Hello There, Guest! Login Register


Profilarea shot-urilor de espresso - tehnici, argumente, masuratori, gusturi

(02-02-2023, 23:49)Daniul Wrote: Vreau sa profilez shoturile cu un flow control pe E61, dupa 4 pagini citie, mai mult sunt in ceataWall
De unde ar fi cel mai simplu sa incep cu testarea? Cum imi dau seama cum ce macinatura trebuie sa incep? Mai fin decat de obicei, trag un shot la stock flow rate si dupa fac profilare?
Modificand flow rate ul, se va modifica si presiunea sau ea va ramane la fel pe tot parcursul extractiei doar flow rateul se va modifica?

Salutare.
Poti incerca aceste 5 retete de profilare.
https://youtu.be/FjEaauEXr5g
ROCKET Giotto R  / DF64 / Scale Timemore Nano/  IMS Shower Screen/ Tamper Normcore V4 / WDT Normcore V2/ Distributor Normcore/ ( More Espresso Less Depresso )
 
Reply
  


Messages In This Thread
RE: Profilarea shot-urilor de espresso - tehnici, argumente, masuratori, gusturi - by C.Romeo - 04-02-2023, 01:56
RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - by Lyvyoo - 20-07-2020, 16:56

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)