Hello There, Guest! Login Register


Profilarea shot-urilor de espresso - tehnici, argumente, masuratori, gusturi

Profilarea in sine reprezintă o tehnică mai avansata avansata de cunoastere a cafelei si de explorare a diverselor tipuri de prajiri pe care le gasesti in punga. As defini-o de fapt, mai pe înțelesul tuturor, ca o capacitate de adaptare la ce gasesti in sutele de tipuri de cafele incercate.  Despre origini nu isi are rostul neapărat  discuția aici, pentru ca nu putem stabili un limbaj comun de abordare pe baza unei variabile incredibile. Dar eu spun ca am scris postari destul de simpliste pentru cineva care are un espressor cu profilare. Iar daca ne informam mai departe descoperim ca nici ceilalți nu au scris neapărat notiuni SF.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
  


Messages In This Thread
RE: Profilarea shot-urilor de espresso - tehnici, argumente, masuratori, gusturi - by Lyvyoo - 10-12-2019, 02:17
RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - by Lyvyoo - 20-07-2020, 16:56

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)