Welcome Back Log In Create Account

10% reducere la prajitoria Rosters.coffee Arad

[Image: sn1KtJ2.jpeg]

Prajitoria Rosters.coffee din Arad ofera un discount de 10% la cafeaua proaspat prajita folosind la finalul comenzii de pe site  https://rosters.coffee/  codul:

espressoman10

Transportul este gratuit in Arad, iar in tara 20 lei pentru comenzile sub 200 lei si gratuit peste.

In Arad, coletele se pot ridica direct de la prajitorie, cu o confirmare prealabila.

Topicul de discutii despre Rosters.coffee se afla aici.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Salutare espressomani,

Saptamana aceasta vom derula o campanie de reducere in valoare de 20% pentru cafeaua noastra Costa Rica, codul promotional este "costarica20" , pentru celalalte produse, reducerea de 10% ramane valabila. 

Va dorim o saptamana fructoasa!

Reply
Salutare espressomani,

Facem loc de noi cafele, asa ca Costa Rica - Hacienda Sonora, procesare honey, are o reducere de 25% toata luna ianuarie, codul promotional este "costarica25" , pentru celalalte produse, reducerea de 10% ramane valabila. 
Codul se introduce la checkout.

Va dorim un an nou fericit!

Reply
Salutare espressomani,

Am adus o noua Ethiopia din regiunea Sidamo, preferabil de consumat pe espresso datorita aciditatii sale reduse, are o reducere de 20% toata luna martie. Codul promotional este "sidamo20", pentru celalalte produse, reducerea de 10% ramane valabila. 
Codul se introduce la checkout.

Spor la cafele!

Reply
Vad ca aveti in oferta si El Salvador. Tare ma tenteaza sa o incerc la urmatoarea comanda...
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
(28-02-2021, 17:33)Gabi_M Wrote: Vad ca aveti in oferta si El Salvador. Tare ma tenteaza sa o incerc la urmatoarea comanda...

Avem, aducem mostra :)

Reply
Ieri, dupa masa am facut comanda. Azi inaite de ora 12 a sosit cafeaua. Cu aceasta ocazie am avut o lunga si placuta conversatie cu Domnul Vlad. Am descoperit inca o data ca este o persoana foarte placuta si pasionata de acest domeniu, al cafelei adevarate.[Image: uf5knJs.jpg]
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Nicaragua nueva segovia, multumesc vlad pt aceasta cafea minunata
P.s facuta cu kaflano kompresso

[Image: Fr8z2hZ.jpg]
Lelit PL41TEM ,Eureka single dose, Kinu M47, sita ascaso 14/20, sita ims 12/18 , PF naked
Tamper Lelit 57.35 , Latiera 350ml, LOGOCUPS ,
AEROPRESS , CAFFLANO COMPRESSO

Reply
Arata foarte bine cafeaua ta. Încă nu am încercat Nicaragua, dar cred ca o pun pe următoarea lista de cumpărături.

Reply
(29-05-2021, 09:48)kcosmin1985 Wrote: Nicaragua nueva segovia, multumesc vlad pt aceasta cafea minunata
P.s facuta cu kaflano kompresso

[Image: Fr8z2hZ.jpg]

Cu mare drag Cosmin, ma bucur ca iti place:) te mai asteptam pe la noi!

Reply
Dragi espressomani, 

Suntem bucurosi sa anuntam completarea colectiei noastre cu o noua origine in premiera pentru prajitoria noastra; Kenya. Aceasta poate fi comandata pe site-ul nostru folosind codul "espressoman10" pentru reducerea de 10%.

