Columbia Ombligon natural (cred că e la moda varietatea asta acu)
E de la Nestor Lasso lol, asta spune tot, ilegală. Doar o parte din ce se intampla cu boabele:
VarietyOmbligon
Detailed ProcessOxidation in cherries for 24 hours, then fermented for 72 hours with a mixture of coffee must with Saccharomyces cerevisiae yeasts activated with water and brown sugar (sweetener)
Gust: căpșuni, lichior cireșe, caise, afine și flori măceș.
Are un fel de tanini strong cum e la vinurile roșii seci cu mult alcool in ele.
E de la Nestor Lasso lol, asta spune tot, ilegală. Doar o parte din ce se intampla cu boabele:
VarietyOmbligon
Detailed ProcessOxidation in cherries for 24 hours, then fermented for 72 hours with a mixture of coffee must with Saccharomyces cerevisiae yeasts activated with water and brown sugar (sweetener)
Gust: căpșuni, lichior cireșe, caise, afine și flori măceș.
Are un fel de tanini strong cum e la vinurile roșii seci cu mult alcool in ele.
Roest L100+, Kinu, V60, acaia scale, brew grinders: Favorite 2a+ kenia burrs, dm47+ kinu pob