Welcome Back Log In Create Account

15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti )

Salut!
Cafelele la promotie s-au dat in jumatate de ora de cand am facut postarea. Kenya a fost prima ceruta asa ca am decis sa va facem un cadou.  Mai aveam o ultima punga vidata de 15 kg de Kenya N'dumberi rezervata pt o cafenea insa am vorbit cu ei si v-o vom oferi voua.

Prin urmare, martea viitoare, 2 octombrie, pe langa comanda obisnuita de la linkul obisnuit (nu va lasam fara Ethiopia) vom praji si tot ce a mai ramas din aceasta Kenya. Sunt aproximativ 50 pungi de 250g asa ca este tot primul venit, primul servit, in limita stocului. Fiind final de stoc va vom oferi 50% reducere la aceasta cafea, adica 30 Ron (tva inclus). Comanda minima 2 pungi, transport gratuit.  
Daca faceti comenzi in ambele parti avem noi grija sa le grupam.
Daca aveti intrebari --> orders@sloanecoffee.com, daca e urgent, va raspunde colega noastra Oana care se ocupa de comenzi la 0726 247 731.

Reply
Buna din nou!
Martea viitoare, 16 octombrie, avem iar o mare promotie. Linkul http://sloanecoffee.com/promotie

Prajim tot ce mai avem din El Salvador Finca Pena Redonda, pacamara, black honey. Fiind o cafea dintr-un micro lot de acum 2 ani, pungile de 200g vor fi la 35 Ron (TVA inclus). Am mai avut cafeaua aceasta pe forum deci daca sunteti curiosi de pareri obiective (noua ne place foarte mult cafeaua) sunt destui colegi forumisti care sa va poate ajuta.
Fiind promotie si lichidare de stoc este tot primul venit, primul servit.  In cazul in care se consuma stocul, colega mea Oana va va suna sa anunte si sa va ofere alternative.

Comanda minima 2 pungi, transport gratuit.  

In acelasi timp, la linkul dedicat forumului, http://sloanecoffee.com/espressoman, gasiti formularul pentru comanda de Costa Rica El Bananal, tot o procesare honey (procesare hibrida intre spalata si naturala), cu arome de banane si tarta de lamaie, un corp siropos si un after taste racoros de lemongrass, pentru 45 Ron (tva inclus).

Daca faceti comenzi in ambele parti avem noi grija sa le grupam (comanda minima este  de 2 pungi/origine).

Reply
In aprilie 2017 am fost la Bloom (pe vremea aia) si pretul era 70 lei/200 gr [emoji846]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Buna seara,

am incercat sa comand 2 pungi de El Salvador Finca Pena Redonda pe link-ul: http://sloanecoffee.com/promotie insa, la finalizarea comenzii primesc o eroare de server (http error code 500).
Isomac Tea, Niche Zero, DF64. Past - Vario Home, Bezzera BZ10 S PM.

Reply
Acelasi lucru l-am patit si eu.
am trimis mail pe office cu comanda.
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
Buna dimineata, espressomani!
Ne pare rau pentru problemele din weekend, intre timp s-au remediat.
Multumim pentru semnalare si rabdare. Toate comenzile transmise pe email vor fi procesate azi, veti primi si email de confirmare si/sau telefon. 
 Daca doriti, puteti merge la formular sa reluati si acolo inscrierea dar nu este necesar. Momentan ambele formulare functioneaza si inregistreaza comenzile pentru prajirea de maine.

Reply
Nu gasesc link-ul pentru El Salvador Finca Pena Redonda ! Unde este ?
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
sloanecoffee.com/promotie
Isomac Tea, Niche Zero, DF64. Past - Vario Home, Bezzera BZ10 S PM.

Reply
Multumesc.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
(12-10-2018, 22:26)vladdooo Wrote:  In aprilie 2017 am fost la Bloom (pe vremea aia) si pretul era 70 lei/200 gr [emoji846]

Asa e. Ala era pretul de retail "corect". Fiind final de stoc si din recolta mai veche am renuntat la margine ca sa fim siguri ca nu se pierde nimic din lotul asta si ajunge in canile celor care pot aprecia munca din spatele unei cafele experimentale.

