Welcome Back Log In Create Account

15% reducere - Barshaker Coffee Roasters Oradea

[Image: t6AxNuH.png]

Prajitoria Barshaker Coffee Roasters din Oradea ofera espressomanilor o reducere de 15% din preturile disponibile pe site-ul propriu - https://barshaker.ro/Barshaker-Roastery folosind codul de voucher: 

FORUM
(cu litere mari)

Livrare:
- conditile pot fi gasite aici - https://barshaker.ro/livrare
- cafeaua se poate ridica si personal din Oradea, Str. Lamaitei Nr. 3, intre 08:00-15:30 (incepand cu 1 iulie)
- comenzile din Oradea au livrare gratuita prin distributia locala, chiar si la o singura punguta.

Thread-ul de discutii generale Barshaker il gasiti aici.

Discountul espressoman este valabil atat pentru achizitiile online, dar si fizic in magazin ( 15% discount pentru cafea, si 10% pentru pentru produsele standard )
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Hey!

Avem un Columbia fenomenal...
Naturala Anaeroba 90H - LINK
Varietate Tabi
Poate @DClau ne spune mai mult despre cafea...  Wink
--Only God Can Judge Me--

Reply
Salut,
Aceasta cafea este crescuta si cultivata in ferma Finca Rosa Blanca proprietar fiind Wilson Paredes, producator din a treia generatie, produce cafea anaeroba naturala de inalta calitate. Acest lot este o varianta Tabi, care este o incrucișare intre soiurile Typica, Bourbon și Timorese.
Recoltarea cireseleor se realizeaza manual prin sortarea selectiva și apoi procesarea se face intr-un  tanc anaerob timp de 90 de ore unde si fermenteaza. Dupa fermentare, ciresele sunt puse la uscat unde sunt lasate timp de 25 de zile. In cana veti regasi note de ceai fermentat, fructe de padure rosii, brown spice si portocale dar va invit sa gustati si sa reveniti cu pareri. O zi frumoasa

Reply
Hey!
Vă salut în această seară caldă de vară! Smile

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am reînnoit sortimentul de cafeaua.
Toate informațiile de pe site au fost actualizate, astfel încât acum puteți comanda doar din cele mai recente prajiri.
Am introdus un Brazilia, Nicaragua, Rwanda si un Burundi.

Ca si noutate avem o origine care este prajit ultra light doar pentru filtru:
Barshaker Coffee Roasters - Rwanda - Kabyiniro - Washed - Extra Light Filter

Intrucat am avut feedback foarte bun pentru acest Columbia, totusi stiam ca are un potential si mai mare am decis sa schimbam prajirea si sa fie mai light, asa ca am ajuns in plaja de omniroast. Cine este interesat in mai detaliu legat de cifre Claudiu ne poate ajuta ...  :idea:

Sortimentul actual si super fresh le puteti gasi pe linkul urmator: Barshaker Coffee Roasters

Sunt foarte fericit că suntem vizitați de espressomani din toată țara  Heart
Poate că ne ajută și perioada de vacanță, dar avem oameni care vin în fiecare zi din Cluj Napoca, Timișoara, Satu Mare, dar au fost și oameni de la mult mai departe...
Sunteți în continuare bineveniți să ne vizitați pe adresa de Lamaitei nr 3 - Oradea.

Reply
Salutare,

Am avut ocazia in aceasta saptamana sa vizitez noul showroom si sa ma intalnesc cu Claudiu. A fost o vizita si o discutie foarte placuta.
Am mai baut cateva sortimente de cafea cu procesare anaeroba, dar aceasta Columbia a fost ceva nou (chiar daca prefer cafeaua prajita putin mai light). Mirosul si gustul fermentului o fac aparte. Din pacate nu am prins noul profil de prajire mai sus anuntat (banuiesc ca am ajuns cu cateva ore mai devreme) Sad

Felicitari si multumesc pt ospitalitate Wink
Lelit PL91T, Niche Duo, 1zpresso ZP6, Timemore C3s ESP pro. Aeropress, V60

Reply
Buna @tacrita0

Multumim pentru vizita si te mai asteptam! :)

