Hello There, Guest! Login Register


Profilarea shot-urilor de espresso - tehnici, argumente, masuratori, gusturi

#83
Am kit-ul instalat de catva timp si impresia a fost ca nu are impactul asteptat: desi in gol  aveam fluctuatii de debit intre 2.5 si 8 ml/s de la complet inchis la complet dechis, in timpul extractiei nu putem varia presiunea decat +/- 1 bar in jurul valorii de 9 bar.
De vreo doua zile, am rasnit mai grosier si spre surprinderea mea am obtinut a marja mult mai mare de reglaj. Curgerea e putin cam rapida totusi - sub 20 sec pentru 1:2 ratio.

As fi curios care a fost experienta utilizatorilor de Bianca la profilare in privinta gradului de rasnire. Mai fin, mai grosier sau acelasi ca "before Bianca"?
QuickMill QM67,  MK E65S, tamper si distribuidor Bravo
 
Reply
  


Messages In This Thread
RE: Espressoarele high end si profilarea de presiune - by pacala - 04-10-2019, 11:37
RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - by Lyvyoo - 20-07-2020, 16:56

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)