Reply
Buna Teodora! Stii cumva, cand mai prajiti Ethiopia Burtukaana? M-ar interesa sa mai iau cateva pungi. Merci
Profitec Pro 600 | Honne | Bravo tamper & distributor

Reply
(19-10-2018, 14:08)eduard Wrote: ... cand mai prajiti Ethiopia Burtukaana? M-ar interesa sa mai iau cateva pungi. Merci

+1
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
(19-10-2018, 14:08)eduard Wrote: Buna Teodora! Stii cumva, cand mai prajiti Ethiopia Burtukaana? M-ar interesa sa mai iau cateva pungi. Merci

cred ca marti, mai sunt comenzi de eth si putem scoate cateva pungi pt tine.
eventual scrie aici cate vrei si centralizeaza fetele la prajitorie.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
(19-10-2018, 23:12)bogdan_geor Wrote:
(19-10-2018, 14:08)eduard Wrote: Buna Teodora! Stii cumva, cand mai prajiti Ethiopia Burtukaana? M-ar interesa sa mai iau cateva pungi. Merci

Daca e posibil 3 pungi ar fi perfect. Merci!
Profitec Pro 600 | Honne | Bravo tamper & distributor

Reply
(19-10-2018, 23:27)eduard Wrote:
(19-10-2018, 23:12)bogdan_geor Wrote:

Daca e posibil 3 pungi ar fi perfect. Merci! 
Si doua pentru mine, daca se poate.
Multumesc.
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Salut!
Am activat formularul pentru Ethiopia, pentru prajirea de maine. Rugamintea ar fi sa intrati pe  http://sloanecoffee.com/espressoman  sa va treceti datele ca noi avem doar o idee vaga cine e cine in spatele pseudonimelor de forum :D .

Reply
Savurez o ceasca (32 grame) El Salvador Finca Pena Redonda prajita pe 16.10, facuta pe Kompresso - pot spune ca oricare ar fi temperatura aproximativa a shot-ului, cafea aceasta are un gust aparte. Am observat ca daca rasnesc mai fin ( 1.5 cu Kinu) si prelungesc preinfuzia capata o nota de ciocolata amaruie foarte placuta. La o rasnite un pic mai grosiera - 1.6 - este mai predominanta aciditatea si aroma fructata. Temperatura aproximativa este de 90grC, masurata in cilindru in momentul turnarii, cu scaderea aferenta timpului de extractie.
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
Buna cafeaua, inca mai are “viata” in ea.
Mi-as fi dorit sa o fi incercat cand a aparut.

Cred ca a fost printre cele mai scumpe cafele verzi aduse in RO (parca 20$/kg)
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
(23-10-2018, 18:44)vladdooo Wrote: Buna cafeaua, inca mai are “viata” in ea.
Mi-as fi dorit sa o fi incercat cand a aparut.

Cred ca a fost printre cele mai scumpe cafele verzi aduse in RO (parca 20$/kg)

Da, a fost o cafea superba de la inceput pana la sfarsit si a fost interesant si pentru noi sa vedem cum se comporta o cafea in timp si cat exact se pierde din calitate in conditiile noastre de depozitate (temperatura si umiditate controlate, intuneric). A fost o cafea de 90+ puncte SCA (mai sunt prajitorii care au cafele din spectrul acesta, stiu sa va dau 2-3 exemple dar cum nu le stiu pe toate nu m-as baga sa le numesc, sa nu credeti ca sunt partinitoare, dar sunt), si da, a fost peste 20 euro /kg verde. In 2 ani cat a stat la noi a pierdut in jur de 3-4 puncte, deci tot cu destula "viata" in ea a ramas.

Dragi espresomani, maine prajim pentru voi o cafea din Brazilia!

Stim ca in comunitatea iubitorilor de specialty coffee cafelele din Brazilia au o reputatie modesta dar aceasta 
Beneficio Pedra Branca continua sa ne surprinda si nu ne-am fi incumetat sa v-o oferim daca nu am fi fost siguri ca poate fura un zambet oricarui espressoman. 

Se lucreaza foarte usor cu ea fiind foarte iertatoare cu extractiile inexate si aparatele de uz caznic, rezultatul fiind o cafea mereu peste asteptari. La ultimul blind cupping am incurcat-o cu Ethiopia datorita aromelor florale si de fructe tropicale specifice procesarii naturale. Varietalul Yellow Bourbon din care provine aceasta cafea este responsabil pentru dulceata din ceasca, completata de o aciditate fructata redusa, un corp cremos si bogat si gustul de ciocolata si cirese.

O puteti comanda accesand formularul www.sloanecoffee.com/espressoman  cu pretul de 35 Ron (tva inclus)/250g.  Conditiile sunt aceleasi (2 pungi comanda minima, livrare gratuita).

Reply
Nota 10 pentru ambalare si prezentare.
Foarte prompt a ajuns cafeaua la mine.De abia astept ca in weekend sa o incerc.