Reply
Hey-Hey!
Am actualizat datele prajiriilor de pe site.
Pentru luna septembrie, există două opțiuni speciale din care puteți alege:

a.) reducerea standard de 15% la cafele folosind codul cupon "FORUM"

b.) o promovare specială de tip 2+1.
- la doua pungi cumparate espressomanii mai primesc inca una cadou
- la patru pungi cumparate espressomanii mai primesc doua cadou
Originea pungilor cadou poate fi oricare doriti iar precizarea acestora se va face pe aria de mentiuni a comenzii sau telefonic, in functie de modul cum este facuta comanda. ( valabil doar pentru cele de 200/250G, si cadoul este cel mai ieftin produs din cele 3 sau 6/9 etc. )

Livrare:
- conditile pot fi gasite aici - https://barshaker.ro/livrare
- cafeaua se poate ridica si personal din Oradea, Str. Lamaitei Nr. 3, intre 08:00-15:30 (incepand cu 1 iulie)
- comenzile din Oradea au livrare gratuita prin distributia locala, chiar si la o singura punguta.

Discountul espressoman este valabil atat pentru achizitiile online, dar si fizic in magazin ( 15% discount pentru cafea, si 10% pentru pentru produsele standard )

IMPORTANT:
opțiunea "a.)" este actualizată automat pe site, dar nu și pentru opțiunea "b.)"
Se poate utiliza doar una dintre cele două reduceri.

Durata promovării de tip 2+1 este in valabil pentru perioada 8-30 septembrie.

Reply
Hey!

Mă bucur să vă informez că avem din nou cafele noi! YEY! Cool

De fapt, ele există de o lună și jumătate, dar profilurile finale si perfecte tocmai au fost create.
Din noile cafele vom prăji a doua sarjă zielele astea, pentru că cumva clienții au aflat de noile cafele și au cumpărat tot ce era în showroom fără să fie trecut pe site... :)

De asemenea, avem câteva lucruri noi.
- avem primul decaf in portofoliu, un Mexic placut si foarte solubil, cu prajire de espresso. ( procesare Swiss water )
- introducem gama Rarity.
In momentul de fata avem doua loturi limitate si unice, un El Salvador si una din Guatemala.
Gama Rarity are doar 200g de cafea in punguță.

Având în vedere că prăjitoria este "hobbiul" meu de suflet, urmăresc lucrurile destul de îndeaproape.
Împreună cu Claudu ( Head Roaster ) ne-am plimbat prin aproape toate locatiile din București care "worth mentioning" pe pagina de speciality coffee...
A fost important să înțelegem cu ce origini si procesări le place să lucreze, dar și ce caută în ceea ce privește clienții.
M-am bucurat foarte mult să constat că majoritatea prăjitorilor au fost deschiși și primitori.
Printre altele, am avut plăcerea de a-l întâlni de câteva ori pe Daniel Horbat și am avut o discuție bună cu el despre prăjire.
Dacă nu îl cunoașteți, este campionul mondial de Cup Tasters din 2019 și fondatorul de la S U M O Coffee Roasters...

Obiectivul nostru pe termen scurt și lung este de a ridica prăjirea la cel mai înalt nivel posibil.
De asemenea, încercăm să fim selectivi în ceea ce privește cafeaua verde pe care o cumpărăm, iar introducerea liniei de Rarity este o etapă importantă în dezvoltarea noastră.

Ca să trecem la subiect... :)

Avem două Etiopee noi, una a fost apreciată de Claudu și cealaltă de mine. ... Ne-am luptat, ne-am certat, și am ajuns să le cumpărăm pe amândouă.. :-) ( glumesc.. )

Ethiopia Chelbessa - Fully Washed - Omniroast - LINK
Ethiopia Halo Beriti- Natural - Omniroast  - LINK

Si din Kenya avem două origini noi:

Kenya Kabingara PB - Fully Washed - Omniroast ( Peaberry ) - LINK
Kenya Gatina AB - Fully Washed - Omniroast - LINK

Un Columbia cu procesare honey si potențial uriaș!

Colombia Laureano - Honey - Omiroast - LINK

Rarity:

El Salvador -  El Limo - Anaerobic Natural
LINK
Mamă...mamă..
88 puncte, clean cup, usor de extras.
Foarte interesant: este procesat anaerobă dar din retetă usor poti ajusta acel gust de "ferment".
Eu personal caut procesări naturale sau honey, si cele cu gust de ferment nu sunt pe placul meu, insă acest lot a intrat in all time TOP-ul meu...

Guatemala - El Oregano - Natural
LINK
Aici las pe Claudiu ( @DClau ) sa va zica parerea lui ca si consumator, dar si ca prajitor :)

Decaf - Mexico - procesare Swiss Water
LINK

Nu uitați aveți 15% discount!
Voucher : FORUM - (cu litere mari)
Mai multe puteți găsi în primul post - LINK.

