Hello There, Guest! Login Register


15% reducere - Barshaker Coffee Roasters Oradea

#1
[Image: t6AxNuH.png]

Prajitoria Barshaker Coffee Roasters din Oradea ofera espressomanilor o reducere de 15% din preturile disponibile pe site-ul propriu - https://barshaker.ro/Barshaker-Roastery folosind codul de voucher: 
 
FORUM
(cu litere mari)


In prima saptamana de lansare, pana duminica 26 iunie, Barshaker Coffee Roasters ne mai face o surpriza:
- la doua pungi cumparate espressomanii mai primesc inca una cadou
- la patru pungi cumparate espressomanii mai primesc doua cadou

Originea pungilor cadou poate fi oricare doriti iar precizarea acestora se va face pe aria de mentiuni a comenzii sau telefonic, in functie de modul cum este facuta comanda.

Livrare:
- conditile pot fi gasite aici - https://barshaker.ro/livrare
- cafeaua se poate ridica si personal din Oradea, Str. Lamaitei Nr. 3, intre 08:00-15:30 (incepand cu 1 iulie)
- comenzile din Oradea au livrare gratuita prin distributia locala, chiar si la o singura punguta.

Discountul espressoman este valabil atat pentru achizitiile online, dar si fizic in magazin ( 15% discount pentru cafea, si 10% pentru pentru produsele standard )

Barshaker Coffee Roasters vor fi prezenti si la WOC Milano cu un stand propriu, unde sunt asteptati toti espressomanii cu shoturi si filtre din cafele deosebite. Locatie stand: H3-F03
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30 
 
Reply
#2
Hey!

Avem un Columbia fenomenal...
Naturala Anaeroba 90H - LINK
Varietate Tabi
Poate @DClau ne spune mai mult despre cafea...  Wink
--Only God Can Judge Me--
 
 
Reply
#3
Salut,
Aceasta cafea este crescuta si cultivata in ferma Finca Rosa Blanca proprietar fiind Wilson Paredes, producator din a treia generatie, produce cafea anaeroba naturala de inalta calitate. Acest lot este o varianta Tabi, care este o incrucișare intre soiurile Typica, Bourbon și Timorese.
Recoltarea cireseleor se realizeaza manual prin sortarea selectiva și apoi procesarea se face intr-un  tanc anaerob timp de 90 de ore unde si fermenteaza. Dupa fermentare, ciresele sunt puse la uscat unde sunt lasate timp de 25 de zile. In cana veti regasi note de ceai fermentat, fructe de padure rosii, brown spice si portocale dar va invit sa gustati si sa reveniti cu pareri. O zi frumoasa
 
Reply
#4
Hey!
Vă salut în această seară caldă de vară! Smile

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am reînnoit sortimentul de cafeaua.
Toate informațiile de pe site au fost actualizate, astfel încât acum puteți comanda doar din cele mai recente prajiri.
Am introdus un Brazilia, Nicaragua, Rwanda si un Burundi.

Ca si noutate avem o origine care este prajit ultra light doar pentru filtru:
Barshaker Coffee Roasters - Rwanda - Kabyiniro - Washed - Extra Light Filter

Intrucat am avut feedback foarte bun pentru acest Columbia, totusi stiam ca are un potential si mai mare am decis sa schimbam prajirea si sa fie mai light, asa ca am ajuns in plaja de omniroast. Cine este interesat in mai detaliu legat de cifre Claudiu ne poate ajuta ...  Idea

Sortimentul actual si super fresh le puteti gasi pe linkul urmator: Barshaker Coffee Roasters

Sunt foarte fericit că suntem vizitați de espressomani din toată țara  Heart
Poate că ne ajută și perioada de vacanță, dar avem oameni care vin în fiecare zi din Cluj Napoca, Timișoara, Satu Mare, dar au fost și oameni de la mult mai departe...
Sunteți în continuare bineveniți să ne vizitați pe adresa de Lamaitei nr 3 - Oradea.
--Only God Can Judge Me--
 
 
Reply
#5
Salutare,

Am avut ocazia in aceasta saptamana sa vizitez noul showroom si sa ma intalnesc cu Claudiu. A fost o vizita si o discutie foarte placuta.
Am mai baut cateva sortimente de cafea cu procesare anaeroba, dar aceasta Columbia a fost ceva nou (chiar daca prefer cafeaua prajita putin mai light). Mirosul si gustul fermentului o fac aparte. Din pacate nu am prins noul profil de prajire mai sus anuntat (banuiesc ca am ajuns cu cateva ore mai devreme) Sad

Felicitari si multumesc pt ospitalitate Wink
Lelit PL41TEM, Sette 270, Hario Skerton, Concept-Art 57mm, Sita Ascaso, Aeropress
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)