O las putin sa respire Angel :)
Lelit Bianca PL162T,Eureka Helios 65 Giallo,Mahlkoning Vario,Tamper Concept Art Dinamometric,Motta Europe Pitcher,Aeropress,Hario Skerton,Bialetti Moka Express

Reply
(31-10-2018, 12:10)Stefan25 Wrote: Nota 10 pentru ambalare si prezentare.
Foarte prompt a ajuns cafeaua la mine.De abia astept ca in weekend sa o incerc.

O las putin sa respire Angel Smile

Multumim!
Asteptam pareri.

Dragi, Espressomani, avem iar o promotie fulger  :ar: !

Avem ramase orfane cateva pungi de cafea prajita pentru FILTRU saptamana trecuta (23.10), proaspat degazata si gata sa faca niste cesti fericite. E vorba de 7 pungi de Ethiopia Burtukaana Gigessa Guji Naturala si 8 pungi de Kenya Kahindu AA Spalata (noua noastra Kenya pe care doar cativa norocosi au apucat sa o guste). Reducere 25%, respectiv 35% - adica 40 Ron (tva inclus).

Comanda se face direct si DOAR pe email, va dam reply imediat cum dati mail. Mailul sa contina: Nume complet, telefon, adresa. Minim 2 pungi, transport gratuit. 
Maine dimineata Oana face coletele. Specificati daca vreti sa ajunga Sambata sau Luni.

Maine revin si cu formularele pt saptamana viitoare (Spoiler alert, vor fi cafele care nu au mai fost in formular pana acum si nu prajim Ethiopia).

Reply
Burtukaana la Aeropress - am scapat un pic temperatura initiala peste 90grdC (o fi fost pe la 95) si notele florale au fost atenuate (dar prezente) in schimb a aparut ciocolata/nuci/whatever ... super!

Reply
Saptamana aceasta prajim 2 cafele, Guatemala despre care scria colegul @sochaux_ in celalalt thread, si Kenya cea noua:

1 Guatemala - Finca Villaure
Este o cafea din regiunea Huehuetenango, zona recunoscuta pentru cafelele exceptionale care cresc in acest medoi ideal al muntilor inalti non-vulcanici din America Centrala. Cafeaua este cultivata la altitudinea de 1650 masl, in ferma cu traditie a lui Aurelio Villatoro, Finca Villaure, fiind un Bourbon procesata prin spalare. In espresso am regasit o aroma specifica a cafelelor din Guatemala cu o aciditate fructata, note dulci de praline si caramele, un corp mediu si aroma de prune.  

2 Kenya - Kahindu AA
Am ales aceasta cafea in calatoria noastra din Kenya de la inceputul anului, iar la cupping s-a facut remarcata prin-un profil complex, suculent, fructat si dulce, cu aroma pregnanta de cirese coapte, note de piersica, vanilie si after taste condimentat de piper rosu. Provine din regiunea New Wheitega, unde o cooperativa de fermieri cu 350 de membri activi cultiva cafea la altitudini de peste 1700 masl, varietalurile SL28 si Ruiru 11, procesate la statia Kahindu, prin spalare.
Linkul de comanda este acelasi sloanecoffee.com/espressoman

Reply
Dragi, espressomani!
Pentru ca am anuntat tarziu prajirea de saptamana asta si deja am primit multe solicitari pentru aceleasi cafele, vom praji mai repede, luni in loc de marti, 12 noiembrie, si vom relua aceleasi 2 cafele, Guatemalla Villaure si Kenya Kahindu. Formularul este activ la adresa sloanecoffee.com/espressoman si va puteti inscrie de acum pana luni.

Reply
Salutari tuturor!
Am primit 5 noi cafele in stoc si cu aceasta ocazie avem o oferta unica pentru cei mai infocati espressomani.

Am prajit cate o sarja de test din fiecare dintre aceste cafele si, pe langa mostrele pe care le trimitem clientilor nostrii wholesale, ne-a ramas indeajuns de multa cafea incat sa realizam 10 sample box.
Pungile nu au inca etichete (am scris noi frumos de mana pe ele)  si profilul de prajire nu este cel final motiv pentru care avem si un pret promotional de 140 ron (tva inclus) / cutie.Transportul este gratuit.