Reply
Barshaker Coffee Roaster - Guatemala El Oregano...

https://www.instagram.com/p/Clv9VB_oIlr/

"Complex but silky flavours, with notes of tropical fruits.

88.25 pts.

From Finca El Oregano by Hector Ovalle
(Guatemala - Caturra - Natural)"

Reply
Salut !
Despre fermier:
Hector Ovalle cultivă cafea la ferma sa, Finca El Oregano, în El Oregano, Huehuetenango. Ferma este situată la 1.800 de metri deasupra nivelului mării. Altitudinea mare oferă condiții ideale pentru cultivarea cafelei de specialitate. Zilele călduroase și nopțile răcoroase ajută la concentrarea zaharurilor pentru o cireașă dulce și densă, iar vremea mai rece înseamnă că există mult mai puțini dăunători și boli cu care să te lupți.
El culege manual și selectiv cireșele roșii și coapte și le procesează la ferma sa, așezând cireșele pe paturi de uscare ridicate pentru a le diversifica. Hector greblează frecvent parchetul de uscare pentru a asigura o uscare uniformă. Cireșele au nevoie de aproximativ 25 de zile pentru a se usca.

Despre soi:
Caturra (este o mutație naturală a soiului Bourbon) plantă compactă cu un potențial de producție de bună calitate. A fost descoperit în Brazilia, dar a devenit încet-încet comun în toată America Centrală.

Despre cafea:
 Vă puteți aștepta la o ceașcă de cafea bine echilibrată, cu o dulceață plăcută care se rotunjește în cele din urmă într-un final de condimente coapte, chiar dacă este o cafea procesată natural, are o aciditate medie și un postgust de ciocolată cu lapte. Corpul acestei cafele este aromat, dar blând și este o cafea excelentă pentru a o savura în orice moment al zilei.

Vă așteptăm în showroom pentru a gusta cafeaua sau pentru a o lua acasă!

Reply
eu unul am gustat Rwanda - Kabyiniro pe v60 si mi s-a parut foarte buna. deci ”keep up the good work”. chiar ma gandeam ca nu m-ar deranja sa beau cafeaua asta in fiecare zi. e una din cafelele care vad ca are un pic de pleava, nu multa, dar cand am chef, petrec 10-20 de secunde sa o suflu. 

@DClau cand ai tu timp si chef poate postezi aici reteta de kalita, pe youtube nu mi se pare clara, nici in descriere.
zp6/v60 

Reply
Felicitari pentru intiativa cu Miscela! Apreciez curajul sa inovati in acest fel in lumea 3rd Wave :) Am putine emotii cand vine vorba de continutul de cofeina, avand in vedere continutul ridicat de robusta, dar am luat si decaf, ca sa compensez. Testez si revin :)
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
(23-12-2022, 22:51)bobitad Wrote: eu unul am gustat Rwanda - Kabyiniro pe v60 si mi s-a parut foarte buna. deci ”keep up the good work”. chiar ma gandeam ca nu m-ar deranja sa beau cafeaua asta in fiecare zi. e una din cafelele care vad ca are un pic de pleava, nu multa, dar cand am chef, petrec 10-20 de secunde sa o suflu. 

@DClau cand ai tu timp si chef poate postezi aici reteta de kalita, pe youtube nu mi se pare clara, nici in descriere.

salut, la Kalita avem o reteta simpla, 88C, 14 g cafea rasnit pe Comandante la 28 de click-uri.
Prima turnare- 30 ml circular la sec 30 a doua turnare de 70 ml in centru.
min 1:10 a 3a turnare 30 ml circular. min 1:40 70 ml center pour si inca 20 ml circular. la min 2:45 iau kalita de pe server

Reply
Salutare, as incerca si eu o cafea de la Barshaker, mai este ceva promotie cu 2+1 sau doar 15% din total comanda ? multumesc.

Reply
Dupa decaful pentru espreso am facut un profil pentru filtru.
reteta cu care am testat noi.
Mexic Decaf: 16g
Temp. apa:  95C
Grind size: 26 click Comandante
V60 plastic
40ml bloom 30 sec
dupa fiecare 30 sec cate 60 ml pana la 280 ml.
la min 3:00 se ia de pe server.
Ca si note la inceput avem zahar brun dupa ce se raceste avem o corpolenta ridicata cu o aciditate malica si un post  gust mtasos.
Va asteptam in showroom sa testati !