Kenya Karani AA
Această cafea este din soiurile admirate heirloom SL28 și SL34 și procesată la stația de spălare Karani. În ciuda provocărilor, renumitul sistem de licitații de cafea din Kenya și cooperativele sale participante continuă să producă unele dintre cele mai elegante și mai distincte cafele din lume. AA este cea mai înaltă calitate a cafelei din Kenya pe baza mărimii boabelor și a celor mai puține imperfecțiuni fizice.
Note de degustare: portocale, cocăze negre, roșii coapte

Ca multumire pentru feedback-ul constant, vrem sa daruim cate 100 de grame de cafea Kenya primelor 10 comenzi pentru care se foloseste codul de reducere "espressoman 10" (indiferent de valoarea comenzii sau continutul acesteia)

Reply
Salut Vlad
Am vazut noul sortiment de cafea. Sigur o comand data viitoare.

Reply
(25-07-2021, 13:20)Gabi_M Wrote: Salut Vlad
Am vazut noul sortiment de cafea. Sigur o comand data viitoare.

Salut Gabi,
te asteptam si la degustare daca iti permit programul :)

Numai bine

Reply
(25-07-2021, 11:35)vlad.rosterscof Wrote: Dragi espressomani, 

Suntem bucurosi sa anuntam completarea colectiei noastre cu o noua origine in premiera pentru prajitoria noastra; Kenya. Aceasta poate fi comandata pe site-ul nostru folosind codul "espressoman10" pentru reducerea de 10%.

Kenya Karani AA
Această cafea este din soiurile admirate heirloom SL28 și SL34 și procesată la stația de spălare Karani. În ciuda provocărilor, renumitul sistem de licitații de cafea din Kenya și cooperativele sale participante continuă să producă unele dintre cele mai elegante și mai distincte cafele din lume. AA este cea mai înaltă calitate a cafelei din Kenya pe baza mărimii boabelor și a celor mai puține imperfecțiuni fizice.
Note de degustare: portocale, cocăze negre, roșii coapte

Ca multumire pentru feedback-ul constant, vrem sa daruim cate 100 de grame de cafea Kenya primelor 10 comenzi pentru care se foloseste codul de reducere "espressoman 10" (indiferent de valoarea comenzii sau continutul acesteia)
Ne-am hotarat sa daruim 100 de grame de cafea Kenya pana la sfarsitul lunii Iulie. Va multumim pentru suport :)

Reply
Chiar daca am facut comanda inainte de a posta vlad acest mesaj am primit si eu punguta cu cafea kenya, multumesc
Lelit PL41TEM ,Eureka single dose, Kinu M47, sita ascaso 14/20, sita ims 12/18 , PF naked
Tamper Lelit 57.35 , Latiera 350ml, LOGOCUPS ,
AEROPRESS , CAFFLANO COMPRESSO

Reply
Multumesc Vlad pentru punga bonus. Urmeaza sa le incerc si revin cu detalii Smile
Expobar Brewtus IV, Eureka Mignon single dose

Reply
Mai funcționează prajitoria?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Salut, sigur că da :)
La Marzocco Linea mini, Prajitor Besca 5kg, aillio bullet, eureka atom 75 red speed burrs,  1Zpresso Zp6, nivelator Bravo, wdt tools, si multe acareturi

Reply
Va salut dragi espressomani,

de curand am cumparat un prajitor de 1kg cu care am bucuria de a experimenta muuult mai mult.
Am un mic lot de Columbia procesat honey cu Mango pe care am hotarat ca nu-l voi pune la vanzare pe site, astfel nici nu voi trece prin procesul de a crea o eticheta special pentru aceasta cafea. Va rog sa-mi scrieti prin mesaj daca ati fi interesati de o punguta de cate 200g la pretul de 60 RON/punga.
Cafeaua e prajita omni light, fructata, nu reusesc sa identific neaparat gustul de mango :)

Reply
(21-03-2024, 20:28)vlad.rosterscof Wrote: Va salut dragi espressomani,

de curand am cumparat un prajitor de 1kg cu care am bucuria de a experimenta muuult mai mult.
Am un mic lot de Columbia procesat honey cu Mango pe care am hotarat ca nu-l voi pune la vanzare pe site, astfel nici nu voi trece prin procesul de a crea o eticheta special pentru aceasta cafea. Va rog sa-mi scrieti prin mesaj daca ati fi interesati de o punguta de cate 200g la pretul de 60 RON/punga.
Cafeaua e prajita omni light, fructata, nu reusesc sa identific neaparat gustul de mango Smile

am terminat stocul :)

