16-08-2013, 00:19
Idei de la altii :))
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
|
Pareri rasnite manuale HARIO
|
(11-10-2013, 17:39)Adrian S Wrote: Eu am avut cateva luni o rasnita Hario Skerton. Rasnita e buna dar e complicat sa o folosesti pentru espresso. Practic avea cam o singura pozitie de rasnire care mergea pe espresso si mai reglai din cantitate si presare ca sa obtii ceva decent, nu recomand pentru espresso.
(11-10-2013, 17:39)Adrian S Wrote: Eu am avut cateva luni o rasnita Hario Skerton. Rasnita e buna dar e complicat sa o folosesti pentru espresso. Practic avea cam o singura pozitie de rasnire care mergea pe espresso si mai reglai din cantitate si presare ca sa obtii ceva decent, nu recomand pentru espresso.
(23-03-2014, 21:53)hhanu Wrote: Am Mini Mill si pot spune ca daca o faci stepless o sa ai rezultate bune la espresso.
iar ultima oara curgerea a fost mai inceata decat in mod normal dar o sa o rezolv data viitoare din tampare. (02-06-2014, 13:10)Stelaru Wrote: ... una e sa rasnesti la gradatia 4 si alta e sa rasnesti la 1.Si gradatia 1 pentru oarecare, poate fi (minus) -3 la altul, ca deh, are putere.
![[Image: sTB0CB.jpg]](https://imagizer.imageshack.us/v2/945x706q90/912/sTB0CB.jpg)
Asta este ce-a ramas in sita dupa ce am terminat de cernut cafeaua (a durat intre 7-10 secunde), adica este ceea ce ar fi trebuit de la bun inceput sa macine o rasnita de calitate buna. Am utilizat aceasta cafea macinata medium-coarse si am scos din ea un French Press bunicel.