Espressoman infocat
Ploiesti
Imi puteti recomanda un portafiltru bottomless (de preferat full inox 304, 316, 316L, etc., adica "alimentar") care sa se potriveasca bine cu sistemul de prindere al grupului E61 de pe Expobar?
Posibil sa fiti tentati sa imi spuneti ca oricare e etichetat pt E61 se potriveste, dar nu e chiar asa, desi asa am crezut si eu

. De ceva timp ma chinui cu unul care are partea cea mai groasa a "urechilor" de prindere de 6,5mm (fata de cca. 6mm la original) si sta inchis cam "la ora 7" cu garnitura de 8mm de la tidaka. Cu garnitura de 8,5mm statea cam la "ora 8". Estetica pozitiei in grup nu reprezinta nicio problema pentru mine, dar... de 2 ori (deja) mi-a sarit efectiv din grup pe durata extractiei... Nu ma intrebati cat mi-a luat sa fac curat... :D :D Alta data am sesizat cum, pe durata extractiei, hotomanul aluneca spre stanga, dar l-am prins de coada si am scapat de facut curat in toata bucataria

Acum m-am invatat minte si il tin de coada cand il folosesc, dar parca m-am plictisit sa ma tin de coada lui..

Adevarul e ca si forma "urechilor" e alta decat la cel original, parca e mai predispusa spre alunecare.
![[Image: H8Br5Dy.jpg]](https://i.imgur.com/H8Br5Dy.jpg)
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press