Hello There, Guest! Login Register


Profilarea shot-urilor de espresso - tehnici, argumente, masuratori, gusturi

#42
La modul ideal, ar trebui sa avem acasă o râșniță conică pentru cafea prăjită mai tare și una cu cuțite plate, aliniată și single dose friendly, pentru cafea light. Și apoi un aparat capabil să controleze debitul/presiunea.

Eu sunt conștient că o combinație de tipul conică manuală plus lever e departe de idealul pentru cafea light dar rezultatele obținute sunt, de cele mai multe ori, peste așteptările mele.

Am sa incerc și abordarea ta cu Robur pe cafeaua de la Yume, fiindcă mi se pare ceva mai solubilă.
 
Reply
  


Messages In This Thread
Profilarea shot-urilor de espresso - tehnici, argumente, masuratori, gusturi - by dev - 18-04-2019, 20:40
RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - by Lyvyoo - 20-07-2020, 16:56

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)