Reply
(14-02-2023, 17:24)btudor Wrote: Salutare, as incerca si eu o cafea de la Barshaker, mai este ceva promotie cu 2+1 sau doar 15% din total comanda ? multumesc.

Salutari,
Doar varianta de 15%.

Reply
(13-02-2023, 11:23)cradun Wrote: Felicitari pentru intiativa cu Miscela! Apreciez curajul sa inovati in acest fel in lumea 3rd Wave :) Am putine emotii cand vine vorba de continutul de cofeina, avand in vedere continutul ridicat de robusta, dar am luat si decaf, ca sa compensez. Testez si revin :)

Am incercat azi blendul Neapolitan Dream, mi s-a parut foarte placut la gust, felicitari, chiar pot sa spun ca am simtit ceva note de rom/prune uscate :) Usor de extras si cu un gust foarte echilibrat. Ma asteptam la amareala mult din cauza Robustei, dar nici vorba de asa ceva, gustul e echilibrat.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
(11-03-2023, 10:01)cradun Wrote:
(13-02-2023, 11:23)cradun Wrote: Felicitari pentru intiativa cu Miscela! Apreciez curajul sa inovati in acest fel in lumea 3rd Wave Smile Am putine emotii cand vine vorba de continutul de cofeina, avand in vedere continutul ridicat de robusta, dar am luat si decaf, ca sa compensez. Testez si revin Smile

Am incercat azi blendul Neapolitan Dream, mi s-a parut foarte placut la gust, felicitari, chiar pot sa spun ca am simtit ceva note de rom/prune uscate Smile Usor de extras si cu un gust foarte echilibrat. Ma asteptam la amareala mult din cauza Robustei, dar nici vorba de asa ceva, gustul e echilibrat.

Multumim pentru feedback!
Intr-un moment foarte curajos am pregatit si un Chememex din Blend  :D

Are gust accentuat de ciocolata si migdale de la robusta, insa originiile arabice ii da un pic gust "floral" si aciditate foarte placuta.
O numim "NEAPOLITAN" dar este prajita doar mediu-mediu inchis fara "pete" uleioase.
Merge fenomenal de bine cu lapte.

---
Azi au aparut si pe site o multime de origini noi!

Link - Barshaker Coffee Roasters

Poate Claudiu ne va povesti ceva interestant despre ele..  Wink Rolleyes

Reply
Salutari, urmatoarele cafele au ajuns pe raft:

BURUNDI ORO - yeast inoculated,
COSTA RICA - yellow honey
ETHIOPIA CHELBESSA - washed
ETHIOPIA WEST ARSI - natural anaerob,
GUATEMALA JACINTO OJO - washed,
HONDURAS LAS PALMAS- natural,
INDONESIA - natural anaerob,
PAPUA NOUA GUINEE - washed 
TANZANIA- fully washed
Si noul crop din 22/23 Rwanda Kabyiniro pe filtru.

alegere interesanta fiind Indonesia din regiunea Sumatra Kerinci cu procesare naturala anaeroba care include note de portocale, ciocolata neagra si nectarina. Cafeaua are un corp mediu, cu o aciditate placuta care imbunatateste profilul general al aromei. Are un postgust persistent  si fructat.In general, cafeaua indoneziana cu procesare naturala anaeroba este o cafea complexa si unica, care merita încercata pentru oricine ii place să exploreze diferite profiluri de aroma in cafea. Se poate incerca in showroom sau disponibil online

Reply
Va mai merge discountul la Barshaker? Am incercat sa îl aplic si spune ca nu mai e valid.

Reply
8eri am comandat ceva si mergea.
[font][font]Kinu m47, Staresso Mirage Pro SP 300, Presso Q2 1Z, oală Moka, V60[/font][/font]

Reply
codul de discount e in continuare "FORUM", asa e?

Reply
vad ca "ESPRESSOM" e de 10%
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Edit
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
@MyR sau @Lyvyoo care este pana la urma codul de reducere de 15%? "FORUM" nu functioneaza, iar "ESPRESSOM" are doar 5% reducere
SDB | Honne
Past: AVX DB1 | Eureka Mignon Specialita

Reply
Salutari,
Momentan fiind o campanie care tine inca 3 zile, este doar de 5%, apoi totul revine la "normalitate".

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)