10-07-2014, 10:01
De fiecare data cand servesc o cafea in oras trebuie sa insist ca laptele sa fie incalzit, de frotare nu pomenesc ca ma tem ca intru in discutii aride.
E un standard in cafenele ca espresso sa fie servit cu lapte rece cand nu e specificat capuccino? Personal prefer espresso cu lapte frotat, dar cu o cantitate de lapte mai mica decat capuccino/latte.
Azi am cerut ca laptele sa fie cald in schimb l-am primit dezmortit, cat a apucat de la cescuta calda.
E vorba de lene? Nu cer eu ce trebuie? Am preferinte ciudate?
Dintr-o discutie a reiesit ca majoritatea clientilor cer cafelele cu lapte rece.
Mi se pare nefiresc, adica urmarim stabilitate termica la extractie, ceasca sa fie calda ca apoi sa trantim acolo laptele direct de la frigider.
E un standard in cafenele ca espresso sa fie servit cu lapte rece cand nu e specificat capuccino? Personal prefer espresso cu lapte frotat, dar cu o cantitate de lapte mai mica decat capuccino/latte.
Azi am cerut ca laptele sa fie cald in schimb l-am primit dezmortit, cat a apucat de la cescuta calda.
E vorba de lene? Nu cer eu ce trebuie? Am preferinte ciudate?
Dintr-o discutie a reiesit ca majoritatea clientilor cer cafelele cu lapte rece.
Mi se pare nefiresc, adica urmarim stabilitate termica la extractie, ceasca sa fie calda ca apoi sa trantim acolo laptele direct de la frigider.
Bezzera Strega
Macap M7 900R
Sanremo Treviso LX
Mazzer SJ
Macap M7 900R
Sanremo Treviso LX
Mazzer SJ