Hello There, Guest! Login Register


Sfat cumparare Espressor cu rasnita incorporata pro/cons

#8
(22-10-2020, 17:04)vicentiubarbu Wrote:
(22-10-2020, 14:19)Cosminchir Wrote: Salut,
Daca o să citești pe forum o sa vezi că părerea generală este sa nu se meargă pe râșniță încorporată, partea cu spațiul câștigat la o râșnita încorporată este nu prea tine. Dimensiunile sunt cam aceleași, doar că ai două obiecte pe blatul de bucătărie. Dezavantaje sunt multe, trebuie sa lași boabele in coș și ele se încălzesc, trag umiditate daca se gătește mult, nu poți single dose, e posibil sa simți nevoia de un upgrade la râșnita după o vreme și atunci o sa pierzi mai mult.
Eu daca as fi in locul tau as merge pe Lelit 91T+ râșnita Kinu(daca nu ești total împotriva unei manuale) pe care o poți vinde fara sa pierzi prea mult pe forum sau o păstrezi pentru deplasări, după ce o sa faci upgrade la electrică.
In plus ar trebui sa mai aloci un minim de buget pentru un cantar și opțional poate o sită și un nivelator.

Multumesc frumos de feedback! am vazut opiniile cons rasnita incorporata insa datorita faptului ca e o masina compacta si cu un design frumos ma tenta. De acord ca , in cazul in care ma va prinde posibilitatea de upgrade va fi dificila. Nu am folosit rasnita manuala dar nu cred ca m-ar deranja daca nu face prea multa mizerie , o sa ma uit la detalii.  Ca solutie de compromis ,  pana la achizitia de rasnita , ce parere ai de cafea cumparata proaspat macinata si pastrarea ei max o saptamana? ( asta e ce fac acum)

E destul de greu sa te descurci cu cafea râșnita deja, pentru mine e aproape imposibil, eu pe o cafea care nu are minim 10-15 zile vechime sunt nevoit uneori sa modific râșnita de la o zi la alta.
Pe un espressor care are și preinfuzie in cel mai fericit caz e posibil sa ai un rezultat mediocru, adică ai putea să nimerești o măcinătura mai fină și să te ajuți de preinfuzie dar șansele sunt destul de mici. In plus la început cu cât introduci mai multe variabile cu atât pare totul mai complicat.
Sfatul ar fi să te înscrii pe lista de comanda de grup la Kinu, fiindcă se așteaptă cam o lună, și între timp mai primești recomandari de la colegii mai cu experiență pe partea de espressor.
PS
Pe Breville ce fel de cafea folosești?
Bugster+Honne, Kinu
 
Reply
  


Messages In This Thread
RE: Sfat cumparare Espressor cu rasnita incorporata pro/cons - by Cosminchir - 22-10-2020, 17:50

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)