Reply
Va salut espressomani,

incepand de astazi pana in 31.07 vom avea o reducere de 20% la una din cele mai faine cafele pe care am avut placerea sa le prajesc, Columbia Finca El Diviso lui Nestor Lasso, un pink bourbon cu un gust de ferment pronuntat, note de ciocolata neagra si coniac Smile

Cod de reducere: nestorlasso20

De mentionat ca eu am extras-o fara preinfuzie, 92 de grade, 1:2.2, 25 de secunde

[Image: 2l29HzH]
La Marzocco Linea mini, Prajitor Besca 5kg, aillio bullet, eureka atom 75 red speed burrs,  1Zpresso Zp6, nivelator Bravo, wdt tools, si multe acareturi

Reply
Va salut espressomani,

pana luni vom avea reduceri de 30% la toate cafelele de pe site cu codul "Blackfriday30".
Astazi am adaugat Honduras fincas Mierisch washed (ciocolata si cirese) si o Sidra fructata din Columbia, Finca el Diviso (avem un stoc limitat aici).

Spor la cafele!

Reply
Dupa incercari cu vreo 9 prajitorii de cand am inceput drumul asta pentru mine/noi Rosters Coffee ramane prima optiune. Felicitari Vlad pentru munca depusa si pentru rezultatele obtinute. At
Lelit Mara X / Gaggia MDF55 / multa rabdare

Reply
(23-05-2025, 14:33)sorin.drache Wrote: Dupa incercari cu vreo 9 prajitorii de cand am inceput drumul asta pentru mine/noi Rosters Coffee ramane prima optiune. Felicitari Vlad pentru munca depusa si pentru rezultatele obtinute. At

M-ai făcut curios. Care sunt cele 9?

Reply
E o chestiune subiectiva, degeaba spune cineva ca nu i-a placut cafeaua la prajitoria X cand altii sunt fani infocati. E vorba mai mult de cum te pliezi pe un anume stil de prajire.

On topic - confirm ca orice am baut de la Rosters a fost la inaltime, ma impac foarte bine cu stilul si cred ca merita sa dam mereu o sansa si prajitoriilor mai mici ca volum. Spre exemplu asa fac si cu berile artizanale, iau de la Hop Hooligans dar cand ajung intr-un tap room ma uit dupa diverse sour-uri sau IPA de la Maktoob, Ultima, Clandestin etc
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(23-05-2025, 15:50)Daniel_ Wrote:
(23-05-2025, 14:33)sorin.drache Wrote: Dupa incercari cu vreo 9 prajitorii de cand am inceput drumul asta pentru mine/noi Rosters Coffee ramane prima optiune. Felicitari Vlad pentru munca depusa si pentru rezultatele obtinute. At

M-ai făcut curios. Care sunt cele 9?

Ți-am scris in privat.

Reply
[Image: L49rB1o.jpeg]

proaspăt din prăjitorie :) pe lângă originile noastre clasice, avem acum Costa Rica – Helsar de Zarcero (note de cherry & ciocolată, deja pe site) și o Etiopia 90+ pe care încă o profilăm.

Reply
Salut, espressomani! Ca și în anii trecuți, pregătim un Black Friday pentru voi, valabil pentru toate cafelele — cu excepția acestui blend, care este deja la cel mai bun preț posibil: 117 RON/kg (reducere inclusă).

[Image: 8mgpQTu.jpeg]

Reply
(04-11-2025, 19:54)vlad.rosterscof Wrote: Salut, espressomani! Ca și în anii trecuți, pregătim un Black Friday pentru voi, valabil pentru toate cafelele — cu excepția acestui blend, care este deja la cel mai bun preț posibil: 117 RON/kg (reducere inclusă).
Abia asteptam!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)