![]() |
|
Vand Hottop model KN-8828P-2K - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Vand Hottop model KN-8828P-2K (/Thread-Vand-Hottop-model-KN-8828P-2K) |
Vand Hottop model KN-8828P-2K - RaduCarutasu - 17-02-2018 Vand Hottop model KN-8828P-2K. Motivul vanzarii il constituie intentia de a cumpara tot Hottop, insa modelul cu USB L-am achizitionat de la producator in 2013, am prajit cam un kg de cafea lunar, adica max patru sesiuni intr-o luna (are insa multe luni de stationare datorate plecarilor mele). Este in perfecta stare de functionare, l-am curatat dupa fiecare prajire si va fi livrat cu filtru de evacuare nou. Programele de prajire pe care le folosesc vor ramane in memoria prajitorului si voi impartasi cumparatorului din experienta acumulata in utilizarea cat mai eficienta a acestora. Daca se doreste le pot sterge. Pret 900 eur. Livrare personala in Bucuresti. RE: Vand Hottop model KN-8828P-2K - RaduCarutasu - 18-02-2018 Cateva poze cu cuptorul in functiune: ![]() ![]() ![]() ![]()
Vand Hottop model KN-8828P-2K - mihneasusan - 18-02-2018 am trimis pm. multimesc! RE: Vand Hottop model KN-8828P-2K - RaduCarutasu - 19-02-2018 (18-02-2018, 16:22)mihneasusan Wrote: am trimis pm. multimesc! Am raspuns, multumesc! RE: Vand Hottop model KN-8828P-2K - RaduCarutasu - 20-02-2018 La intrebarile de pe PM care ar putea interesa si alte persoane raspund aici. Cuptorul nu are accesorii. Doar o palnie pentru alimentare. Cand voi reveni in Bucuresti voi face o poza. Da, filtrul din spate este complet, cu tot cu caseta si este original. L-am achizitionar odata cu cuptorul.
RE: Vand Hottop model KN-8828P-2K - RaduCarutasu - 20-02-2018 Pretul este negociabil, desigur! Oferte pe PM. RE: Vand Hottop model KN-8828P-2K - RaduCarutasu - 21-02-2018 Am spus ca voi rasunde aici intrebarilor puse pe PM in legatura cu cuptorul. Acesta se poate usor aseza pe aragaz, sub hota. Tot fumul este absorbit si nu se simte in casa. Eu am prajit doar asa, in bucatarie iar mirosul este extraordinar! Asa prajesc eu. Sunt plecat si nu am o poza in care sa se vada si hota, dar aceasta este aculo, deasupra cuptorului.
RE: Vand Hottop model KN-8828P-2K - renatoa - 21-02-2018 Asa prajesc si eu, pare cel mai natural pentru un prajitor casnic, nici acum nu pricep de ce am fost atacat personal pentru aceasta optiune... :s Vara pe balcon, totusi... pentru ca pot... daea :D RE: Vand Hottop model KN-8828P-2K - RaduCarutasu - 21-02-2018 Cuptorul va pleca spre colegul fmmirel. Dupa ce va primi coletul, voi posta detaliile la tranzactii finalizate. Le multumesc celorlalti colegi interesati, insa nu am decat un cuptor .
RE: Vand Hottop model KN-8828P-2K - RaduCarutasu - 26-02-2018 Cuptorul a ajuns in Iasi, la colegul fmmirel. Pret final 800 eur. RE: Vand Hottop model KN-8828P-2K - fmmirel - 26-02-2018 Ca o paranteza, achizitia unui produs de la Radu e o experienta deosebita. N-am cuvinte suficient de frumoase sa descriu amabilitatea, rabdarea si atentia la detalii. Multumesc mult inca odata Radu! Mi-a facut placere sa discutam. Te rog sa ma ai in vedere si pe viitor cand te va mai prinde "febra upgrade-ului" si pentru restul aparatelor din semnatura :D RE: Vand Hottop model KN-8828P-2K - RaduCarutasu - 26-02-2018 (26-02-2018, 12:37)fmmirel Wrote: Ca o paranteza, achizitia unui produs de la Radu e o experienta deosebita. N-am cuvinte suficient de frumoase sa descriu amabilitatea, rabdarea si atentia la detalii. Multumesc mult inca odata Radu! Mi-a facut placere sa discutam. Te rog sa ma ai in vedere si pe viitor cand te va mai prinde "febra upgrade-ului" si pentru restul aparatelor din semnatura :D Placerea a fost si de partea mea. Ma bucur ca esti multumit si ca aparatul a ajuns in orasul drag sufletului meu! Spor la lucru; ai multe de experimentat! |