Fiecare cutie contine 5 pungi x 200g cafea din urmatoarele sortimente (tara, ferma/statie spalare, varietal, procesare, profil prajire), prajite ieri 12.11.:
  1. Ethiopia Boji Kello Semi Shade #16, Heirloom, Fully Washed - omni roast;
  2. Ethiopia Qore Keello #6 , Heirloom, Honey - omni roast;
  3. El Salvador Los Pirineos #17, Bourbon, Natural - espresso roast;
  4. Guatemala - El Pajal, Caturra,Bourbon, washed - omni roast;
  5. Guatemala - La Nueva, Catuai, Pache, Typica, Catimor, Honey - espresso roast.
Nu stim cand vor fi disponibile pe forum aceste cafele in formularul de comanda (probabil peste cel putin 3-4 sapt). Sunt doar 10 cutii disponibile deci le vom da in functie de ordinea de primire a mailurilor de comanda.
Comanda se face exclusiv pe email la orders@sloanecoffee.com, subiect "Sample box", in corpul mailului specificati numele, numar de telefon , datele de facturare si adresa de livrare.

Reply
Salut.
Daca promit ca nu vorbesc neintrebat  :idea:   ridicarea de la sediu e acum posibila?
Multumesc.

Reply
(16-11-2018, 01:42)SCatalin Wrote: Salut.
Daca promit ca nu vorbesc neintrebat  :idea:   ridicarea de la sediu e acum posibila?
Multumesc.
:D Noua ne plac intrebarile, nu asta e problema. Inca nu e disponibila dar vestea buna e ca va fi de la 1 Decembrie.

Dragi, espressomani!
Saptamana aceasta avem promotia de Black Friday, deja multi ati vazut postarea lui Liviu de pe pagina principala. Pentru cei carora le-a scapat o reluam si aici.Facem lichidarea de stoc a unei cafele de specialitate extraordinare, pe numele ei foarte lung Costa Rica La Pastora Don Eli White Honey.
 Cafeaua provine de la ferma La Pastora a lui Don Eli, din regiunea Terazzu, aflata la una din cele mai inalte altitudini, 2000 metri deasupra nivelului marii, in regiunea Terazzu, de unde provin cafelele de cea mai inalta calitate din Costa Rica. Apartine varietalului Catuai si este procesata “white honey”. Aceasta metoda de procesare este un hibrid intre procesarea prin spalare si cea naturala. Se indeparteaza mecanic 70-80% din mucilagiul care acopera boabele de cafea si se lasa la uscat in restul de 20- 30%. Rezultatul este o cafea complexa, vascoasa, cu gust de struguri rosii, miere, prune si mure coapte si o aciditate citrica. Face parte dintr-un microlot din recolta din 2016, fiind depozitata in cantitati mici in pungi vidate. Scorul SCA initial a fost de 89 puncte ajungand in prezent la 86.
 Fiind final de stoc comenzile vor fi onorate pana la epuizarea acestuia.Pretul unei pungi de 250g este de 25 Ron . Nu exista comanda minima insa pentru comenzile sub 4 pungi se plateste transportul,14,50 Ron +Tva national si 13,50 Ron +Tva pentru Bucuresti. Pentru comenzile de peste si inclusiv 4 pungi transportul este gratuit. Promotia este valabila pana duminica 25.11 iar comenzile se vor livra incepand cu 20.11. Comanda se face urmand acest link : http://sloanecoffee.com/promotie 

Reply
S-a terminat cumva stocul de Costat Rica,pentru ca link-ul ma duce la o pagina datata  marti 16 Octombrie?
QuickMill QM67,  MK E65S, tamper si distribuidor Bravo

Reply
(20-11-2018, 12:19)pacala Wrote: S-a terminat cumva stocul de Costat Rica,pentru ca link-ul ma duce la o pagina datata  marti 16 Octombrie?

nu, a fost o eroare din site. merge din nou acum.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Dragi espressomani, multumim pentru multitudinea de comenzi de Black Friday!
Speram ca traficul aferent perioadei nu a impiedicat coletele sa ajunga la voi si ca va bucurati de cafea.
Desi am promis ca tinem activa promotia pana duminica, nu mai avem cum pentru ca s-a epuizat stocul. 

Astfel, vom inchide formularul dedicat Black Friday si vom redeschide formularul de la linkul cu care v-ati obisnuit http://sloanecoffee.com/espressoman unde puteti comanda mult indragita Ethiopia Burtukkana Gigessa Natural lot 4.
Ne-am gandit ca nu am mai prajit-o pentru voi demult si poate va e dor. In Decembrie avem tot felul de surprize pregatite insa stim ca unii dintre voi au o pasiune aparte pentru aceasta cafea si ne simtim datori sa va dezvaluim ca saptamana viitoare este ultima data cand o vom praji, anul acesta cel putin.

Prajim joi, 29.11. 
Comanda minima 2 pungi, transport gratuit.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 6 Guest(s)