a fost și faptul ca nu mai aveam deloc cafea.

Cele trei pungi îmi ajung aproape o luna de zile. Cum e preferabil, sa aștept o săptămână și apoi ultima cafea sa o fac după 5 săptămâni de la prăjire sau sa încep de cum o primesc bucurându-ma apoi, după degazarea completa, de toate aromele ei. Probabil, indicat ar fi sa pun o pungă la congelator și sa încep cafeaua după degazarea completa.

Lelit PL92 + Kinu M47 

Reply
Ieri au ajuns și pungile mele în Ploiești, cu tot cu mărțișor. Mulțumesc întregii echipe Sloane pentru amabilitatea și rapiditatea cu care au onorat comanda! :41:
PL41 TEM, PL100, KINU M47

Reply
Si eu am primit (împreună cu alți 2 colegi) o punga de Kenia. Este prima oara ca comand de la voi și am așteptări mari :-)

Mulțumesc pentru mărțișoarele... si la mulți ani toate fetele de la Sloane (cu o zi de întârziere).
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Dragi espressomani, maine, 12 martie, prajim pentru voi 2 cafele dragi si noua si voua:
  1. Ethiopia Qore Honey proccesed la pretul de 55 ron (tva inclus) / punga 250g
  2. Brazilia Fazenda Moinho la pretul de 35 ron (tva inclus) / punga 250g
Comanda minima este de 2 pungi cu transportul gratuit. Linkul este https://www.sloanecoffee.com/espressoman

Este inca activ si linkul de promotie pentru Kenya Mesgo grading pack din care mai sunt disponibile cateva cutii, la acelasi pret de 90 ron/ cutie (3 pungi)  - https://www.sloanecoffee.com/kenyapack

(09-03-2019, 16:23)micrenda Wrote: Si eu am primit (împreună cu alți 2 colegi) o punga de Kenia. Este prima oara ca comand de la voi și am așteptări mari :-)

Mulțumesc pentru mărțișoarele... si la mulți ani toate fetele de la Sloane (cu o zi de întârziere).

Speram sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Multumim de urari, o primavara frumoasa si tie!

Am o clarificare de facut, fericita pentru voi, mai putin pentru noi. 
Am introdus pretul in euro in loc de lei al cafelei Kenya Mesgo AB din pachet si defapt v-am oferit pachetele cu 51% reducere, nu 31%. Nu o sa saracim din asta, ne asumam greseala, si defapt v-am anuntam doar sa stiti ca daca v-ati uitat pe facturi si ceva parea ciudat, asta era.

Reply
Dragi espressomani,
Ne bucuram sa va transmitem ca fiecare punguta de Kenya Mesgo si-a gasit ceasca pereche, iar promotia a luat sfarsit; la fel si stocul din aceasta saptamana care s-a epuizat la scurt timp si se afla pe drum spre cei ce l-au comandat. 

Lansam formularul de prajire pentru saptamana viitoare, 19 martie >> http://sloanecoffee.com/espressoman
  1. Costa Rica El Bananal la pretul de 55 ron (tva inclus) / punga 250g
  2. Colombia Jaime Ariza #25 la pretul de 45 ron (tva inclus) / punga 250g
Comanda minima este de 2 pungi cu transportul gratuit.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)