30-09-2015, 11:52
Costa Rica + Malawi
Delicioasa !
Observatie dupa cateva luni de experimentari aproape zilnice .
Crema iese foarte bine indiferent daca am folosit lapte cu 1,5 sau cu 3,5% grasime.
Am observat insa urmatoarele diferente :
- crema din lapte cu 1,5% grasime este mai seaca , mai lipsită de dulceata si in cafea se " topește " mai repede.
- crema din lapte cu 3,5% grasime este mai dulce si isi pastreaza consistenta mai bine " topindu-se " mai lent .
In poza crema cu lapte 1,5% grasime.
Delicioasa !
Observatie dupa cateva luni de experimentari aproape zilnice .
Crema iese foarte bine indiferent daca am folosit lapte cu 1,5 sau cu 3,5% grasime.
Am observat insa urmatoarele diferente :
- crema din lapte cu 1,5% grasime este mai seaca , mai lipsită de dulceata si in cafea se " topește " mai repede.
- crema din lapte cu 3,5% grasime este mai dulce si isi pastreaza consistenta mai bine " topindu-se " mai lent .
In poza crema cu lapte 1,5% grasime.
BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)