Hey!
Mă bucur să vă informez că avem din nou cafele noi! YEY!
De fapt, ele există de o lună și jumătate, dar profilurile finale si perfecte tocmai au fost create.
Din noile cafele vom prăji a doua sarjă zielele astea, pentru că cumva clienții au aflat de noile cafele și au cumpărat tot ce era în showroom fără să fie trecut pe site... :)
De asemenea, avem câteva lucruri noi.
- avem primul
decaf in portofoliu, un Mexic placut si foarte solubil, cu prajire de espresso. ( procesare Swiss water )
- introducem gama
Rarity.
In momentul de fata avem doua loturi limitate si unice, un El Salvador si una din Guatemala.
Gama Rarity are doar 200g de cafea in punguță.
Având în vedere că prăjitoria este "hobbiul" meu de suflet, urmăresc lucrurile destul de îndeaproape.
Împreună cu Claudu ( Head Roaster ) ne-am plimbat prin aproape toate locatiile din București care "worth mentioning" pe pagina de speciality coffee...
A fost important să înțelegem cu ce origini si procesări le place să lucreze, dar și ce caută în ceea ce privește clienții.
M-am bucurat foarte mult să constat că majoritatea prăjitorilor au fost deschiși și primitori.
Printre altele, am avut plăcerea de a-l întâlni de câteva ori pe
Daniel Horbat și am avut o discuție bună cu el despre prăjire.
Dacă nu îl cunoașteți, este campionul mondial de Cup Tasters din 2019 și fondatorul de la S U M O Coffee Roasters...
Obiectivul nostru pe termen scurt și lung este de a ridica prăjirea la cel mai înalt nivel posibil.
De asemenea, încercăm să fim selectivi în ceea ce privește cafeaua verde pe care o cumpărăm, iar introducerea liniei de Rarity este o etapă importantă în dezvoltarea noastră.
Ca să trecem la subiect... :)
Avem două Etiopee noi, una a fost apreciată de Claudu și cealaltă de mine. ... Ne-am luptat, ne-am certat, și am ajuns să le cumpărăm pe amândouă.. :-) ( glumesc.. )
Ethiopia Chelbessa - Fully Washed - Omniroast - LINK
Ethiopia Halo Beriti- Natural - Omniroast - LINK
Si din Kenya avem două origini noi:
Kenya Kabingara PB - Fully Washed - Omniroast ( Peaberry ) - LINK
Kenya Gatina AB - Fully Washed - Omniroast - LINK
Un Columbia cu procesare honey si potențial uriaș!
Colombia Laureano - Honey - Omiroast - LINK
Rarity:
El Salvador - El Limo - Anaerobic Natural
LINK
Mamă...mamă..
88 puncte, clean cup, usor de extras.
Foarte interesant: este procesat anaerobă dar din retetă usor poti ajusta acel gust de "ferment".
Eu personal caut procesări naturale sau honey, si cele cu gust de ferment nu sunt pe placul meu, insă acest lot a intrat in all time TOP-ul meu...
Guatemala - El Oregano - Natural
LINK
Aici las pe Claudiu ( @
DClau ) sa va zica parerea lui ca si consumator, dar si ca prajitor :)
Decaf - Mexico - procesare Swiss Water
LINK
Nu uitați aveți 15% discount!
Voucher : FORUM - (cu litere mari)
Mai multe puteți găsi în primul post -
LINK.