Am avut ambele cafele.
Incepe cu Tanzania ca e prajita prima, 18-19 grame si scoate un pic mai mult de 1:2 ratie, ca are o aciditate destul de puternica. As zice 40 out daca folosesti 19 grame. In afara de aceasta aciditate, nu am descoperit alte note, deci extrage cafeaua incat sa te bucuri de aciditatea ei intr-un mod echilibrat, dar sa nu o estompezi prin supraextractie. Corp nu prea are.
Burtukana e mai complexa, ai iasomie, fructe, samburi de caisa, amprenta procesarii naturale. Are corp mediu. Acelasi gramaj, ratie max. 1:2, deci 36-38 grame out. Ai grija la bitter, daca iti apare macina mai grosier, scurteaza timpul de extractie.
Sa te bucuri de ele si sa revii cu impresii. Mereu sunt curios sa aflu si alte pareri.
Incepe cu Tanzania ca e prajita prima, 18-19 grame si scoate un pic mai mult de 1:2 ratie, ca are o aciditate destul de puternica. As zice 40 out daca folosesti 19 grame. In afara de aceasta aciditate, nu am descoperit alte note, deci extrage cafeaua incat sa te bucuri de aciditatea ei intr-un mod echilibrat, dar sa nu o estompezi prin supraextractie. Corp nu prea are.
Burtukana e mai complexa, ai iasomie, fructe, samburi de caisa, amprenta procesarii naturale. Are corp mediu. Acelasi gramaj, ratie max. 1:2, deci 36-38 grame out. Ai grija la bitter, daca iti apare macina mai grosier, scurteaza timpul de extractie.
Sa te bucuri de ele si sa revii cu impresii. Mereu sunt curios sa aflu si alte pareri.
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47